Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa29
    12. Veljača 2018. 17:19

A zivota ti vrijednih zena sto se raspisale! 
    riri5 dobro dosla, napokon!  Sjecam te se s teme s najvise postova haha!
    Minniee isto dobrodosla! Sto nas je vise to veselije hihi, a iskusnih mama, nama koje cekamo prvo prosirenje obitelji, nikad dosta!
    Sta braco kaze - jel bi seku ili da se ima s kim igrati auticima?
    Za ovu curu s aplikacijom.. mislim da si ljudi od silne zelje za bebom pocnu lagati,tj .vjerovati i nevjerovatnom jer isto nemam objasnjenje za toliku sigurnost da aplikacija zaista djeluje! Po kojem principu djevojko? 
    Ja sam neki dan kupila u Lidlu Oreo dounat! Znaci nesto savrseno, a isto ih nisam ljubitelj!! Jos dodatno punjena unutra!
    ProudMomy ne zelim te plasiti ni najmanje, samo upozorit.. Nisi ti jos bila s nama kad je moj tata zavrsio u bolnici zbog pluca. Od Badnjaka je u bolnici i jos uvijek je. Sad su neke druge komplikacije u pitanju, ali sve je zbog upale pluca. Doduse stariji je od tvog muza sigurno 30ak godina, ali ako se osjeca lose, ako ga boli kad kaslje ili nedaj Boze iskasljava krv nedajte se otjerat od dok.bez nekog veceg pregleda!
    Iako se od upale pluca jako sporo oporavlja..tako da se zbog toga sto ide sporo nemoj brinuti, to je normalno. Jel su mu vadili CRP? 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

12. Veljača 2018. 18:29

Došo muž doma, pješke jadan 😂

pharmamma
    12. Veljača 2018. 18:44

Ena sve mi se čini da bi tak i ja mogla 😂😂 još skoro sat i pol do kraja smjene 

12. Veljača 2018. 18:53

pharmamma

Enasve mi se čini da bi tak i ja mogla 😂😂 još skoro sat i pol do kraja smjene

😱😱😱😱

• mArIjA
    12. Veljača 2018. 19:02

Meni je druga trudnoća..upravo usli u 16 tjedan..termin je 28.7...drago mi je da nas tu ima vise i da se družimo..

Minniee
    12. Veljača 2018. 19:13

Svima brzo ozdravljenje želim i trudnicama i članovima obitelji! 
    baarbaraa29 mislim da braco još ne razumije toliko ili se samo pravi  ali evo moj san je imati sina i kćer, sina već imam pa bi bilo lijepo da se ostvari i ova druga želja ali bitno da je bebica zdrava kojeg got spola bila.

Nisam previše unatrag čitala da li ste pisale kad ste saznale za spol i jeste imale neki predosjećaj? 
    Ja sam u prvoj trudnoći od početka imala osjećaj da nosim dečka..

ivymicek
    12. Veljača 2018. 19:29

Ulećem samo da pozdravim nove trudničice i da im zaželim lijepu trudnoću i da je provedu u druženju s nama 😁.
    Što se tiče spola saznali u 15 tjednu a cijelo vrijeme mislila da nosim dečka i tako i je 😀.
    Ajme ovo sa određivanje trudnoće aplikacijom i kašnjenje menge 43 dana 😱. Da li je to ciklus ili joj menga fakat kasni 43 dana?!?!?! Bez obzira na godine mislim da joj nedostaje znanja o vlastitom tijelu. Moj M prije trudnoća su bile koma ali svejedno nikad mo nije kasnila duže od 2 tjedna 😕., A i da je otišla bih bilo gdke samo da mi nešto da. 
    Proud držim fige da mužeku bude bolje ali ako ga dr drži pod kontrolom sigurno da nešto ne valja će ga slat dalje. Pošpotaj ga i nek miruje 😤.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

bojana27
    12. Veljača 2018. 19:30

Minniee

Svima brzo ozdravljenje želim i trudnicama i članovima obitelji!
    baarbaraa29 mislim da braco još ne razumije toliko ili se samo praviali evo moj san je imati sina i kćer, sina već imam pa bi bilo lijepo da se ostvari i ova druga želja ali bitno da je bebica zdrava kojeg got spola bila.

Nisam previše unatrag čitala da li ste pisale kad ste saznale za spol i jeste imale neki predosjećaj?
    Ja sam u prvoj trudnoći od početka imala osjećaj da nosim dečka..

Ja sam bila na 4 d sa 17-18 tj i ne vjerujem mu , sutra sam ne znam ni sama kolko uopce vise to ne pratim jer je na svakom drukcije i nadam se pisi 😂

Tea👶
    12. Veljača 2018. 19:39

Ola zenske, nove trudnicice dobrodošle 🖐🏻
    Bome ste aktivne bile od subote, evo ja dosla samo da se javim malkice 😊
    Vikend ok prodao, hormoni me pucaju i borim se sama sa sobom jer me uzasno nerviram slinavi, pekmezavi glasovi koji me pitaju kako sam kao da imam bolest neku, a ne bebu. Bas se tesko nosim s time...
    Nadam se da ste mi sve dobre. 
    Ena cuvaj se 💜 
    Btw ova zenska s aplikacijom je fucking debilcek ili ima 15 godina da brije da piše dr.Jasenki iz O.K. časopisa....mislim Isuse...

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

12. Veljača 2018. 19:41

Tea👶

Ola zenske, nove trudnicice dobrodošle 🖐🏻
    Bome ste aktivne bile od subote, evo ja dosla samo da se javim malkice 😊
    Vikend ok prodao, hormoni me pucaju i borim se sama sa sobom jer me uzasno nerviram slinavi, pekmezavi glasovi koji me pitaju kako sam kao da imam bolest neku, a ne bebu. Bas se tesko nosim s time…
    Nadam se da ste mi sve dobre.
    Ena cuvaj se 💜
    Btw ova zenska s aplikacijom je fucking debilcek ili ima 15 godina da brije da piše dr.Jasenki iz O.K. časopisa….mislim Isuse…

😂😂😂😂😂😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.