ma najbolje se vidim kad se skinem gola tada mi ne treba vaga😂😂😂😂nego jucer jedva obavils depilaciju cucice i nogu pa uzas 😂😂😂 i jos lakirala nokte na nogama boze umorila se...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
ma najbolje se vidim kad se skinem gola tada mi ne treba vaga😂😂😂😂nego jucer jedva obavils depilaciju cucice i nogu pa uzas 😂😂😂 i jos lakirala nokte na nogama boze umorila se…
Ja to više nemogu😰😱😱...em zbog trbuha, (ni ne vidim di mi je čučica), em se bojim naprezati sad...prije mjesec sam jedva, ovaj pregled nisam a idući ću morat, tj zamoliti dragog...
ma najbolje se vidim kad se skinem gola tada mi ne treba vaga😂😂😂😂nego jucer jedva obavils depilaciju cucice i nogu pa uzas 😂😂😂 i jos lakirala nokte na nogama boze umorila se…
Ja to više nemogu😰😱😱…em zbog trbuha, (ni ne vidim di mi je čučica), em se bojim naprezati sad…prije mjesec sam jedva, ovaj pregled nisam a idući ću morat, tj zamoliti dragog…
e pa ni ja ju ne vidim nego onako na opip... a strah me da mi po njoj neko mase britvicom mada cak mi je teze noge srediti...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ja to više nemogu😰😱😱…em zbog trbuha, (ni ne vidim di mi je čučica), em se bojim naprezati sad…prije mjesec sam jedva, ovaj pregled nisam a idući ću morat, tj zamoliti dragog…
e pa ni ja ju ne vidim nego onako na opip…a strah me da mi po njoj neko mase britvicom mada cak mi je teze noge srediti…
😂😂😂😂koje mi muke imamo🤣🤣🤣
Bojana prekrasna si. Cestitam na princezi.
Nadam se da ste saznale sto za rucak i rucale 😂
Mi smo papali slozenac red tikvica, piletine, gljiva, sira i tako jos jedan red i salatu.
Inace danas je svjetski dan palacinki, barem mi je tako mm rekao, i indirektno mi porucio da ih napravim. Mozda poslije. Umorih se jutros.
💗Baby E💗
I juha s noklicama , desert snenokle i davim se u njima cijeli dan ahahahh 🤣🤣
I juha s noklicama , desert snenokle i davim se u njima cijeli dan ahahahh 🤣🤣
Njamiiii😋😋😋😋😍😍😍
Samo sta odem na klokanicu ogladnim 😂😂😂😂
Ili tekstualne ideje za papicu ili slike 🙈
💗Baby E💗
Sortiraj odgovore
Najstariji