proud nadam se da ce muz brzo ozdraviti 😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
vecer zenske😙😙😙
jel sam si ja zabrijala ili ??? vec danima osjecaj da me rebra bole jel moguce da se i to sve siri pa boli?😮😮😮😮😮
Hellou😀...nebi znala za rebrica, al mogla bi sad fina pečena s češnjakom😂😂😂😋😋😋....šalim se draga, stvarno neznam..al sve je moguće...
Bojana27 pa što vam nije svečano uručio fotku pikice pa da ste ziher?!??
pharmamama već vam se sa 10tt usudio prognozirati spol? ..bome onda je vrstan prognostičar stvarno,a i beban očito surađuje
ena i ja bih mogla pecena 😂😂😂😂 al vecerala zgance sa vrhnjem i preprzenom slaninom
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Bojana27pa što vam nije svečano uručio fotku pikice pa da ste ziher?!??pharmamama već vam se sa 10tt usudio prognozirati spol? ..bome onda je vrstan prognostičar stvarno,a i beban očito surađuje
Seki je isto u 10.-11.tjednu rekao da je 90% siguran i pokazalo se točno...ima stvarno kvalitetan ultrazvuk,a i bebač je bio jako suradljiv 😂 ali ja to ipak uzimam s rezervom, 10 tjedana je stvarno rano
Od svega sam upamtila samo za Proudy. Nemoj se draga brinuti ali svakako ako mu ne bude bolje nek ode napraviti jos koju pretragu mada vjerujem da ce nakon ove terapije sve lagano doci na svoje :) Nek se drzi upute lijecnika i pazi na sebe da mu se sve to ne bi oduzilo i ne daj Boze otezalo stanje.
Spol, nadam se da cemo 15.otkriti sto je. Zadnji put nismo vidjeli da ista viri 😂
I Proudy jesi na kraju pojela krafnu? 😜
💗Baby E💗
ena i ja bih mogla pecena 😂😂😂😂 al vecerala zgance sa vrhnjem i preprzenom slaninom
😋😋😋😋njamiiii, sve mi zvuči fino 😋😀, ja sam oko 7 pojela sendvič od pletenice i fiine salame iz lidla, ko poli je a 6x jeftinija...ubija me žgaravica cijeli dan a ležanje baš i ne pomaže😷
vecer zenske😙😙😙
jel sam si ja zabrijala ili ??? vec danima osjecaj da me rebra bole jel moguce da se i to sve siri pa boli?😮😮😮😮😮
Mislim da je cak i moguce jer se i organi pomicu, radi se mjesta tako da... to ovako laicki govorim 😂
💗Baby E💗
bejb ako nije Proudy, ja sam 4 za večeru umjesto nje 🙈😂
Hahahahha i ja. Majka radila danas i poslala 😍
💗Baby E💗
Sortiraj odgovore
Najstariji