Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mladamamica1911
    08. Veljača 2018. 07:47

ivanolora

Ja ću danas pohanu svinjetinu i rižu s povrćem i neki kolačić za kojeg još nisam dobila ideju 🤔.
    Koje vitamine koristite poslije folne

Ja koristim elevit onaj za poslje 13tt i magnezij 385mg 😊

08. Veljača 2018. 07:48

ivanolora

Ja ću danas pohanu svinjetinu i rižu s povrćem i neki kolačić za kojeg još nisam dobila ideju 🤔.
    Koje vitamine koristite poslije folne

😋😋😋fiinooo...Novalac, popijem ga ujutro uz doručak

08. Veljača 2018. 07:50

Mladamamica1911

Ena31

ivymicek

Dobro jutro trudničice!
    Kod nas isto ima snijega i još pada.
    Kako ste spavale?
    Ja isto smetnem doznake s uma ali sam si stavila alarm koji me podsjeti svaki mjesec.
    Kuhati danas neću ništa jer imam grah i ričet od jučer a kako je ostalo i pizze ima i toga.
    Ja sam na +5 sada možda malo više nakon pizze ali odradila sam trening pa možda i nije 😂.
    Moj metabolizam stari kao i ja pa je podosta usporen, sve mi se prima pa stalno moram paziti na prehranu i vježbu 🤣. Ima da budem fit kada rodim.
    Bila sam gladna po noći, dogodi li se vama da vas glad probudi?

Joooojjj ričeeetttt..utopila bi se u njemu kolko ga volim😍😍…draga moja svaku noć zadnjih cca mjesec dana sam gladna po noći..nisam niš spavala, m opet hrkal😱😱..sad čekam pare da mu kupim onaj sprej protiv hrkanja jer nemrem više😥

Jel i kod vas hrkanje od kad si trudna puno vise smeta nego prije ?? 😂
    Ja svog samo lupam i guram po noci ..
    I kakav sprej to spominjes ? 👌😋

Daaa...nezz točno kak se zove al znam da je oko 140kn u ljekarni i djeluje...

Mladamamica1911
    08. Veljača 2018. 07:51

Ena31

Mladamamica1911

Ena31

ivymicek

Dobro jutro trudničice!
    Kod nas isto ima snijega i još pada.
    Kako ste spavale?
    Ja isto smetnem doznake s uma ali sam si stavila alarm koji me podsjeti svaki mjesec.
    Kuhati danas neću ništa jer imam grah i ričet od jučer a kako je ostalo i pizze ima i toga.
    Ja sam na +5 sada možda malo više nakon pizze ali odradila sam trening pa možda i nije 😂.
    Moj metabolizam stari kao i ja pa je podosta usporen, sve mi se prima pa stalno moram paziti na prehranu i vježbu 🤣. Ima da budem fit kada rodim.
    Bila sam gladna po noći, dogodi li se vama da vas glad probudi?

Joooojjj ričeeetttt..utopila bi se u njemu kolko ga volim😍😍…draga moja svaku noć zadnjih cca mjesec dana sam gladna po noći..nisam niš spavala, m opet hrkal😱😱..sad čekam pare da mu kupim onaj sprej protiv hrkanja jer nemrem više😥

Jel i kod vas hrkanje od kad si trudna puno vise smeta nego prije ?? 😂
    Ja svog samo lupam i guram po noci ..
    I kakav sprej to spominjes ? 👌😋

Daaa…nezz točno kak se zove al znam da je oko 140kn u ljekarni i djeluje…

Javii dojmove ja cu ovom svom odmah uzet zalihu dok ne rodim 😂😂

08. Veljača 2018. 07:53

Dojmovk su da je super, koristio ga je već..opusti onu resicu u grlu..i dalje se čuje al samo onak, ko da glasnije diše, hrkanje na mute😂

Mladamamica1911
    08. Veljača 2018. 07:59

Ena31

Dojmovk su da je super, koristio ga je već..opusti onu resicu u grlu..i dalje se čuje al samo onak, ko da glasnije diše, hrkanje na mute😂

Hahahaha na mute 😂😂😂 bas to mi treba 
    Kad kupis slikaj pakiranje ☺☺

Mya
    08. Veljača 2018. 08:00

Jutro cure..kod nas moj dragi ima sa mnom tih problema,ali trudnica sam..za tri sata susret imamo,jupi

Mladamamica1911
    08. Veljača 2018. 08:05

J@m@

Jutro cure..kod nas moj dragi ima sa mnom tih problema,ali trudnica sam..za tri sata susret imamo,jupi

Sretno ❤☺

Mya
    08. Veljača 2018. 08:10

Hvala,da nam se pokaze vise

• ivanolora
    08. Veljača 2018. 08:18

J@m@

Hvala,da nam se pokaze vise

Sretno J@m@😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI