Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Veljača 2018. 07:48

ivanolora

Ja ću danas pohanu svinjetinu i rižu s povrćem i neki kolačić za kojeg još nisam dobila ideju 🤔.
    Koje vitamine koristite poslije folne

😋😋😋fiinooo...Novalac, popijem ga ujutro uz doručak

08. Veljača 2018. 07:50

Mladamamica1911

Ena31

ivymicek

Dobro jutro trudničice!
    Kod nas isto ima snijega i još pada.
    Kako ste spavale?
    Ja isto smetnem doznake s uma ali sam si stavila alarm koji me podsjeti svaki mjesec.
    Kuhati danas neću ništa jer imam grah i ričet od jučer a kako je ostalo i pizze ima i toga.
    Ja sam na +5 sada možda malo više nakon pizze ali odradila sam trening pa možda i nije 😂.
    Moj metabolizam stari kao i ja pa je podosta usporen, sve mi se prima pa stalno moram paziti na prehranu i vježbu 🤣. Ima da budem fit kada rodim.
    Bila sam gladna po noći, dogodi li se vama da vas glad probudi?

Joooojjj ričeeetttt..utopila bi se u njemu kolko ga volim😍😍…draga moja svaku noć zadnjih cca mjesec dana sam gladna po noći..nisam niš spavala, m opet hrkal😱😱..sad čekam pare da mu kupim onaj sprej protiv hrkanja jer nemrem više😥

Jel i kod vas hrkanje od kad si trudna puno vise smeta nego prije ?? 😂
    Ja svog samo lupam i guram po noci ..
    I kakav sprej to spominjes ? 👌😋

Daaa...nezz točno kak se zove al znam da je oko 140kn u ljekarni i djeluje...

Mladamamica1911
    08. Veljača 2018. 07:51

Ena31

Mladamamica1911

Ena31

ivymicek

Dobro jutro trudničice!
    Kako ste spavale?
    Ja isto smetnem doznake s uma ali sam si stavila alarm koji me podsjeti svaki mjesec.
    Kuhati danas neću ništa jer imam grah i ričet od jučer a kako je ostalo i pizze ima i toga.
    Ja sam na +5 sada možda malo više nakon pizze ali odradila sam trening pa možda i nije 😂.
    Moj metabolizam stari kao i ja pa je podosta usporen, sve mi se prima pa stalno moram paziti na prehranu i vježbu 🤣. Ima da budem fit kada rodim.

Joooojjj ričeeetttt..utopila bi se u njemu kolko ga volim😍😍…draga moja svaku noć zadnjih cca mjesec dana sam gladna po noći..nisam niš spavala, m opet hrkal😱😱..sad čekam pare da mu kupim onaj sprej protiv hrkanja jer nemrem više😥

Jel i kod vas hrkanje od kad si trudna puno vise smeta nego prije ?? 😂
    Ja svog samo lupam i guram po noci ..
    I kakav sprej to spominjes ? 👌😋

Daaa…nezz točno kak se zove al znam da je oko 140kn u ljekarni i djeluje…

Javii dojmove ja cu ovom svom odmah uzet zalihu dok ne rodim 😂😂

08. Veljača 2018. 07:53

Dojmovk su da je super, koristio ga je već..opusti onu resicu u grlu..i dalje se čuje al samo onak, ko da glasnije diše, hrkanje na mute😂

Mladamamica1911
    08. Veljača 2018. 07:59

Ena31

Dojmovk su da je super, koristio ga je već..opusti onu resicu u grlu..i dalje se čuje al samo onak, ko da glasnije diše, hrkanje na mute😂

Hahahaha na mute 😂😂😂 bas to mi treba 
    Kad kupis slikaj pakiranje ☺☺

Mya
    08. Veljača 2018. 08:00

Jutro cure..kod nas moj dragi ima sa mnom tih problema,ali trudnica sam..za tri sata susret imamo,jupi

Mladamamica1911
    08. Veljača 2018. 08:05

J@m@

Jutro cure..kod nas moj dragi ima sa mnom tih problema,ali trudnica sam..za tri sata susret imamo,jupi

Sretno ❤☺

Mya
    08. Veljača 2018. 08:10

Hvala,da nam se pokaze vise

• ivanolora
    08. Veljača 2018. 08:18

J@m@

Hvala,da nam se pokaze vise

Sretno J@m@😊

ivymicek
    08. Veljača 2018. 08:26

Ena31

ivymicek

Dobro jutro trudničice!
    Kako ste spavale?

Jooj volim ga i ja više ričeta nego graha 😂.
    Ivanolora uh dobro je onda već sam mislila da sam tak čudna.
    Što se tiče hrkanja (i ja hrčem pogotovo sad kad sam trudna, siroti moj muž).
    Ali mi ne koristimo ništa nego i on i ja spavamo sa čepičima u ušima. Njega ne čujem kakp hrče ali čujem djecu kad me zovu po noći.😁.
    Sretno Jama saznali više što imamo 😍. Držimo fige i za tlak.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.