Dobro jutro trudničice moje 😘😘...opet me snijeg zatrpao🌨🌨🌨🌨... Rano ustajanje sam imala danas(u 5) jer ja glupača nisam predala doznake za bolovanje na Hzzo za 1..mjesec..kak nisam u radnom odnosu više i ne nosim ih u firmu uopće sam smetnula s uma..i zove me gospođa jučer..brzo trk doktorici da bi mogla danas odnjet...i sad moram čekati do 8 da počnu raditi pa lagano ☕☕☕☕. Ugodan vam dan bez stresa i boljki želim, curkama koje imaju preglede sretno😘😘
Jutro trudničice moje😉. Kod nas također snijeg. Svima sretno koje idu na preglede 😘.
Što ćete danas imati finog za ručak i koliko ste mi kg u +
Jutro trudničice moje😉. Kod nas također snijeg. Svima sretno koje idu na preglede 😘.
Što ćete danas imati finog za ručak i koliko ste mi kg u +
Ja na terenu danas pa ću nešto usput pojesti...oko 2ili3kg u + sam zasad
Jutro cure 😊😊😊
I mi smo zatrpani snjegom ali ne moramo (ne smijemo) nikuda pa nam snijeg ne mjenja nista osim pogleda kroz prozor ❄☃️
Trebam ideju za rucak pa stoo vi kuhate ?
Ii za sad sam na +4 kile 😏
Dobro jutro trudničice!
Kod nas isto ima snijega i još pada.
Kako ste spavale?
Ja isto smetnem doznake s uma ali sam si stavila alarm koji me podsjeti svaki mjesec.
Kuhati danas neću ništa jer imam grah i ričet od jučer a kako je ostalo i pizze ima i toga.
Ja sam na +5 sada možda malo više nakon pizze ali odradila sam trening pa možda i nije 😂.
Moj metabolizam stari kao i ja pa je podosta usporen, sve mi se prima pa stalno moram paziti na prehranu i vježbu 🤣. Ima da budem fit kada rodim.
Bila sam gladna po noći, dogodi li se vama da vas glad probudi?
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Dobro jutro trudničice!
Kako ste spavale?
Ja isto smetnem doznake s uma ali sam si stavila alarm koji me podsjeti svaki mjesec.
Kuhati danas neću ništa jer imam grah i ričet od jučer a kako je ostalo i pizze ima i toga.
Ja sam na +5 sada možda malo više nakon pizze ali odradila sam trening pa možda i nije 😂.
Moj metabolizam stari kao i ja pa je podosta usporen, sve mi se prima pa stalno moram paziti na prehranu i vježbu 🤣. Ima da budem fit kada rodim.
Joooojjj ričeeetttt..utopila bi se u njemu kolko ga volim😍😍...draga moja svaku noć zadnjih cca mjesec dana sam gladna po noći..nisam niš spavala, m opet hrkal😱😱..sad čekam pare da mu kupim onaj sprej protiv hrkanja jer nemrem više😥
Dobro jutro trudničice!
Kako ste spavale?
Neku noc sam se probudila u 15 do 4 i pojela pahuljice kao da mi zivot ovisi o tome 😂😂
Ja ću danas pohanu svinjetinu i rižu s povrćem i neki kolačić za kojeg još nisam dobila ideju 🤔.
Koje vitamine koristite poslije folne
Dobro jutro trudničice!
Kako ste spavale?
Joooojjj ričeeetttt..utopila bi se u njemu kolko ga volim😍😍…draga moja svaku noć zadnjih cca mjesec dana sam gladna po noći..nisam niš spavala, m opet hrkal😱😱..sad čekam pare da mu kupim onaj sprej protiv hrkanja jer nemrem više😥
Jel i kod vas hrkanje od kad si trudna puno vise smeta nego prije ?? 😂
Ja svog samo lupam i guram po noci ..
I kakav sprej to spominjes ? 👌😋
Ja ću danas pohanu svinjetinu i rižu s povrćem i neki kolačić za kojeg još nisam dobila ideju 🤔.
Koje vitamine koristite poslije folne
Ja koristim elevit onaj za poslje 13tt i magnezij 385mg 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji