bojanaja jednostavno nemogu odoljeti hrani uh,mada mislim dz ima malo i veze sto sam bila pusac i sad kad me uhvati da bih zapalila ja grickam nesto…
To si prestala pušiti sad kad si zatrudnila ili prije? Ja sad kad sam zatrudnila..
kad sam zatrudnila ali nikada mi nije bilo tesko prestati ko u ovoj…jednostsvno bacila i cijelu trudnocu i dok sam ga dojila nisam pusila…a sad mi bilo tesko jer mi stalno bilo u glavi da mi ni to nije garancija da ce biti sve ok bla bla tako da sam popusila 4-5cigareta nakon testa jos sigurno kad me hvatala kriza…
kako je tebi ?
Hm..pa ok, kod mene doma nitko ne puši pa me ne vuče tolko, kad dođem k mami znam zapaliti s njom nekad, al nije to svaki dan,jednom u tjedan-dva...pa me lupi grižnja savjesti...inače sam pušila po 1, 5kutiju skoro...
Dobro jutro trudničice😍😘…lijep vam dan želim bez tegoba, cure koje imaju preglede sretno, ja nestrplivo čekam petak…
I meni je u petak pregled :)
Ujutro ili? Mene izludi to kad sam stalno popodne, nikao dočekati 14h 😱
U 12 manje 10...uvik mi je tipa oko 11,12 h.
Btw.ja sam nakon pozitivnog testa zapalila jednu da se oprostim s duvanom i bacila ih nadam se za zauvijek.A sto se tice kila jedva cekan iznenadit ginekologicu 😂
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
😋😋😋😋🍩
Ajmeee..jbt puunoo ih ima 😍😍😍😍😘😘😘😘...uživajte samo bebač i ti 😋😘😘...jesi primjetila kak reagiraju bebači kad papamo? Moj počne lupkat i skakatko na federe😂😂
Dobro jutro trudničice😍😘…lijep vam dan želim bez tegoba, cure koje imaju preglede sretno, ja nestrplivo čekam petak…
I meni je u petak pregled :)
Ujutro ili? Mene izludi to kad sam stalno popodne, nikao dočekati 14h 😱
U 12 manje 10…uvik mi je tipa oko 11,12 h.
Btw.ja sam nakon pozitivnog testa zapalila jednu da se oprostim s duvanom i bacila ih nadam se za zauvijek.A sto se tice kila jedva cekan iznenadit ginekologicu 😂
Kolko si u plusu?
ena ma dobro to nije nist
uuuuuu jama klliko ih je mljac
a mislim da je confused rekla da je izgubila 3,5kg ili se varam

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
ena ma dobro to nije nist
uuuuuu jama klliko ih je mljac
a mislim da je confused rekla da je izgubila 3,5kg ili se varam
E to ti je to kad pamtim i inače ko ribica, par sekundi 😂😂...sorry Confused 😘
Uf ja bi mogla vuka pojest stvarno al borim se sama sa sobom , 3 l tekucine na dan i zbilja pazim ..pokusavam , makar me svi pitaju zasto se mucim i zasto ne uzivam

Ima nas,tacna nama,mojima,sogorici,baki..uvijek za sve radi..cim je fino javlja se😊
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji