Dobro jutro trudničice😍😘…lijep vam dan želim bez tegoba, cure koje imaju preglede sretno, ja nestrplivo čekam petak…
I meni je u petak pregled :)
Ujutro ili? Mene izludi to kad sam stalno popodne, nikao dočekati 14h 😱
U 12 manje 10...uvik mi je tipa oko 11,12 h.
Btw.ja sam nakon pozitivnog testa zapalila jednu da se oprostim s duvanom i bacila ih nadam se za zauvijek.A sto se tice kila jedva cekan iznenadit ginekologicu 😂
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
😋😋😋😋🍩
Ajmeee..jbt puunoo ih ima 😍😍😍😍😘😘😘😘...uživajte samo bebač i ti 😋😘😘...jesi primjetila kak reagiraju bebači kad papamo? Moj počne lupkat i skakatko na federe😂😂
Dobro jutro trudničice😍😘…lijep vam dan želim bez tegoba, cure koje imaju preglede sretno, ja nestrplivo čekam petak…
I meni je u petak pregled :)
Ujutro ili? Mene izludi to kad sam stalno popodne, nikao dočekati 14h 😱
U 12 manje 10…uvik mi je tipa oko 11,12 h.
Btw.ja sam nakon pozitivnog testa zapalila jednu da se oprostim s duvanom i bacila ih nadam se za zauvijek.A sto se tice kila jedva cekan iznenadit ginekologicu 😂
Kolko si u plusu?
ena ma dobro to nije nist
uuuuuu jama klliko ih je mljac
a mislim da je confused rekla da je izgubila 3,5kg ili se varam
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
ena ma dobro to nije nist
uuuuuu jama klliko ih je mljac
a mislim da je confused rekla da je izgubila 3,5kg ili se varam
E to ti je to kad pamtim i inače ko ribica, par sekundi 😂😂...sorry Confused 😘
Uf ja bi mogla vuka pojest stvarno al borim se sama sa sobom , 3 l tekucine na dan i zbilja pazim ..pokusavam , makar me svi pitaju zasto se mucim i zasto ne uzivam
Ima nas,tacna nama,mojima,sogorici,baki..uvijek za sve radi..cim je fino javlja se😊
Sortiraj odgovore
Najstariji