proud ajme bas ti se zaredalo…to tako obicno bude uh…
ena ajde jesti evo gotovo je…bojanajesi ti na djeti ili?
Nisam nisam , samo pazim sta jedem , kruh ne jedem i skoro nista ug , al vidit cemo sta vaga kaze :)
Ja sam prvu curicu rodila u 35+5 , hitan carski , meni jetra pocela otkazivat i skoro smo umrle , 2015 te konizacija , 2016 kiretaza (pobacaj ) i 2017 pobacaj spontani :/
bojana ja jednostavno nemogu odoljeti hrani uh,mada mislim dz ima malo i veze sto sam bila pusac i sad kad me uhvati da bih zapalila ja grickam nesto...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
ena hvala i ja sam jela al mogla bih kasnije malo tvog grahajama saaaalji koju ne cekaj i ne prkosi
Budem kad sidem dolje,malo sam se ispruzila da napravim jos mjesta😁
bojana zao mi je draga ali zato aada ce biti sve ok mora
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sveki mi svako jutro kupi krafnu,s maloprije mi ih pekla,znaci ne stajem jest..pretvorit cu se u krafnu🍩🍩🍩🍩😋
A daaajjj..to su provokacije 😂😂...ja se veselim jer ću u petak imati sat i pol prije pregleda pa ću otići u lidl, 12krafnica 18kn, da se ihguštam, već mi je neko vrijeme želja na njih 😋😋
bojanaja jednostavno nemogu odoljeti hrani uh,mada mislim dz ima malo i veze sto sam bila pusac i sad kad me uhvati da bih zapalila ja grickam nesto…
To si prestala pušiti sad kad si zatrudnila ili prije? Ja sad kad sam zatrudnila..
Sveki mi svako jutro kupi krafnu,s maloprije mi ih pekla,znaci ne stajem jest..pretvorit cu se u krafnu🍩🍩🍩🍩😋
A daaajjj..to su provokacije 😂😂…ja se veselim jer ću u petak imati sat i pol prije pregleda pa ću otići u lidl, 12krafnica 18kn, da se ihguštam, već mi je neko vrijeme želja na njih 😋😋
Zelja je meni svaki dan,svako jutro kupuju,ali domace...ajoj,mljaaaaac
bojanaja jednostavno nemogu odoljeti hrani uh,mada mislim dz ima malo i veze sto sam bila pusac i sad kad me uhvati da bih zapalila ja grickam nesto…
To si prestala pušiti sad kad si zatrudnila ili prije? Ja sad kad sam zatrudnila..
kad sam zatrudnila ali nikada mi nije bilo tesko prestati ko u ovoj...jednostsvno bacila i cijelu trudnocu i dok sam ga dojila nisam pusila...a sad mi bilo tesko jer mi stalno bilo u glavi da mi ni to nije garancija da ce biti sve ok bla bla tako da sam popusila 4-5cigareta nakon testa jos sigurno kad me hvatala kriza...
kako je tebi ?
kad sam zatrudnila ali nikada mi nije bilo tesko prestati ko u ovoj…jednostsvno bacila i cijelu trudnocu i dok sam ga dojila nisam pusila…a sad mi bilo tesko jer mi stalno bilo u glavi da mi ni to nije garancija da ce biti sve ok bla bla tako da sam popusila 4-5cigareta nakon testa jos sigurno kad me hvatala kriza…
kako je tebi ?
Hm..pa ok, kod mene doma nitko ne puši pa me ne vuče tolko, kad dođem k mami znam zapaliti s njom nekad, al nije to svaki dan,jednom u tjedan-dva...pa me lupi grižnja savjesti...inače sam pušila po 1, 5kutiju skoro...
Sortiraj odgovore
Najstariji