Ja sam na komplikacijama od 6 tjedna trudnoce kako je srce pocelo kuckati :) a sta se cerviksa tice meni je radi konizacije skracen i par ginica minje reklo da bi bilo ok sivat preventive rade pa cemo vidjet sta ginic kaze moj :) jer sogica mi je isto imala konizaciju i u 25 tj se otvorila , i od tad samo krevet i wc a ipak imam doma curku kojoj treba i rucak itd itd :)
Jutro!
Meni isto uvijek prati duzinu cerviksa… Imala sam konizaciju, ali Letz konizaciju, nije klasicno rezano.
A ti i sogica??
Sam bi mi to jos trebalo..!
Ja sam bas isla u opcu i rezali mi cerviks , isto tako i njoj ..zato i jesam u panici 😏
Ja sam isto bila u opcoj, u bolnici bas, ali je bila letz bez obzira sto je bio cin3. Dr.je bas iz razloga sto jos nisam radjala htio tu metodu i izgleda je bas strucnjak jer je sve odstranjeno iako je malo kraci.
Nadam se da cemo obje proci bez potrebe za strogim mirovanjem! 😒
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Dobro jutro trudničice😍😘…lijep vam dan želim bez tegoba, cure koje imaju preglede sretno, ja nestrplivo čekam petak…
I meni je u petak pregled :)
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Dobro jutro trudničice😍😘…lijep vam dan želim bez tegoba, cure koje imaju preglede sretno, ja nestrplivo čekam petak…
I meni je u petak pregled :)
Ujutro ili? Mene izludi to kad sam stalno popodne, nikao dočekati 14h 😱
Mi u četvrtak imamo pregled,i uvijek ujutro rano,sad prvi u pola 12 i to mi je vec kasno,ali doci ce i to..proud tebe je bas zaredalo,drzi se
proud ajme bas ti se zaredalo...to tako obicno bude uh...
ena ajde jesti evo gotovo je...
bojana jesi ti na djeti ili?
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
proud ajme bas ti se zaredalo…to tako obicno bude uh…
ena ajde jesti evo gotovo je…bojanajesi ti na djeti ili?
Ajjj..hvala ti..al eto taman se najela, ipak je sveki pogodila ovaj put, samo sam si fodala još kzhanog graha u tanjur😁...dobar tek😀😘
Sveki mi svako jutro kupi krafnu,s maloprije mi ih pekla,znaci ne stajem jest..pretvorit cu se u krafnu🍩🍩🍩🍩😋
I ja se nadam , vidit cu u srijedu drugu sta ce mi rec :/ sretno na pregledima :)
ena hvala i ja sam jela al mogla bih kasnije malo tvog graha
jama saaaalji koju ne cekaj i ne prkosi
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji