Jutro svima! Kako ste mi danas? Proud,jesi bolje?
Sretno na pregledima..i ja jedva čekam svoj idući tjedan ☺️ bebica je danas posebno aktivna od ranog jutra,dekoncentrira me na poslu 😂😂
Dobro jutro.
Tko nam danas ima pregled?
Nadam se da ste danas sve dobro i da će tako i ostati.
Nešto mi kikachi lošije spavaju pa na kraju tako i ja. Ako nisu ovi hahari onda je hahar u trbuhu. Svako jutro u 3 ima party 😂.
Uživajte u danu 💕.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
dan cure
uh danas mi je bas nesto hladno...
cak sam dobro spavala isla na wc samo dva puta....dorucak obavili za rucak ce biti neko varivo od povrca red je za nesto laganije
ena svida mi se tvoja vecerica mljac
tea cekamo slikicu za puni tjedan
ja sutra imam pregled i uvijek me tako strah i takva trema strasno...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
dan cure
uh danas mi je bas nesto hladno…
cak sam dobro spavala isla na wc samo dva puta….dorucak obavili za rucak ce biti neko varivo od povrca red je za nesto laganijeena svida mi se tvoja vecerica mljac
ja sutra imam pregled i uvijek me tako strah i takva trema strasno…
Bit će i kod mene varivo, grah i zelje, volim to al ovisi ko ga radi, danas sveki🤔😏...ma ne starahuj draga, već si ti velka, možeš ti to😂😂😘..a za tremu te kužim..i nestrpljenje...to je i kod mene uvjek, još me stavi skoro svaki put popodne,nikako dočekati termin u 2😱...samo sam jednom bila ujutro...
ena ja sam uvijek ujutro jer srijeda joj je dan za trudnice i onda samo ujutro radi...ma nisam velika 158sam
a strah me valjda zbog svega sto sam prosla ali ajde dat ce valjda Bog da ovaj puta bude sve ok...
ja sam kontala mahune skuhati i staviti i krumpirica i mrkve ukuhati noklice na kraju i dodati komadic suhog mesa ma saaaaamo malo za miris
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
dan cure
uh danas mi je bas nesto hladno…
cak sam dobro spavala isla na wc samo dva puta….dorucak obavili za rucak ce biti neko varivo od povrca red je za nesto laganijeena svida mi se tvoja vecerica mljac
ja sutra imam pregled i uvijek me tako strah i takva trema strasno…
i ja imam pregled sutra , isto uvijek budem nervozna ali nastojim mislit pozitivno i molim Boga da je sve u redu, no isto tako jedva cekam pregled da vidim svoju bebalu :) erupcija osjecaja par dana prije
ena ja sam uvijek ujutro jer srijeda joj je dan za trudnice i onda samo ujutro radi…ma nisam velika 158sam
a strah me valjda zbog svega sto sam prosla ali ajde dat ce valjda Bog da ovaj puta bude sve ok…
ja sam kontala mahune skuhati i staviti i krumpirica i mrkve ukuhati noklice na kraju i dodati komadic suhog mesa ma saaaaamo malo za miris
Naravno da će bit sve ok😍😘😘...Eto mene k tebi na ručak😂😂, to mi zvuči bolje od ovog variva kod mene.ma nećeš me valjda ovakvu trudnu gladnu otjerati😂😂😂...ja malo čitala ono t po tjednima, sad bi moj bebo trebao imati oko 600g po njihovom, baš jedva čekam da vidim kak napreduje😍😍
Jutro cure!
Kod mene isto. Sad popijem Duphaston i prenatal i zbljujem se nakon 10 min. Kao da nisam ni popila, sad moram probat opet.
Jos mi je i M izgleda gripu skupio. Kuri 38, nemre sw pomaknut. Spavao je u boravku, a ja i jastuk u spavacoj.
I gladna sam, uzasno sam gladna
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro cure!
Kod mene isto. Sad popijem Duphaston i prenatal i zbljujem se nakon 10 min. Kao da nisam ni popila, sad moram probat opet.
Jos mi je i M izgleda gripu skupio. Kuri 38, nemre sw pomaknut. Spavao je u boravku, a ja i jastuk u spavacoj.
I gladna sam, uzasno sam gladna
Ajoj draga, baš te pere..užaš..žao mi je...probaj popapati nešto, ako nebude išlo morat ćeš opet na hitnu...i sad još i M bubani😥...probajte oboje neku juhicu toplu popapati.
Ja sam na komplikacijama od 6 tjedna trudnoce kako je srce pocelo kuckati :) a sta se cerviksa tice meni je radi konizacije skracen i par ginica minje reklo da bi bilo ok sivat preventive rade pa cemo vidjet sta ginic kaze moj :) jer sogica mi je isto imala konizaciju i u 25 tj se otvorila , i od tad samo krevet i wc a ipak imam doma curku kojoj treba i rucak itd itd :)
Jutro!
Meni isto uvijek prati duzinu cerviksa… Imala sam konizaciju, ali Letz konizaciju, nije klasicno rezano.
A ti i sogica??
Sam bi mi to jos trebalo..!
Ja sam bas isla u opcu i rezali mi cerviks , isto tako i njoj ..zato i jesam u panici 😏
Sortiraj odgovore
Najstariji