Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Veljača 2018. 23:21

Franovamamita,  ako ti je cerviks dobar,  nemas frke zbog kontrakcija. Meni je cerviks bio 42mm u 15tt,  a u 17. 32mm,  buduci da su mi tada pocele kontrakcije,  nemam nikakve infekcije,  oni skracivanje cerviksa dovode u vezu s kontrakcijama. Kako god 16tt je puno prerano za kontrakcije,  one su normalne tek od 25tt. 
    Ja se fizicki malko bolje osjecam,  nisam vise toliko slaba,  valjda me ova infuzija ipak digla malo.
    Kad prestane party u trbuhu idem spavati 😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Ana_Marija_2019
    06. Veljača 2018. 00:39

ami25

Blackie rekao je doktor da ne mora bit strogo, dozvoljava lagano kretanje,sutra me poslao vadit krv za probir tako da nije naveo strogo kao prije. Zadnjih mj dana sam provela kauč krevet wc dok se ne smiri i u strahu. Nemam hematom i nisu otkrili uzrok,po njemu je sve sada u redu, kaže da je maternica tako reagirala na širenje da je normalno. Svi brisevi također ok. Ja sam naravno što više doma i odmaram i ležim ako je tako od početka.Nadam se da će produžit kasnije.
    Ena tek sad vidim ovu sliku i baš me ulovila neka glad

Moje neke kolegice i prijateljice su odmah kako su saznale za trudnoću išle na komplikacije i nitko se nije vratio na posao, rekle su mi da se to automatski produžuje.
    Samo da vas sve pozdravim... 😊
    Bila sam prošli tjedan na pregledu i sve je bilo ok, a u petak nas čeka anomaly pa držite palčeve!!

• dorkaa
    06. Veljača 2018. 04:17

ami25Blackie rekao je doktor da ne mora bit strogo, dozvoljava lagano kretanje,sutra me poslao vadit krv za probir tako da nije naveo strogo kao prije. 

ukoliko ti tvoj soc.ginekolog ne želi produžiti komplikacije, i naravno ak se ne želiš vratiti na posao, idi privat i neka ti on napiše preporuku za komplikacije, i s time ideš soc gin. makar, stvarno ne mislim da bi te neki doktor vraćao s komplikacija, iako ima ih svakakvih...

bojana27
    06. Veljača 2018. 07:21

Ja sam na komplikacijama od 6 tjedna trudnoce kako je srce pocelo kuckati :) a sta se cerviksa tice meni je radi konizacije skracen i par ginica minje reklo da bi bilo ok sivat preventive rade pa cemo vidjet sta ginic kaze moj :) jer sogica mi je isto imala konizaciju i u 25 tj se otvorila , i od tad samo krevet i wc a ipak imam doma curku kojoj treba i rucak itd itd :)

baarbaraa29
    06. Veljača 2018. 08:28

Bojana27

Ja sam na komplikacijama od 6 tjedna trudnoce kako je srce pocelo kuckati :) a sta se cerviksa tice meni je radi konizacije skracen i par ginica minje reklo da bi bilo ok sivat preventive rade pa cemo vidjet sta ginic kaze moj :) jer sogica mi je isto imala konizaciju i u 25 tj se otvorila , i od tad samo krevet i wc a ipak imam doma curku kojoj treba i rucak itd itd :)

Jutro!
    Meni isto uvijek prati duzinu cerviksa... Imala sam konizaciju, ali Letz konizaciju, nije klasicno rezano.
    A ti i sogica??
    Sam bi mi to jos trebalo..!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• nikolina219
    06. Veljača 2018. 09:06

Dobro jutro !!! 
    Sutra popodne na pregled , jedva cekam novu slikicu bebaca i valjda ce pokazat dal je curka ili decko.  ili 

Tea👶
    06. Veljača 2018. 09:07

Jutro...jessy ocekujemoo lijepe vijesti ❤️❤️❤️
    Javio mi je kurir da stize paket s minigeenya juhuuu tetrici dolaze 🎆
    Evo nas u 21 tjednu 🍼

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

• NellaM
    06. Veljača 2018. 09:39

Jutro trudnice! 😊🤰 Kako ste danas, jel bolje sa tegobama i mukama?
    Lijepi poklonici, paketići, puni tjedni i pregledi, pa lijepo vas pročitat❤️ ☺️
    Kod nas sve ok osim sto se budim po noći te na trbuhu te na leđima pa muku mučim da se namjestim 😆
    Svima želim lijep dan 😘☀️

06. Veljača 2018. 09:46

Dobro jutro trudničice😍😘...lijep vam dan želim bez tegoba, cure koje imaju preglede sretno, ja nestrplivo čekam petak...

Mya
    06. Veljača 2018. 09:48

Jutro cure..sretno na pregledima danas..ja tocno osjetim kako beba pritisce mjehur,po cijeli dan,unatrag par dana,a spavam bez ustajanja,bas se naspavam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.