Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    05. Veljača 2018. 20:12

proud pa ja osjecam kontrakcije negdje od 15tt sad si me uplasila  imam u srijedu kontrolu pa cu bas pitati...uh

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mya
    05. Veljača 2018. 20:41

ProudMomy

Bila na hitnoj zenske, krvna slima dobra, kazu da viroza nije. Dali su mi bocu infuzije. Beba je sve veca pa stisce zeludac i navodno mi je zato lose. Ako mi ne bi uskoro bilo bolje, ako bude kao danas da ne mogu ni piti, da dodjem opet.

Vezano za iznenadjenje od kolegice… Kukala sam neki dan da mi je tesko spavat i okretat se po noci i da si ipak moram kupit jastuk kiflu…

Drzim fige da im se vise ne vratis i bravo za kolegicu👍😊

05. Veljača 2018. 21:44
    Mužić donio u krevet, kobasice, jeger i majoneza😋😋...pa nemoj jesti...
    Mužić donio u krevet, kobasice, jeger i majoneza😋😋...pa nemoj jesti...
    ami25
    05. Veljača 2018. 21:57

Bok ženice, evo da se i ja javim nakon nekog vremena, danas obavila pregled sve u redu jos uzimamo utrogestan ,ne znamo kad će stat, malo nam je muka od toga oralno :( al izdržat ćemo sve
    Imam jedno pitanje ako koja zna ili je imala iskustva s vraćanjem na posao nakon otvaranja komplikacija? meni krajem drugog mj ističe onih 60 dana što doktor može dati bez komisije i sad ne znam kako će ići nakon toga s obzirom da mi je dijagnoza bila ab imminens 10 dana krv + iscjedak i strogo mirovanje al sad je sve ok hvala bogu. Ne znam da li se automatski nastavi ili se prekida po procjeni doktora?

💙Bartol💙

ivymicek
    05. Veljača 2018. 22:05

ProudM neka si primila infuziju i držim fige da više nebuš išla. Divna kolegica, nema šta. Moram primjetiti ti spominješ a drugi donose (prvo mužić sad i kolegica) 😂.
    Ajme Ena31 sad sam i ja gladna, stvarno je mužić i pol jer stvarno jako fino izgleda. Cijeli dan valjda kak sam blah sanjam samo hranu. Comforth food tipa slasna i masna pizza, nakon toga nutella ili krafna s pekmezom 😮.
    Ami nemam pojma kak to ide ali mislim da se to samo nastavčja ako su potrebne komplikacije pogotovo zbog te dijagnoze. J sam na komplikacijama od 13.11. i ništa mi dokica nije spominjala komisiju. Samo na kraju mj dođem po doznaku jer se kontroliram privatno. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ami25
    05. Veljača 2018. 22:20

Tnx Ivy, meni je moj rekao da budemo vidjeli nakon toga što dalje, jer 60 dana on može dat max bez komisije ostalo komisija mora odobrit, iako mi se to čini kao dobar razlog za nastavak komplikacija. Pa ne znam ako se netko našao u sličnoj situaciji što očekivati. 

💙Bartol💙

Blackíe
    05. Veljača 2018. 22:31

Proudy dobro da nije viroza a s mladim gospodinom se porazgovaraj nek se razmjesti malo nize! 😁😘
    Ena dobar tek! Ja jedem vise nego prije, nekidan me muz pitao idem li kopat nakon tolikog rucka 😂😂 I danas mi je dan od gladi, nikako da se najedem. 
    Honey drago mi je da tebi vise nije muka 
    Ami koliko znam iz tudih iskustava, ne rade probleme oko nastavka komplikacija, pogotovo nakon krvarenja i strogog mirovanja. Sad ne moras vise mirovati?

17.7. 💝💝

ami25
    05. Veljača 2018. 22:47

Blackie rekao je doktor da ne mora bit strogo, dozvoljava lagano kretanje,sutra me poslao vadit krv za probir tako da nije naveo strogo kao prije. Zadnjih mj dana sam provela kauč krevet wc dok se ne smiri i u strahu. Nemam hematom i nisu otkrili uzrok,po njemu je sve sada u redu, kaže da je maternica tako reagirala na širenje da je normalno. Svi brisevi također ok. Ja sam naravno što više doma i odmaram i ležim ako je tako od početka.Nadam se da će produžit kasnije.
    Ena tek sad vidim ovu sliku i baš me ulovila neka glad 

💙Bartol💙

Honey
    05. Veljača 2018. 23:00

Eeeenaaaa 😢
    Laku noc cure 😘💙

ivymicek
    05. Veljača 2018. 23:07

Honey

Eeeenaaaa 😢
    Laku noc cure 😘💙

Laku noć...

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.