Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    05. Veljača 2018. 17:24

Ah da ja sam svojom voljom na komplikacijama  . Nekak mi je draže da sam kući sa kikachima. Posao je stresan iako je uredski. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

05. Veljača 2018. 17:36

Bila na hitnoj zenske,  krvna slima dobra,  kazu da viroza nije. Dali su mi bocu infuzije. Beba je sve veca pa stisce zeludac i navodno mi je zato lose. Ako mi ne bi uskoro bilo bolje,  ako bude kao danas da ne mogu ni piti,  da dodjem opet.

Vezano za iznenadjenje od kolegice... Kukala sam neki dan da mi je tesko spavat i okretat se po noci i da si ipak moram kupit jastuk kiflu...

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    05. Veljača 2018. 18:01

aaaaa kkako sam umorna od podne lutali dosli maloprije kuci..leđa su me ubijala...ali hambi sam pojela pa sam mirna
    proud i ja sam od 12tt uloziva za vrh prsta ali to je uredan nalaz za zenu koja jej vec rađala...tako su meni u bolnici rekli...
    blackie divne steeee
    ja cu roditi u osijeku i rijetko tko ima nesto pozitivno za reci ali eto....
    tea dobro da je samo zbog punog mjehura vjerujem da si se uplasila...
    ivy dosla su kasnije stavim slike 
    proud ma ja vjerujem da si sutra ko nova

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

bojana27
    05. Veljača 2018. 18:03

Ja bez jastuka ne mogu spavat , muz ga zove zmijom 😂😂 a sta se tice sivanja znam da se radi do 24 tj i meni su rekli mozda radit preventivno ali ginic nikako pa nikako suti ko piiiip :)

05. Veljača 2018. 18:09

Franova i meno su za ulozivost rekli da je za drugorotku normalna,  ali cerviks od 30mm i kontrakcije od 16tt ih brinu pa sam zato na mirovanju i cesce na kontroli. Unutarnje usce mi je i dalje zatvoreno.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tea👶
    05. Veljača 2018. 18:15

Odmorila popodne i sad sam dobro. Tijelo trazi odmor, a ja bi svasta.. Bitno da je bolje.
    Ovi jastuci su spas. Ja imam bananu i extra mi je. Ne znam kak bi bez nje. 

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

HappySeal
    05. Veljača 2018. 18:58

Ja se jos nisam nasla s jastukom, osim na kaucu. Za spavanje mi je prevelik i previsok.

I dobila hipp paket - bez carapica i bez zlicica, samo testeri 

27.6. 💙

Honey
    05. Veljača 2018. 19:35

Hej cure! Dobrodosle nove trudnice!!! Uredne trudnoce zelim! Ja sam danas dobro sto se tice hrane, jela sve normalno i sve ostalo u meni, hvala na brizi! Umorna sam od posla danas, naradila se, pa dok sam veceru skuhala. Sad odmor. Isto mislim raditi do 45 dana prije termina, nadam se da ce biti sve ok i da se beba dati, isto pretezito uredski posao. 
    Proudy nek si ti otisla na dozu vitamina, a ak je tvoj malac po zeludcu ko moja zlocka po jajniku onda nije ni cudo sto rigas non stop. Zlocesta neka generacija  

Honey
    05. Veljača 2018. 19:40

Blackie mali slatki trbuscic ❤ sad ce ti to buknuti vidjet ces. 
    Proudy super poklon od super kolegice 👍 
    Bejb nadam se da nece trebati puno dirati po tom zubu 😓 ni ja ne volim zubara i hvala bogu nisam ga bas ni trebala.
    Ja cu u Vinogradsku, tamo pripadam. Idem to obavit i cao, mislim da je najvaznije kako je Ivy rekla biti pozitivan i vjerovati ljudima koji tamo rade. 

05. Veljača 2018. 19:51

ProudMomy

Bila na hitnoj zenske, krvna slima dobra, kazu da viroza nije. Dali su mi bocu infuzije. Beba je sve veca pa stisce zeludac i navodno mi je zato lose. Ako mi ne bi uskoro bilo bolje, ako bude kao danas da ne mogu ni piti, da dodjem opet.

Vezano za iznenadjenje od kolegice… Kukala sam neki dan da mi je tesko spavat i okretat se po noci i da si ipak moram kupit jastuk kiflu…

Ajde dobro da si išla i dobila infuziju, nadam se da ćeš već sutra biti bolje. Super poklon 😍😍😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.