Mozda netko od vas zna da li bi mi doktor radio probleme kad dodem u 4mj otvoriti komplikacije jer cu tad vec biti 6mj trudna a i sumnjam da ce mi htjet vise produziti ugovor 😣😯😡
Inace idem kod privatnika na preglede ali me brine ovaj u domu zdravlja jer je malo cudan😣
❤️26.07.2018.❤️🤰🍼🎀
Mozda netko od vas zna da li bi mi doktor radio probleme kad dodem u 4mj otvoriti komplikacije jer cu tad vec biti 6mj trudna a i sumnjam da ce mi htjet vise produziti ugovor 😣😯😡
Inace idem kod privatnika na preglede ali me brine ovaj u domu zdravlja jer je malo cudan😣
Ako ti privatnik vodi trudnocu, i ako ti on napise preporuku za bolovanje, socijalac nema drugog izbora nego ti otvoriti, jer nema drugi uvid u tvoje stanje, kad te on ne vodi.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Meni je termin 20.07., radim do 18.4., onda koristim godišnji stari+novi I od 05.06. mi kreće onih 45 dana prije poroda. iskreno, jedva čeka taj 18.04. :)
Ma mislim da ti sa 6 mjeseci trudnoće nitko neće raditi probleme.
27.6. 💙
Nove cure dobrodošle..proud draga jesi se oporavila?
Isto mi je, draga. Danas sam na 2 dvopeka, samo to sam uspjela zadrzati, da nisam povratila. Sve ide van, cak i voda koju popijem. Ak mi bude tak cijeli dan idem na hitnu da mi bar infuziju daju, bojim se dehidracije.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
hehehe pozz dupla kolegice
Mozda se i znamo s faksa ili nekog predavanja
Happy frendica planira roditi u Podobniku u 4. mj. Bila je sad za vikend na danu otvorenih vrata i ona je odusevljena. Prvo dijete je rodila u Petrovoj pa me bas zanima njena usporedba nakon sto rodi drugo. Mozda se i ja predomislim Pricali smo i mi o Podobniku kao opciji ali zasad ne znam je li razlika u usluzi stvarno tolika i vrijedna tih novaca.
Proudy grozno Drzi se i odi svakako ako ne budes bolje
17.7. 💝💝
Isto mi je, draga. Danas sam na 2 dvopeka, samo to sam uspjela zadrzati, da nisam povratila. Sve ide van, cak i voda koju popijem. Ak mi bude tak cijeli dan idem na hitnu da mi bar infuziju daju, bojim se dehidracije.
Ajoj..pametno da,da jos i ne dehidriras..bit ce da si nesto pokupila
Ajoj..pametno da,da jos i ne dehidriras..bit ce da si nesto pokupila
Moze bit, da su mi moji decki nes donijeli, jer nikud ne idem, pa samo od njih mogu skupit. Al njima nije nis, samo sam ja koma.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji