Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Znatizeljna22
    05. Veljača 2018. 13:22

Imam jos jedno pitanje kolliko vas jos uvjek radi?
    Ja planiram jos ovaj i 3 mj odraditi pa si otvoriti komplikacije ako ce mi dati. Radim u Pevecu 😁🙈

❤️26.07.2018.❤️🤰🍼🎀

• nikolina219
    05. Veljača 2018. 13:50

ProudMomy na kraju cu sama donjet odluku sigurno, al nekako naginjem više prema Petrovoj, imam tamo poznatog doktora i svi smo rodeni u Petrovoj pa neka se tradicija nastavi :)
    Znatizeljna22   ja još radi i mislim radit dokle god mogu, tamo do lipnja ako ce sve biti kao i do sad ,arhitekt sam dakle uredski posao...

Znatizeljna22
    05. Veljača 2018. 13:53

nikolina219

ProudMomy na kraju cu sama donjet odluku sigurno, al nekako naginjem više prema Petrovoj, imam tamo poznatog doktora i svi smo rodeni u Petrovoj pa neka se tradicija nastavi :)
    Znatizeljna22 ja još radi i mislim radit dokle god mogu, tamo do lipnja ako ce sve biti kao i do sad ,arhitekt sam dakle uredski posao…

Drago mi je da nisam jedina jer kad kazem da jos uvijek radim svi me gledaju cudno 😯😣

❤️26.07.2018.❤️🤰🍼🎀

Blackíe
    05. Veljača 2018. 13:56

Hvala cure 😘😘😘 Malo je iskocio iako jos uvijek sramezljivo 😍
    I ja se lomim izmedu Petrove i Merkura. U slucaju (ne daj Boze) prijevremenog poroda, Petrova ima bolju neonatalnu skrb a i vecinu rizicnih trudnoca i poroda njima salju, bar tako kazu. Za Merkur sam cula puno dobrih iskustava a i jako mi je blizu. Ne znam jos, vidjet cu. 
    Znatizeljna i ja radim jos, radit cu dok god cu moci/smjeti. Radim isti posao kao nikolina 😁

17.7. 💝💝

mamica1985
    05. Veljača 2018. 13:57

Ja sam rodila u krajem 2012 prvu curku na Merkuru i uopce mi nije upitno da ce i druga curka tamo isto biti rodjena. Izvrsna njega za vrijeme i nakon poroda i majke i bebe, svaka im cast!!! Rodila sam predvecer, proslo je vrijeme vecere dok sam ono lezala 2 sata nakon poroda i sestre su mi donijele veceru oko 21h da dobijem energije. Svako malo sam ih zivkala za dojenje jer sam se mucila s tim, uvijek osmijeh u tih 5 dana, bilo 3 popodne ili 3 ujutro. Za Merkur cista desetka!!!

05. Veljača 2018. 13:58

E vidis to kaj imas poznatog doktora,  to jako puno znaci. 😉
    Ja ovaj put ne radim skoro od pocetka,  zavrsila na komplikacijama u 2.mj trudnoce,  ne svojevoljno,  ali da me nisu tada spicili pod mus,  svejedno ne bih dugo radila. Radim uredski posao,  ali je uzasno stresan sa dosta prekovremenih kad rokovi stisnu. Planirala sam raditi do kraja godine,  al ovaj vrtirep je mamu spicio u krevet prije 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• nikolina219
    05. Veljača 2018. 13:59

Znatizeljna22

nikolina219

Znatizeljna22 ja još radi i mislim radit dokle god mogu, tamo do lipnja ako ce sve biti kao i do sad ,arhitekt sam dakle uredski posao…

Drago mi je da nisam jedina jer kad kazem da jos uvijek radim svi me gledaju cudno 😯😣

Dokle god je sve u redu zakaj ne bi radila , ako se ne daj Bože nešta zakomplicira naravno idem na bolovanje ali moj je posao takav da mogu radit i od doma ,a i nisam neki domaći tip, ne bi znala kaj bi sama sa sobom ovak sam u pokretu i zabavnije mi je i brze mi vrijeme prode 

• nikolina219
    05. Veljača 2018. 14:04

Blackíe

Hvala cure 😘😘😘 Malo je iskocio iako jos uvijek sramezljivo 😍
    I ja se lomim izmedu Petrove i Merkura. U slucaju (ne daj Boze) prijevremenog poroda, Petrova ima bolju neonatalnu skrb a i vecinu rizicnih trudnoca i poroda njima salju, bar tako kazu. Za Merkur sam cula puno dobrih iskustava a i jako mi je blizu. Ne znam jos, vidjet cu.
    Znatizeljna i ja radim jos, radit cu dok god cu moci/smjeti. Radim isti posao kao nikolina 😁

hehehe pozz dupla kolegice 

HappySeal
    05. Veljača 2018. 14:14

Znatizeljna22

Ja planiram jos ovaj i 3 mj odraditi pa si otvoriti komplikacije ako ce mi dati. Radim u Pevecu 😁🙈

I ja radim, management sadržaja web stranica. Planiram raditi do svibnja ili kad već zakonski moram na porodiljni. 

Iskreno, komplikacije mi se ne isplate jer mislim da bi mentalno poludila doma da cijele dane samo sjedim svojim izborom. Ako moram - to je druga priča. 

A ni financijski mi nisu baš primamljive, ako ćemo iskreno. 

Što se tiče poroda, ići ću u Podobnik i to najvjerojatnije na carski zbog raznih stanja koja me prate odmalena. Skupo je, ali kad se sve uzme u obzir - trošila sam i na gluplje stvari. Uzmite u obzir da je nama s terminima u lipnju još i svjetsko nogometno! Kad je MM to čuo, bilo je samo "Ideš u Podobnika, još samo treba da te sve to zadesi kad igramo protiv npr. Njemačke, pa da svi gledaju tekmu". 

27.6. 💙

• nikolina219
    05. Veljača 2018. 14:20

HappySeal

Znatizeljna22

I ja radim, management sadržaja web stranica. Planiram raditi do svibnja ili kad već zakonski moram na porodiljni.

Iskreno, komplikacije mi se ne isplate jer mislim da bi mentalno poludila doma da cijele dane samo sjedim svojim izborom. Ako moram - to je druga priča.

A ni financijski mi nisu baš primamljive, ako ćemo iskreno.

Što se tiče poroda, ići ću u Podobnik i to najvjerojatnije na carski zbog raznih stanja koja me prate odmalena. Skupo je, ali kad se sve uzme u obzir - trošila sam i na gluplje stvari. Uzmite u obzir da je nama s terminima u lipnju još i svjetsko nogometno! Kad je MM to čuo, bilo je samo "Ideš u Podobnika, još samo treba da te sve to zadesi kad igramo protiv npr. Njemačke, pa da svi gledaju tekmu".

Točno tak i ja mislim, radit dokle mi daju  a ak me storpediraju ranije na bolovanje tj. čuvanje trudnoce morat cu brzo izmislit neki hobij jer  vježbanje i šetnja sa psom u tom slucaju nece dolazit u obzir

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.