Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bejb23
    03. Veljača 2018. 08:23

Dobro jutro svima ma koliko vas ima 😂
    Honey moze. Ja stizem! 😉
    Danas fino nesto lagano spremi da se smiri zeludac. Meni je takvim danima najbolja domaca juha 😊 I odmaraj sto vise mozes. Zelim ti brz oporavak 😘
    Mi smo danas kod sveki na rucku, nemam pojma sto nas ceka. Naspavala se nisam, a ne mogu vise spavati. I taaako. 
    Zelim vam lijep i ugodan vikend! 😘❤

💗Baby E💗

bejb23
    03. Veljača 2018. 08:26

baarbaraa29

Morgen loptice 😆
    Honey taman ulazim na forum da te pozdravim i vidim jesi bolje! Mora da si s necim pokvarila zeludac.
    Mozda da nazdravimo za pocetak vikenda? 😊 Sta ja mogu, navukla si me! 😂
    Ena i bejbnadam sa ste se ipak naspavale pored svojih hrkaca i zaboravljivaca 😉
    Mi cemo danas grasinu pristavit! Malo malo ga netko spomene, a nesto mi se danas ne stoji u kuhinji pa on lijepo od sinoc vec pliva, natapa se i ceka!
    Cin-cin drage! 🍻 (s kavom! ☕) 😊

Nisam se naspavala al nije on kriv za to.
     I da, ipak je izvrsio obecanje 😂 nisam mu stopala al malo vise od pola sata me masirao i kaze da ce i danas😍 Danas mu necu biti podsjetnik 😂  

💗Baby E💗

ivymicek
    03. Veljača 2018. 08:28

Dobro jutro!
    Mi svakako planiramo na snijeg... Ne znam još što ću kuhati, možda nešto naručimo 😂.
    Honey super da si bolje. Samo polako danas i sutra ćeš opet biti stara ti.
    Uživajte curke danas 😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Tea👶
    03. Veljača 2018. 08:47

Jutroo drage... 
    Franova nije meni nista bilo ja sam samo bila u gužvi jucer 😂
    Valjda si na Honey mislila...btw Honey, si dobro? 

Ova krafnica se sprema da bude likepa , danas je festa sv. Vlaha, pa cemo kod svekrve provest dan
    Što  rade ostale trudnicice 💟

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

bejb23
    03. Veljača 2018. 09:34

Tea👶

Jutroo drage…
    Franova nije meni nista bilo ja sam samo bila u gužvi jucer 😂
    Valjda si na Honey mislila…btw Honey, si dobro?

Ova krafnica se sprema da bude likepa , danas je festa sv. Vlaha, pa cemo kod svekrve provest dan
    Što rade ostale trudnicice 💟

Opaaaa. Uzivaj 😘
    Jos ispijam kavu, listam sto ima novo na klokanici i u svijetu 😂 Nema mi zurbe danas posto sam kucu sredila jucer tako da mogu meditirati. 😇

💗Baby E💗

03. Veljača 2018. 09:37

Dobro vam ovo snježno jutro okruglice  moje😘. Ma kakvo spavanje pokraj ovog mog bagera😂..pa zaspim malo, onda on opet, pa dobije pod rebra..i tak ukrug, izmori te to...čak i bebač ga tuče kad mu prislonim trbuh na leđa😂🤣
    Eto sad kavica..sin ima jutarnji aerobik u trbuhu😍😘...budite mi žive, zdrave i vesele danas, bez crnjaka Bojana, podsjetila si me na  Mrguda😂😂😘 s tim ja mrzim😂😂, daj pozitive malo. Honey juhicu danas za želučića😘. 

bojana27
    03. Veljača 2018. 10:34

Zavidim vam svima koje idete , setate , uzivate :)) mene snijeg ubio u pojam 🤮🤮 jedino dobro sta sam jucer obavila frizera 😆😆 

nemojte se prepast 😂😂😂😂😂

03. Veljača 2018. 10:42

Bojana27

Zavidim vam svima koje idete , setate , uzivate :)) mene snijeg ubio u pojam 🤮🤮 jedino dobro sta sam jucer obavila frizera 😆😆
    nemojte se prepast 😂😂😂😂😂

😍😍😘😘lijepa frizura na lijepoj djevojčici😍😘

03. Veljača 2018. 10:44

moj pesek uživa dok snješko bjelić pada po njemu 😍😍

Blackíe
    03. Veljača 2018. 10:48

Jutro okruglice 😘
    Jel jedino kod mene nema snijega? 😬 Poceo je sad opet padati ali topi se odmah. 
    Planirala sam u shopping danas ali mozda ostanem pod dekom s knjigom. 
    Honey nadam se da ce se zeludac smititi danas 😘
    Tea uzivajte danas!
    Bojana super promjena 😍
    Ena predivna slika 😍😍😍 Zavidim vam svima na snjeznom okruzenju

17.7. 💝💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.