Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Veljača 2018. 21:59

Meni je prerano jos,  necu ja prije ponoci. Kad sve utrpam u krevet imam plan malo se uvalit u kadu i opustit,  pa tek onda na spavanje. 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

02. Veljača 2018. 22:01

A ja još gledam Harry Pottera, tj m krenuo gledat, a na kraju on hrče ko jebeni slon a ja gledam...joooj kako mi ide na živceee😱😱

02. Veljača 2018. 22:05

Meni je M otisao do kuma na cugu. Malog sam pustila malo duze da bude budam,  pa cemo sutra duze spavat 😉

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

bejb23
    02. Veljača 2018. 22:09

ProudMomy

Meni je prerano jos, necu ja prije ponoci. Kad sve utrpam u krevet imam plan malo se uvalit u kadu i opustit, pa tek onda na spavanje. 😉

Mmm fino 🤗

Ena31

A ja još gledam Harry Pottera, tj m krenuo gledat, a na kraju on hrče ko jebeni slon a ja gledam…joooj kako mi ide na živceee😱😱

Meni je moj obecao masazu. Evo cekam, a cini mi se da cu se i nacekati jer se ocito pravi Englez ili sklerotican  😂

💗Baby E💗

02. Veljača 2018. 22:19

Sklerotican 😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

bejb23
    02. Veljača 2018. 22:26

Blago meni s njim. 
    A da sam mu rekla da je veceras njegova sretna vecer ne bi zaboravio, vec bi otkad bio u zagrijavanju a ovako... 🙄 

💗Baby E💗

ivymicek
    02. Veljača 2018. 23:03

Honey

Cure samo da se javim! Prelijepe od prve do zadnje buse 😍 Barbara nije se pilo, pokvarila zeludac sa necim i imala svoj prvi rigoleto u trudnoci 😣 dusu sam ostavila u wcu 😥 ili sam se prejela 🤔 ma uzas 😂 Tako da ces ti morati popiti i za mene 😉 Mina drz se 😘 cure pisem sutra vise kad dodem sebi, laku noc 💋💋💋💋

Drž se Honey, sutra si ko nova.
    Laku noć klokanice sklerotičnih i hrkajučih muževa. 
    ProudM uživaj u opuštanju..

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

bojana27
    03. Veljača 2018. 06:32

Jutrooo , danas rano ranim i nastavljam u krevetu , mrzim krevet , a jos vise mrzim snijeg :( sve me zivcira i bas sam cangrizava 😇😇 zelim vam ugodan dan danas :)

Honey
    03. Veljača 2018. 07:51

Dobro vam jutro cure!!!! Ajmo na grudanje ili zapravo mozemo i samo glumit snjegovice, loptu imamo  
    Ja sam jos malo blah blah fuj od rigica, al bit ce to bolje kako bude i dan odmicao. 
    Nemam pojma kaj kuhati danas 🤔 Nisam sad nesto luda za hranom, heh. 
    Kako ste mi vi? Bojana saljem grudu pozitive i da te cangrizavost prode 😉 Svima lijep dan, ja sam jedva cekala vikend!!!! 💋💋💋

baarbaraa29
    03. Veljača 2018. 08:19

Morgen loptice 😆
    Honey taman ulazim na forum da te pozdravim i vidim jesi bolje! Mora da si s necim pokvarila zeludac.
    Mozda da nazdravimo za pocetak vikenda? 😊 Sta ja mogu, navukla si me! 😂
    Ena i bejb nadam sa ste se ipak naspavale pored svojih hrkaca i zaboravljivaca 😉
    Mi cemo danas grasinu pristavit! Malo malo ga netko spomene, a nesto mi se danas ne stoji u kuhinji pa on lijepo od sinoc vec pliva, natapa se i ceka!
    Cin-cin drage! 🍻 (s kavom! ☕) 😊

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.