Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Yvone
    02. Veljača 2018. 21:06

Winnie, dobrodošla! Neka ti je prekrasna trudnoća!
    ProudMomy, super su ti palačinke! 

02. Veljača 2018. 21:08

Barbara preslatka mala busica 😍😍😍😍
    Probat cu drugi put nesto ubacit,  ovo je bilo cisto da probam, jer ih nikad nisam radila. A i ja to ne jedem slatko,  ne volim slatko. Ja sebi stavim namaz s vlascem na palacinke 😂😂😂,  muz i sin me gledaju ko da nisam normalna. 

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

bejb23
    02. Veljača 2018. 21:13

ivymicek

U zadnje vrijeme nabacam svašta ali najdraža kombinavija za salatu sa heljdom je. Jel heljda, slanutak, feta, mrkva (naribana), rikola ili matovilac ili neka baby salata, paprika te začinim po želji (inače otkrila baš tu komb u Dubravica salati 😂). Danas sam nabacala kristalku i krastavac i papriku i paradajz i svježi sir. I ne znam jesi li mesopapač ali uz odrezak sa grila njam 🤗

Ahaaa. Budem to i tako probala. 
    Inace sam veeeeeliki mesopapac 😂 Kad nema mesa na meniu gladna sam nakon pola sata. Kao da nisam nista jela 😂 
    Barbara javi kako ti se svida :) 
    E vec kad smo kod hrane jel koja probala ili konzumira quinou? I kako je priprema? Mislila sam ju ubacit u prehranu ali citajuci na netu ona je dosta gorka ako se dobro ne pripremi, opere ili tako nesto 😂
    Honey brz oporavak! Laku noc 😘

💗Baby E💗

franovamamita
    02. Veljača 2018. 21:15

vecer
    tea ajoj drz se draga sutra si ko nova
    barbara bas lijepa busica
    proud ni ja inace nisam nesto za slatko ali u truudnoci mi se to okrene 
    winnie dobro nam dosla

ja isla do grada tj do kauflanda da kupim za kucu sve sto treba..hodala sat vremena i ubijalo me kak boli 
    laku noc lijepo sanjajte

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

bejb23
    02. Veljača 2018. 21:18

ProudMomy

Probat cu drugi put nesto ubacit, ovo je bilo cisto da probam, jer ih nikad nisam radila. A i ja to ne jedem slatko, ne volim slatko. Ja sebi stavim namaz s vlascem na palacinke 😂😂😂, muz i sin me gledaju ko da nisam normalna.

Hahhahaha mislim da bi te i ja tako pogledala. Na slatke palacinke namaz s vlascem. 😂 Okej na slane pa napunim ih i ja svacim i jos sa strane imam umake ali slatka....😫 
    Inace volim slatko ali ga ne mogu previse pojest. Vise sam za slano i konkretno. 😂

💗Baby E💗

bejb23
    02. Veljača 2018. 21:19

franovamamita

vecer
    tea ajoj drz se draga sutra si ko novabarbara bas lijepa busicaproud ni ja inace nisam nesto za slatko ali u truudnoci mi se to okrenewinniedobro nam dosla

ja isla do grada tj do kauflanda da kupim za kucu sve sto treba..hodala sat vremena i ubijalo me kak boli
    laku noc lijepo sanjajte

Laku noooc 😘

💗Baby E💗

02. Veljača 2018. 21:24

bejb23

ProudMomy

Probat cu drugi put nesto ubacit, ovo je bilo cisto da probam, jer ih nikad nisam radila. A i ja to ne jedem slatko, ne volim slatko. Ja sebi stavim namaz s vlascem na palacinke 😂😂😂, muz i sin me gledaju ko da nisam normalna.

Hahhahaha mislim da bi te i ja tako pogledala. Na slatke palacinke namaz s vlascem. 😂 Okej na slane pa napunim ih i ja svacim i jos sa strane imam umake ali slatka….😫
    Inace volim slatko ali ga ne mogu previse pojest. Vise sam za slano i konkretno. 😂

Veli moj M evo nje,  palacinku punu secera i vanil secera ona trpa s vlascem 😂😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

02. Veljača 2018. 21:25

franovamamita

vecer
    tea ajoj drz se draga sutra si ko novabarbara bas lijepa busicaproud ni ja inace nisam nesto za slatko ali u truudnoci mi se to okrenewinniedobro nam dosla

laku noc lijepo sanjajte

Laku noc,  nepocesljana 😘

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

02. Veljača 2018. 21:42

Laku noć papalice😀😍😘

bejb23
    02. Veljača 2018. 21:56

Dobro i kaze Proudy 😂😂😂😂
    Sve koke osle spavaati 😯
    Ja cu jos malo surfati pa preseliti 😴

💗Baby E💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.