Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    02. Veljača 2018. 19:47

Blackíe

Barbara bas imas lopticu 💕😍 Predivna 😍
    I moj trbuh je dosta nisko jos, cekam kad ce krenut prema gore. Vidim da vas vecina nosi vise, barbara me tjesi 😬

Ma ja sam ti tak mala da nosim zapravo u sredini 😂, ne stane drukčije.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

bejb23
    02. Veljača 2018. 19:48

Proudy mljac mljac. Ja sam radila obicne. Nisam niti stigla slikati jer se pojelo u roku odmah. Kako bi koju pekla tako bi namazala i popapala  😂 Sad bi mogla u meka, bas mi se jede nesto tako 😯
    Barbara, bio je ooodlican. Obozavam to. Inace, heljda je poznata kao zitarica mada je ustvari zeljasta biljka. Slicno je rizi ali ima malo drugaciji okus. Dobra je i za probavu, snizava kolesterol, bogata je ugljikohidratima,bjelancevinama i mineralima, ne sadrzi gluten. Obozavam je. Otkad sam je otkrila, rizu ne konzumiram 😂
    Svidja mi se ova tvoja ideja sa cokoladom u smjesi. To mi nikad nije palo na pamet kad bi radila americke. Bas cu probati iduci put. 😉
    Ivymicek, sto sve bacis na salatu sa heljdom? 🤗

💗Baby E💗

bejb23
    02. Veljača 2018. 19:51

baarbaraa29

Ena puni,puni! Hiiiii!Ivymicek ako zicas palacinke evo ti link:A i ostalima
    http://mami.hr/americke-palacinke-punjene-nutellom/
    ako zicas sliku..stizu slikemina bas si nam sad jadnicak!Nadam se da ces se brzo rjesit te pretrage i da ce sve biti ok i da cete obje napokon pocet normalno papati! Meni su prestale tako oko 11.tjedna. A i vecini cini mi se. Jos malo!
    Gledam ovu zadnju i stvarno mi coek u pravu - kao da sam loptu progutala!
    A jesu nam pametni covjeci! Ha Ena?

Woooow. Predivna! Raste busica😍😍😍😍

💗Baby E💗

baarbaraa29
    02. Veljača 2018. 19:59

Ivymicek 😆😉
    Blackie nebitno za poziciju, bitno da je tu 😉
    bejb pravi nutricionisticki izvjestaj 😊 Hvala! Ide na popis za sljedecu kupovinu!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

ivymicek
    02. Veljača 2018. 20:24

bejb23

Proudy mljac mljac. Ja sam radila obicne. Nisam niti stigla slikati jer se pojelo u roku odmah. Kako bi koju pekla tako bi namazala i popapala 😂 Sad bi mogla u meka, bas mi se jede nesto tako 😯
    Barbara, bio je ooodlican. Obozavam to. Inace, heljda je poznata kao zitarica mada je ustvari zeljasta biljka. Slicno je rizi ali ima malo drugaciji okus. Dobra je i za probavu, snizava kolesterol, bogata je ugljikohidratima,bjelancevinama i mineralima, ne sadrzi gluten. Obozavam je. Otkad sam je otkrila, rizu ne konzumiram 😂
    Svidja mi se ova tvoja ideja sa cokoladom u smjesi. To mi nikad nije palo na pamet kad bi radila americke. Bas cu probati iduci put. 😉
    Ivymicek, sto sve bacis na salatu sa heljdom? 🤗

U zadnje vrijeme nabacam svašta ali najdraža kombinavija za salatu sa heljdom je. Jel heljda, slanutak, feta, mrkva (naribana), rikola ili matovilac ili neka baby salata, paprika te začinim po želji (inače otkrila baš tu komb u Dubravica salati 😂). Danas sam nabacala kristalku i krastavac i papriku i paradajz i svježi sir. I ne znam jesi li mesopapač ali uz odrezak sa grila njam 🤗

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    02. Veljača 2018. 20:25

Ena31

ivymicek

baarbaraa29

Ena puni,puni! Hiiiii!Ivymicek ako zicas palacinke evo ti link:A i ostalima
    http://mami.hr/americke-palacinke-punjene-nutellom/
    ako zicas sliku..stizu slikemina bas si nam sad jadnicak!Nadam se da ces se brzo rjesit te pretrage i da ce sve biti ok i da cete obje napokon pocet normalno papati! Meni su prestale tako oko 11.tjedna. A i vecini cini mi se. Jos malo!
    Gledam ovu zadnju i stvarno mi coek u pravu - kao da sam loptu progutala!
    A jesu nam pametni covjeci! Ha Ena?

Prekrasan trbuščić a i ti vidim da si fit. Niš nisam žicala samo sam napomenula 😂.
    P.s. hvala za recept 😘

Pa da, poznato je da Ivymicek nikad ne žica fotkice 😂😂😂😂😘😘😘

Hvala Ena što i ti to tako vidiš 😂😂😂😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Tea👶

Jao lijepe okruglice 😍😍
    Ja sam tu samo u prolazu malo skicam, ne stignem piskarat 😘

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

ivymicek

Kad ste sve divne s tim bušama kak da ne žicam  😂😂😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

02. Veljača 2018. 20:35

ivymicek

Kad ste sve divne s tim bušama kak da ne žicam 😂😂😂

😍😍😍😍😍😘😘😘

Honey
    02. Veljača 2018. 21:03

Cure samo da se javim! Prelijepe od prve do zadnje buse 😍 Barbara nije se pilo, pokvarila zeludac sa necim i imala svoj prvi rigoleto u trudnoci 😣 dusu sam ostavila u wcu 😥 ili sam se prejela 🤔 ma uzas 😂 Tako da ces ti morati popiti i za mene 😉 Mina drz se 😘 cure pisem sutra vise kad dodem sebi, laku noc 💋💋💋💋

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.