Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa29
    02. Veljača 2018. 18:51

E sad po redu! 
    pharmamma pocinje, pocinje 
    bejb kakav je bio heljdoto? Ja tu heljdu zapravo nikad nisam jela. To je kao zitarica ili? Joj bas sam tupava!
    ivymicek ti kao trudnica iz kataloga! Nekako bas..ma bas fino!
    Nella i ja sam kao odabrala da hocu uzv na svakom pregledu i nikad mi jos nisu naplatili. Uopce ne kuzim kako! I da, sliku isto svaki puta dobijem!
    franovamamita wow! Nemoj se nikad cesljat ak ti i inace tak dobro stoji! Bas si lijepa!
    WinniethePooh dobro nam dosla!!
    ProudMomy mljac! Ja ih obozavam!! Probaj sljedeci puta odmah u sredinu nutelu stavljat ili nest slicno. Cim istreses prvi sloj stavi namaz u sredinu i preko jos smjese. Kad rezes u sredini coooookolada 
    mina tebi posebna pusa 
    Honey jel meni promaklo ili se danas nista nije pilo??

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

02. Veljača 2018. 18:57

baarbaraa29

E sad po redu!pharmamma pocinje, pocinjebejb kakav je bio heljdoto?Ja tu heljdu zapravo nikad nisam jela. To je kao zitarica ili? Joj bas sam tupava!
    ivymicek ti kao trudnica iz kataloga! Nekako bas..ma bas fino!
    Nella i ja sam kao odabrala da hocu uzv na svakom pregledu i nikad mi jos nisu naplatili. Uopce ne kuzim kako! I da, sliku isto svaki puta dobijem!
    franovamamitawow! Nemoj se nikad cesljat ak ti i inace tak dobro stoji! Bas si lijepa!
    WinniethePooh dobro nam dosla!!
    ProudMomy mljac! Ja ih obozavam!! Probaj sljedeci puta odmah u sredinu nutelu stavljat ili nest slicno. Cim istreses prvi sloj stavi namaz u sredinu i preko jos smjese. Kad rezes u sredini coooookoladamina tebi posebna pusaHoney jel meni promaklo ili se danas nista nije pilo??

Jesi nam i ti to na puni tjedan danas draga? 18😍

ivymicek
    02. Veljača 2018. 19:05

ProudM izgledaju odlično i ja ih baš baš uvijek radim svojim. Brzo je smjesa gotova a i pečenje ide brže od običnih. Moji zapravo da nemaju babe ni kume nebi za druge ni znali 😂.
    Barbara moram probati ovaj tvoj trik sa čokoladom u sredini. P.S. 😘  P.S.S  neću žicat ali si danas 18tt.
    Winnie dobro došla uživala s nama do kraja.
    Ena 😂😂😂 muž ti je super 😂😂😂.
    Bejb heljdoto još nisam probala. Heljdu sam dosad radila uglavnom na salatu. Inače volim i orzoto 😊.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

mina04
    02. Veljača 2018. 19:20

Ena31

mina04

Evo ja maloprije dosla iz bolnice, zvali me da dodem na ultrazvuk stitnjace al sve je u redu. Nalazi vjerojatno losi zbog povracanja. Bila na edukaciji za secer. Dobila sam prehranu i epruvetice da si vadim krv. Bas sam si nekako jadna..jedva sam cekala da prestanu mucnine da mogu normalno jesti, sad ipak od toga nista. Na taste mi je 5.4, a kao toleriraju 5.1 😣 sto je najbolje ja se ne mogu jos drzati prehrane jer i ovako ne jedem nista.

Ajoj maco, baš mi te žao, em te mučnine, sad još i šećer..kaj sama moraš krv vadit?zakaj?

A to kao cijeli dan si vadis iz prsta, na taste pa poslije obroka dva sata, dobijes 4 epruvetice. I onda im ujutro to nosis da naprave nalaz.
    Yvone nadam se da ce i meni uskoro mucnine stati, pa mozda i nalazi budu bolje.
    Hvala vam curke ❤ 
    Barbara 💛😘😘😘

All of God’s grace in one tiny face 💟

baarbaraa29
    02. Veljača 2018. 19:35

Ena puni,puni! Hiiiii! 
    Ivymicek ako zicas palacinke evo ti link: A i ostalima
    http://mami.hr/americke-palacinke-punjene-nutellom/
    ako zicas sliku..stizu slike 
    mina bas si nam sad jadnicak! Nadam se da ces se brzo rjesit te pretrage i da ce sve biti ok i da cete obje napokon pocet normalno papati! Meni su prestale tako oko 11.tjedna. A i vecini cini mi se. Jos malo!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Blackíe
    02. Veljača 2018. 19:35

Proudy i ja bi koju 😁 
    Winnie dobrodosla u drustvo! 
    Volim i heljdu i orzo i proso. Sve mi je bolje od rize, nisam ljubitelj. 
    Ena muz se probudio 😂

17.7. 💝💝

Blackíe
    02. Veljača 2018. 19:37

Barbara bas imas lopticu 💕😍 Predivna 😍
    I moj trbuh je dosta nisko jos, cekam kad ce krenut prema gore. Vidim da vas vecina nosi vise, barbara me tjesi 😬

17.7. 💝💝

02. Veljača 2018. 19:41

baarbaraa29

Ena puni,puni! Hiiiii!Ivymicek ako zicas palacinke evo ti link:A i ostalima
    ako zicas sliku..stizu slikemina bas si nam sad jadnicak!Nadam se da ces se brzo rjesit te pretrage i da ce sve biti ok i da cete obje napokon pocet normalno papati! Meni su prestale tako oko 11.tjedna. A i vecini cini mi se. Jos malo!
    Gledam ovu zadnju i stvarno mi coek u pravu - kao da sam loptu progutala!
    A jesu nam pametni covjeci! Ha Ena?

Slatkica😍😍😘😘, ma nije baš loptu, kad si mršavica inače pa se ne vidi tak jako, ali da se vidi napredak vidi se😍😍

ivymicek
    02. Veljača 2018. 19:44

baarbaraa29

ako zicas sliku..stizu slikemina bas si nam sad jadnicak!Nadam se da ces se brzo rjesit te pretrage i da ce sve biti ok i da cete obje napokon pocet normalno papati! Meni su prestale tako oko 11.tjedna. A i vecini cini mi se. Jos malo!

Prekrasan trbuščić a i ti vidim da si fit. Niš nisam žicala samo sam napomenula 😂. 
    P.s. hvala za recept 😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

02. Veljača 2018. 19:46

ivymicek

baarbaraa29

Prekrasan trbuščić a i ti vidim da si fit. Niš nisam žicala samo sam napomenula 😂.
    P.s. hvala za recept 😘

Pa da, poznato je da Ivymicek nikad ne žica fotkice 😂😂😂😂😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.