i tebi je nisko posteljica? ja sam ju pitala za odnose rekla je pa moze ali jako oprezno 🙃
Da, i meni je nisko...SRETNICE😂😂(meni hormoni ludovali do prije dva tri tjedna, a nesmiješ...sad sam se valjda smirila😂😂)
ena snijeg i gulas di ces bolje
tinchy super za bebaca a vjerujem do iduce kontrole da ce se i posteljica podici
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Pozdrav cure, uff treba vas polovit sad
Cure bušice su vam super , moram i ja jedan foto session napravit
Vidim da smo opet sve gladne, neka neka kad cemo ako necemo sad
Cure , bas gledam trudnicke tecajeve ,gdje i u kojme TT cete vi ici?
Tinchyca super za bebaca Nadam se da ce se posteljica podic do iduceg pregleda
Cure kako funkcioniraju trudnicke velicine? Asos ima super snizenja i ubrala sam par haljina za proljeće i ljeto ali ne znam jel pametnije narucit veću veličinu ili svoju standardnu? Logično mi je da narucim svoju velicinu ali frka me da ne bude knap kad trbuh pocne bujat,
17.7. 💝💝
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Blackie ja bih broj vece vjeruj bujat ce i sve ostalo
Franovamamita lijepa si i takva nepocesljana 😘😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Franovamamita preljepa si😍😍,a frizura ti je baš supeer... i bušica je divna 😍😍. ..e..al malo te se bojim🙃...ti si neka opasna mamita🤣, kak si ozbiljjnaaa😋😋
Blackie draga, preporučam veću, za 2 broja 😂😍😘, do proljeća stignete nabujati još jaakoo🤣😘
Sortiraj odgovore
Najstariji