Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Veljača 2018. 13:51

Tinchyca

i tebi je nisko posteljica? ja sam ju pitala za odnose rekla je pa moze ali jako oprezno 🙃

Da, i meni je nisko...SRETNICE😂😂(meni hormoni ludovali do prije dva tri tjedna, a nesmiješ...sad sam se valjda smirila😂😂)

pharmamma
    02. Veljača 2018. 13:52

Ena31 i NellaM hvala vam ☺️ Kod mene još nema snijega,samo kiša 😞 

franovamamita
    02. Veljača 2018. 14:01

ena snijeg i gulas di ces bolje 
    tinchy super za bebaca a vjerujem do iduce kontrole da ce se i posteljica podici  

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• nikolina219
    02. Veljača 2018. 14:03

Pozdrav cure, uff treba vas polovit sad 
    Cure bušice su vam super , moram i ja jedan foto session napravit
    Vidim da smo opet sve gladne, neka neka kad cemo ako necemo sad 
    Cure , bas gledam trudnicke tecajeve ,gdje i u kojme TT cete vi ici?

Blackíe
    02. Veljača 2018. 14:03

Tinchyca super za bebaca Nadam se da ce se posteljica podic do iduceg pregleda
    Cure kako funkcioniraju trudnicke velicine? Asos ima super snizenja i ubrala sam par haljina za proljeće i ljeto ali ne znam jel pametnije narucit veću veličinu ili svoju standardnu? Logično mi je da narucim svoju velicinu ali frka me da ne bude knap kad trbuh pocne bujat,

17.7. 💝💝

franovamamita
    02. Veljača 2018. 14:10
    šta je to češalj 😂😂
    šta je to češalj 😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

franovamamita
    02. Veljača 2018. 14:12

Blackie ja bih broj vece vjeruj bujat ce i sve ostalo 

02. Veljača 2018. 14:14

Franovamamita lijepa si i takva nepocesljana 😘😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

02. Veljača 2018. 14:15

Franovamamita preljepa si😍😍,a frizura ti je baš supeer... i bušica je divna 😍😍. ..e..al malo te se bojim🙃...ti si neka opasna mamita🤣, kak si ozbiljjnaaa😋😋

02. Veljača 2018. 14:20

Blackie draga, preporučam veću,  za 2 broja 😂😍😘, do proljeća stignete nabujati još jaakoo🤣😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.