Good point cure, hvala 😘
I dosad mi se cini da prijateljica guzica buja brze od trbuha 😅😂
17.7. 💝💝
Good point cure, hvala 😘
Good point cure, hvala 😘
Aahhaahhahahhahah oplakala sam 😂😂😂😂😂😂
💗Baby E💗
Blackie, mislim da slobodno broj veće za proljeće..i zbog guze,ali iz zbog grudi...meni već sad moja standardna veličina postaje naknap u gornjem dijelu 😂
Evo ja maloprije dosla iz bolnice, zvali me da dodem na ultrazvuk stitnjace al sve je u redu. Nalazi vjerojatno losi zbog povracanja. Bila na edukaciji za secer. Dobila sam prehranu i epruvetice da si vadim krv. Bas sam si nekako jadna..jedva sam cekala da prestanu mucnine da mogu normalno jesti, sad ipak od toga nista. Na taste mi je 5.4, a kao toleriraju 5.1 😣 sto je najbolje ja se ne mogu jos drzati prehrane jer i ovako ne jedem nista.
All of God’s grace in one tiny face 💟
Evo ja maloprije dosla iz bolnice, zvali me da dodem na ultrazvuk stitnjace al sve je u redu. Nalazi vjerojatno losi zbog povracanja. Bila na edukaciji za secer. Dobila sam prehranu i epruvetice da si vadim krv. Bas sam si nekako jadna..jedva sam cekala da prestanu mucnine da mogu normalno jesti, sad ipak od toga nista. Na taste mi je 5.4, a kao toleriraju 5.1 😣 sto je najbolje ja se ne mogu jos drzati prehrane jer i ovako ne jedem nista.
Ajoj maco, baš mi te žao, em te mučnine, sad još i šećer..kaj sama moraš krv vadit?zakaj?
Trudnicki mozak...
Franova jako lijep trbuh 😍😍😍 Svida mi se i pogled i frizura 😄
Mina drzi se, moraju jednom i mucnine proci 😘
17.7. 💝💝
hvala vam curke
ena to ti se cini tak sam valjda ispala ne znam se bas naslikavati
mina draga izdrzi proci ce i to
blackie bas si me nasmijala al i ja sam to kod sebe primjetila gace mi postaju knap guzica mi virucka van
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Blackie ja sam naručila jucer za promociju s asosa broj veći, pa ti javim kad stigne i kad vidim kako im funkcioniraju trudnicki klupi
😁
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Sortiraj odgovore
Najstariji