Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    HappySeal
    02. Veljača 2018. 15:51

Fala bogu da sam skinula 15 kg od prošle nove godine pa imam robe i po dva tri broja veće. Jedino obučem hlače - uske u struku zbog trbuha, a plešu na bedrima i dupetu. Tajice FTW!

27.6. 💙

ivymicek
    02. Veljača 2018. 16:15

Franova baš si zgodna i ti i buša.
    Blackie frendica guzica 😂😂😂  i meni buja a i trbuh i cicke 😂 tak da sigurno treba veća veličina 😊. 
    Tinchyca super za bebolinca i držimo fige da će se posteljica početi dizati. 
    Mina04 nemoj biti jadna. Možda uspiješ, nakon mučnina, ponovit pretrage pa možda šećer bude bolje. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

WinniethePooh
    02. Veljača 2018. 16:19

Bok cure! Evo napokon se i ja pridružujem forumu. Čitam vas od početka, ali nisam imala hrabrosti prije se registrirati kao da ću se ureći ako prerano počnem na glas govoriti da sam trudna. 
    Sad smo u 12. tjednu, na mirovanju i Duphastonu zbog smeđeg iscjetka u 6. tjednu, ali dobro napredujemo i rastemo kako treba. 
    Pozdrav svima!

Yvone
    02. Veljača 2018. 16:21

Curke, preeedivneeee steeee! Kod svake je i ručak za 5!!! Ajme, koliko divne hrane! 
    Meni kao da je netko ovaj tjedan ubrizgao injekciju endorfina. Jednostavno takvu radost osjećam, sveee mi je super...wow. Mina, drži se, proći ce mučnine... jos samo malo... meni skroz prestale oko 11 tj. Pa ćeš onda paziti na secer. Tako i ja svaki mj. Dobijem epruvetice i kad ih sutra dan nosim izvade mi krv za štitnjaču i sve je pod kontrolom.

02. Veljača 2018. 16:28

WinniethePooh

Bok cure! Evo napokon se i ja pridružujem forumu. Čitam vas od početka, ali nisam imala hrabrosti prije se registrirati kao da ću se ureći ako prerano počnem na glas govoriti da sam trudna.
    Sad smo u 12. tjednu, na mirovanju i Duphastonu zbog smeđeg iscjetka u 6. tjednu, ali dobro napredujemo i rastemo kako treba.
    Pozdrav svima!

Dobrodošla nam draga, želim ti urednu i bezbrižnu trudnoću, da uživaš zajedno s nama u ovom divnom periodu. 😍😘

WinniethePooh
    02. Veljača 2018. 16:29

Hvala! Baš se veselim i jedva čekam da mi trbuh naraste kao i vama. 

02. Veljača 2018. 16:46

Winnie dobrodosla! Skolsku trudnocu do kraja ti zelim! 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tinchyca
    02. Veljača 2018. 17:21

Dobrodošla Winnie i zelim ti laku trudnoću :)

Franovamamita super zurka i lijepa velika buša! 😍

💙30.06.2018 💙 Noa💙

pharmamma
    02. Veljača 2018. 17:29

Dobrodošla Winnie 😁

Mya
    02. Veljača 2018. 17:40

Winnie dobrodošla medu nas

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.