Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    31. Siječanj 2018. 13:47

Hvala svima na dobrodošlici 😊 ni ja još uvijek nisam počela kupovati,ima vremena..a i većinu ćemo naslijediti od malog nećaka pa su nam glavne stavke kolica i autosjedalica 😁

31. Siječanj 2018. 13:48

ivymicek

Yvonne dobrodošla. Uživaj s nama do kraja!
    ProudMma ima vremena ja za drugo nisam ništa kupila, sve sam dobila 😂😂😂.

Znas kaj je? U principu nemam potrebu za nekim veeelikim shoppingom,  jer sve imam od malog. Tak da fakat samo neke sitnice imam za kupiti,  pa ne zurim. Samo kolica si zelim nova i od tih krupnijih stvari. A i za njih cekam da me muz pita u cemu cu vozit dijete,  jer samo pricam koja bi a nista ne poduzimam. 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    31. Siječanj 2018. 13:57

yvonne dobro nam dosla 

jao ja se dokopala upravo kauca...boze kako sam umorna bila vani jedno sat vremena onda mjesila i punila langosice i skuhala domacu juhu oprala sude i toliko me vec boljelo sve ds sam morala sjesti...jel se vi tako brzo umarate?

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

31. Siječanj 2018. 14:00

franovamamita

yvonne dobro nam dosla

jao ja se dokopala upravo kauca…boze kako sam umorna bila vani jedno sat vremena onda mjesila i punila langosice i skuhala domacu juhu oprala sude i toliko me vec boljelo sve ds sam morala sjesti…jel se vi tako brzo umarate?

Ja danas samo sudje oprala i spremila. I tak me nest pocelo probadat malo vise prepone s lijeve strane da sam u horizontali. Ne kuzim zakaj. Jucer sam malo mozda bila aktivnija nego bi smjela,  pa mi se danas valjda osvecuje. 😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

HappySeal
    31. Siječanj 2018. 14:04

franovamamita

yvonne dobro nam dosla

jao ja se dokopala upravo kauca…boze kako sam umorna bila vani jedno sat vremena onda mjesila i punila langosice i skuhala domacu juhu oprala sude i toliko me vec boljelo sve ds sam morala sjesti…jel se vi tako brzo umarate?

Umaram se brže nego prije. Jučer došla doma, imala sam 40 minuta šetnje od ginekologa - inače mi je to dnevni minimum, a sad sam bogme jedva čekala da malo sjednem. Danas me opet čeka hodanje, pa ćemo vidjeti. 

27.6. 💙

• nikolina219
    31. Siječanj 2018. 14:05

Dobro dosla yvonne :)
    Užasno se brzo umaram, poso, pospremi , skuhaj, kupi ,muž ,pas....aaaaa sve se bojim kak ce dalje ic ...
    Mislim, muž mi jako puno pomaže uvijek smo sve obaveze dijelili ali mi je sve teže ... svaki dan jedva cekam doc doma i lec malo

31. Siječanj 2018. 14:07

nikolina219

Dobro dosla yvonne :)
    Užasno se brzo umaram, poso, pospremi , skuhaj, kupi ,muž ,pas….aaaaa sve se bojim kak ce dalje ic …
    Mislim, muž mi jako puno pomaže uvijek smo sve obaveze dijelili ali mi je sve teže … svaki dan jedva cekam doc doma i lec malo

Mene je taj kronicni umor zapravo i prosao,  ja bi sad cuda radila,  samo ne smijem,  pa me to umara 😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• nikolina219
    31. Siječanj 2018. 14:15

Doslovno sam par puta zaspala na tastauri !!! Dobro da mi nitko nije uletio u ured
    Zapravo sam sad jos i ok sta se tice spavanja , dok nisam usla u 2. tromjesjecje nisam docekala 10 navecer od pocetka trudnoce , tak sam zapravo i pocela sumnjat da sam trudna

pharmamma
    31. Siječanj 2018. 14:15

Meni je kronični umor prestao prije neka 3 tjedna pa sad mogu normalno funkcionirati..istina,ovaj tjedan sam na godišnjem pa je svaki dan laganini,vidjet ćemo od pon kad se vratim na posao 🙈

• NellaM
    31. Siječanj 2018. 14:21

Ena31

NellaM

Yvone dobrodosla nam i ti 🤗 Taman pošaljem i vidim nes novo.. meni isto prvi forum pa me malo malo nešto “iznenadi” 😂

Ništa nas/vas nesmije iznenaditi😂😂😂😂😂😂

Hahaha istina 😆 Iako s mojim trudničkim mozgom i snalaženjem po forumu ipak bude svega.. evo bas razmišljam staviti sliku- ivy je imala neko poluzicanje 😂 pa mi i to procedura 😄 
    Ovaj puta sam stalno umorna, koji dan se dogodi da imam puuuno energije pa to iskoristim, obično se tad isforsiram, pretjeram i onda dva dana oporavak 😬
    A ljuta pileca krilca, njamiii.. u biti ljuto njamiiiiii 😃🎉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.