Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bejb23
    28. Siječanj 2018. 23:46

Klokanice moje, danas i jucer vas nisam stigla popratiti. 
    Citamo se sutra. 
    Laku noc 😘

💗Baby E💗

ivymicek
    29. Siječanj 2018. 07:52

Dobro jutro djevojke!
    Kako ste spavale? Evo kod mene već kavica na pola.
    Uživajte u danu!
    Franova e to se zove gušt! 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• marina30
    29. Siječanj 2018. 08:45

Jutro curke....blago vam.se....sve ste aktivne ...kava..setnja...a ja kauc,mucina,povracanje,umor..jao kad ce proci....

bojana27
    29. Siječanj 2018. 08:54

Jutro jutro :) Marina nisi jedina , ja moram 90% mirovat , hB jedino nemam mucnine..ja nisam nikako spavala boksac boksa kooo luuud ☺️

HappySeal
    29. Siječanj 2018. 09:09

marina30

Jutro curke….blago vam.se….sve ste aktivne …kava..setnja…a ja kauc,mucina,povracanje,umor..jao kad ce proci….

Proći će, samo strpljivo i polako. 

Ovu provokaciju od Franove ne želim uopće komentirati. 
    Mene cijelu noć bolio želudac, a nemam pojma od čega, nisam jela ništa neuobičajeno ni sumnjivo.  Još uvijek se povlačim po kauču jer nije skroz prošlo. Možda me čeka veliko kakanje 

27.6. 💙

29. Siječanj 2018. 09:17

Dobro jutro😀..pijem kavicu i čitam vas... 

• NellaM
    29. Siječanj 2018. 10:00

Jutro curke! 🤗 Kako ste danas? Kod nas po običaju živo za vikend Al Sad sam vas pročitala uz kavicu i bas ste me i nasmijale ali sam se i raznježila, preslatke s tim busicama 😃🤰 
    Bojana Marina proći će te muke sigurno, a nadam se sto prije 😘 HappySeal nadam se da se smirio želudac 😘
    Ima tko pregled ovaj tjedan?
    Curke neka vam je lijep dan i bez tegoba, nas dvoje idemo lagano u akciju 🤗

• nikolina219
    29. Siječanj 2018. 10:05

Dobro jutro , eto i mene nakon nekoliko dana. 
    Laganini je na poslu pa da vas pohvatam malo. 
    Ja imam pregled iduci tjedan 7.2.

ivymicek
    29. Siječanj 2018. 10:11

HappySeal

marina30

Jutro curke….blago vam.se….sve ste aktivne …kava..setnja…a ja kauc,mucina,povracanje,umor..jao kad ce proci….

Proći će, samo strpljivo i polako.

Ovu provokaciju od Franove ne želim uopće komentirati.
    Mene cijelunoć bolio želudac, a nemam pojma od čega, nisam jela ništa neuobičajeno ni sumnjivo. Još uvijek se povlačim po kauču jer nije skroz prošlo. Možda me čeka veliko kakanje

😂😂😂 Držim fige da prođe što prije... To ti je stres od biranja sanitarija. 😊

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• marina30
    29. Siječanj 2018. 10:39

Jao ali meni je 3.trudnoca. .tj.4. a...prve 2 nisam.ni osjetila...3.kiretaza. .a sada sou...hehe..tjesim.se samo da je tako sve u redu...jer tek je 10 tj....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.