Klokanice moje, danas i jucer vas nisam stigla popratiti.
Citamo se sutra.
Laku noc 😘
💗Baby E💗
Dobro jutro djevojke!
Kako ste spavale? Evo kod mene već kavica na pola.
Uživajte u danu!
Franova e to se zove gušt!
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro curke....blago vam.se....sve ste aktivne ...kava..setnja...a ja kauc,mucina,povracanje,umor..jao kad ce proci....
Jutro jutro :) Marina nisi jedina , ja moram 90% mirovat , hB jedino nemam mucnine..ja nisam nikako spavala boksac boksa kooo luuud ☺️
Jutro curke….blago vam.se….sve ste aktivne …kava..setnja…a ja kauc,mucina,povracanje,umor..jao kad ce proci….
Proći će, samo strpljivo i polako.
Ovu provokaciju od Franove ne želim uopće komentirati.
Mene cijelu noć bolio želudac, a nemam pojma od čega, nisam jela ništa neuobičajeno ni sumnjivo. Još uvijek se povlačim po kauču jer nije skroz prošlo. Možda me čeka veliko kakanje
27.6. 💙
Jutro curke! 🤗 Kako ste danas? Kod nas po običaju živo za vikend Al Sad sam vas pročitala uz kavicu i bas ste me i nasmijale ali sam se i raznježila, preslatke s tim busicama 😃🤰
Bojana Marina proći će te muke sigurno, a nadam se sto prije 😘 HappySeal nadam se da se smirio želudac 😘
Ima tko pregled ovaj tjedan?
Curke neka vam je lijep dan i bez tegoba, nas dvoje idemo lagano u akciju 🤗
Dobro jutro , eto i mene nakon nekoliko dana.
Laganini je na poslu pa da vas pohvatam malo.
Ja imam pregled iduci tjedan 7.2.
Jutro curke….blago vam.se….sve ste aktivne …kava..setnja…a ja kauc,mucina,povracanje,umor..jao kad ce proci….
Proći će, samo strpljivo i polako.
Ovu provokaciju od Franove ne želim uopće komentirati.
Mene cijelunoć bolio želudac, a nemam pojma od čega, nisam jela ništa neuobičajeno ni sumnjivo. Još uvijek se povlačim po kauču jer nije skroz prošlo. Možda me čeka veliko kakanje
😂😂😂 Držim fige da prođe što prije... To ti je stres od biranja sanitarija. 😊
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jao ali meni je 3.trudnoca. .tj.4. a...prve 2 nisam.ni osjetila...3.kiretaza. .a sada sou...hehe..tjesim.se samo da je tako sve u redu...jer tek je 10 tj....
Sortiraj odgovore
Najstariji