Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea👶
    27. Siječanj 2018. 20:54

HappySeal

Za ruke je neka shema s tlakom. Kao i s naglim dizanjem sto ipak drzi vodu. S obzirom da jos uvijek vjezbam skoro svaki dan s utezima, ne fermam.

Prekrizene noge uzrokuju prosirene vene i oticanje, navodno. Razmisljanje o tome da ne smijem prekrizit noge mi uzrokuje vise nervoze i stresa od svega toga skupa, tako da zasad zivim s tim. Krizam noge bez pardona.

Turski ne smijes jer ces previse rasirit kukove (a onda je valjda rizik da beba ispadne van ili neka slicna nebuloza)

Rasirenih ne smijes jer opet siris kukove.

Stara me spota kad necu stavit jastuk iza ledja.

Vec sam joj jednom rekla da idem lec na Mirogoj, mozda me udome tamo.

Ajme strasno moja ti, najbolje da stisnemo noge da ne ispadne van 

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Mya
    27. Siječanj 2018. 20:58

Tea jel ti znas kaj nosis?ili sam propustila

HappySeal
    27. Siječanj 2018. 20:59

Moja ti... odes bacit smece, a beba samo izleti van! Jer su kukovi toliko siroki da je vise nista ne drzi unutra! A i izasla si iz stana!

Ne cudi me da mi to neke starije zene kazu, al cujem i od mladih cura...

27.6. 💙

Blackíe
    27. Siječanj 2018. 21:00

Barbara i ja sam shvatila da mogu 😂😂

Nema druge nego hodat ko sestar 😎 Jer djeca ispadaju po cesti svaki dan... 

17.7. 💝💝

27. Siječanj 2018. 21:00

Da mi je znat gdje to bebe sam tak izlijecu van 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tea👶
    27. Siječanj 2018. 21:08

Decka nosim 😄 
    Ajme samo sam zamislila onako zatvoreni sestara i krepala od smijeha hahaha...pa kak bi izgledale žene tamo sta im je u kulturi sjediti tako ili žene u Africi da su sve to istinite priče. Ona Afrikanka trudna kopa i radi sa zamotanom bebom na ledima, ali nama ce naskodit ako se sagne i po nesto. Muzu je susjeda rekla da se ne smijem nipostonvozit u avionu i kupati u moru jer to izaziva pobacaj... mislim kuzim da ima 80 godina, ali brate mili...ko da nemaju sposobnost razlučivanja nebuloza od cinjenica...pa kad parkiram auto gleda me onako ko da mi zeli reci da sam idiot sto vozim trudna hahah...Jesus! 

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

franovamamita
    27. Siječanj 2018. 23:48

vecer trudnice
    bas mi nekako naporan dan sjedila sam dugo na rodendanu i sve me boli...sad legla iz kreveta vam tipkam...bome ste se raspisale danas i neka bas super 
    sto se tice babskim prica sve ja to teram u tri lepe i direktno dam do znanja da me to ne zanima...tako da i vozim i vecinom sjedim prekrizenih nogu na podu s klincima dao bog da to siri kukove  pa olaksava al prerasla sam bajke
    sto se tice poroda imam samo horor iskustva zato vjerujem da ce ovaj put biti sve dobro,zelim biti pozitivna a to i vama savjetujem...
    neke zene su sretnice i lako rode a neke se napate a sad na kojoj ste strani saznat cete taj dan...bitno da djeca budu ziva i zdrava a mi i čučice cemo se oporaviti

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Tea👶
    28. Siječanj 2018. 09:02

Jutro mame...😊
    I ja sve radim osim dizanja teških stvari i raditi cu dok mogu koliko mogu 💪 

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

28. Siječanj 2018. 09:54

Dobro jutro drage moje😃..evo nedjeljna kavica se odrađuje 😂...nasmijale ste me jučer s onim babskim pričama.. .

HappySeal
    28. Siječanj 2018. 10:54

Evo i mene na kavi. Odradila speceraj pa sjela pojest kroasan i popit kavu. Pomalo...

27.6. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.