Proud onda ni mojih 10,11 ne zvuci strasno…al kad idem po noci na pipi 3,4 puta pa moram produziti spavanjea sto se tice sexa to ti je kao voznja biciklom nemozes zaboraviti vidjet ces samo ce ti malo zahrđati lanac
Nadam se! Muz mi je rekao da je vec ponovno djevac postao 😂😂😂😂😂
Pa reko tak ce ti od prilike i bit kad opet budemo mogli, slampavo ko prvi put 😂😂😂😂😂
e pa neka i on zapamti trudnocu da nije lagana
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
wanttobemom ja te poznam ☺ Dobro nam dosla i ostala s nama do kraja! I da za Bozic zatrpavamo forum sa bebama u crvenim odjelcima 🎅😆
Mislim da ako je sve ok nema potrebe za zabranom odnosa, ali pricekaj ipak pregled pa vidi sa dr. Sta je malo apstinencije spram mirne tebe i zdrave trudnoce, a i dat ce Bog da sve bude u redu!
Kao sto franova kaze neces zaboravit 😉
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Hvala vam curke na dobrodošlici 😘😘 nadam se da ćemo se družiti do kraja 🤗 dok bebice ne počnu stvarati nered po kući 😁 svima također želim školsku trudnoću do kraja 😘😘
Ma odlučila sam sama da ću ovaj puta apstinirati dok ne bude sigurno da je sve ok. Dok ne prođe kritično razdoblje. Ali već sam počela sanjati seks koliko mi fali 😂😂😂
Jel ima još koja trudnica da se bori sa mučninama? Kako preživljavate dan? 😁
Wanttobemom dobrodoslaaaa. Zelim ti urednu trudnocu :)
Sto se tice seksa nisam imala zabranu dok me nije pocelo stezati dole. Rekla mi je da bolje ne kad mi je tako i nadam se da cu na iducem pregledu imati blagoslov 😂 Bolje se osjecam, evo par dana i nisam imala tih problema nadam se da ce tako i ostati.. U trudnoci mi se zelja cak i povecala pa smo tu negdje sa zeljama 😂
Iduci pregled nam je 15.2. I jeeedva cekam 🤗
Barbara kako tata? Nisam te dugo pitala 😊
💗Baby E💗
Wanttobmom dobrodošla, želim ti urednu trudnoću 😊
Mi isto kao i do sada sa seksom, želja je malo povećana pa iskorištavamo 😄 Dok se dobro osjećam i nemamo zabranu sve ok, Al opet razumijem i na tvom mjestu ja bi apstinirala sigurno bar ovaj prvi period a kasnije kako ide..
bejb imamo isti dan pregled 😊
Nova trudnice dobrodošla..proci ce apstinencija i sve to,nadoknaditi ce se😁ja danas opet po kuci izmisljam poslove pa cu kasnije zaleci pred tv i odmarat
Hmm, sex, na pocetku nista jer sam se bas lose osijecala a sad vec da, rijeđe nego prije ali...
Wanttobemom dobrodosla 😘
Mi se seksamo, nema zabrane zasad. Meni je zelja u trudnoci bome ogromna 😂😂 Dobro da smijemo, mislim da cemo režat po kuci ako nam zabrane 😂
Da imam bilo kakvu sumnju ili strah, ne bi forsirala, bit ce vremena za nadoknadit 😊
17.7. 💝💝
Wanttobmom dobrodošla, želim ti urednu trudnoću 😊
Mi isto kao i do sada sa seksom, želja je malo povećana pa iskorištavamo 😄 Dok se dobro osjećam i nemamo zabranu sve ok, Al opet razumijem i na tvom mjestu ja bi apstinirala sigurno bar ovaj prvi period a kasnije kako ide..
bejb imamo isti dan pregled 😊
Cini mi se da nas dosta ima 14. i 15. 😂
💗Baby E💗
Evo Honey, nema straha hahaha Dobar dan cure, evo ja od jutra u poslu, nisam se do maloprije javila ni na proljetnim tako da ne bude ljubomore Wanttobemom budući da mi je treća tema Tko planira i radi na bebi, znam te i čestitam, samo hrabro dalje bit će sve ok. Mi se seksamo normalno, više je muž napet nego ja, što je logično jer on jadan ne kuži koliko smije itd. Ja sam se tako najela sad da neznam uopće kako ću radit uh.. tj. najela se ja pije sat i pol ali još nisam došla sebi
Kaj mi vi radite kućanice?
Sortiraj odgovore
Najstariji