Za prekrizene noge i meni govore,a ja drukcije ne mogu i ne saginji se stalno..saginjanje def.stoji,sad lezim da ustat ne mogu kako sam se preforsirala,budala,joj necu nikad vise
Pocinjem se svrbit nakon tvoje objave svraba
Znam, svima je tako. 😂😂😂😂
Znaci luda sam bila prosli tjedan. Jos pazi molim te, djevojcica se cesala dobrih mj dana, a mama je tvrdila da dijete ima dermatitis. Znaci nama su djeca dobrih mj dana bila izlozena tom sranju. Zbog da, izvines jedne koze koja pusti da joj se dijete mj dana cese i ne vodi ju doktoru.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jadno dijete,nije krivo nego ti roditelji..zbilja svega ima.mali nije pokupio,ok je?
Pocela sam se i ja cesat odmah 😂
Nemojte o svrabu 😣
Nisu mi savovi pali na pamet. Probat cu promijenit grudnjake, hvala 😘
Happy 😂😂 Sogor raspravlja s mojom mamom svaki put oko promaje, ali ne da se krstit i ne daj Bog da napravis promaju kod nje. 😂
Nekidan sam zaboravila kljuceve i daljinski od ograde i ne mogu uc u dvoriste nikako pa sam preskakala preko 🙈 Vise jasila doduse jer nije ograda visoka ali susjedu je skoro slagiralo kad me vidila. 😂 Ta mi je cim je skuzila da sam trudna prvo nabrajala sto sve ne smijem. 🙄 Preskakanje ograde doduse nije rekla 😂
17.7. 💝💝
Nije, pregledao ga je epidemiolog, cist je.
Stan sam dezinficirala, tak da se nadam da je ta epizoda iza nas.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
To ti je najbitnije da je on cist,evo zabave iz tudeg nemara da je pokupio i na tebe jos prenio
Najbolje da se stavimo pod stakleno zvono 🤣 cuj ne sjedi rasirenih nogu 😂😂 je ima svega stvarno, hvalim Boga sto mi je mama moderna, pa mi nije ni pokušala dati neke savjete koje su njoj davali, zato sam svekrvi morala reci da ne zelim bapske price...ima i onih sto kazu "sta brines za kile, treba dobit u trudnoći kila da bi beba zdrava bila, ja sam dobila 48kg i super smo" doslovno prenesen citat s nekog statusa na fejsu.
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Blackie onda ogradu valjda i ubuduce smijes preskakat ako nije na "no-no" popisu!
Odmah baci daljinski i kljuceve
Ja grudnjak skoro uopce me nosim i svejedno svrbe! I cijela kraljeznica! To mi nije nikako jasno, ali ok!
Daj mi molim vas objasnite pozadinu te zabrane sjedenja prekrizenih nogu?? I dali IKAKO smijemo sjedit il treba jest na lezeci ili stojec?
I ruke iznad glave?! Ooooooo pobogu!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Sortiraj odgovore
Najstariji