To ti je najbitnije da je on cist,evo zabave iz tudeg nemara da je pokupio i na tebe jos prenio
O tome ne smijem ni razmisljat, jer terapija za to nije preporucljiva za trudnice.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Evo ono sto ja mogu reci, ne savjetovati, samo reci, je prije svega da ne slusate tudje neke horor price s poroda, jer vam to svakako ne treba. Da, zao mi je ako se netko napati ko isus, al ne znaci da cemo i mi, jel tako? Samo pozitiva!
Isto je i sa svim savjetima vezanim za trudnocu.
Evo i ja sam po vecini vec trebala bit slonica valjda da bi bila zdrava trudnica. Ili bi bez obzira na svoj nalaz i savijete lijecnika trebala normalno zivjeti, jer i njoj je eto bilo bas ko i meni, pa je na kraju prenjela i sta ja znam.
Slažem se ProudMomy. Porod individuala ali u večini slučajeva nikamo horor. 😍.
I no sikiriki za drugi oorod jer sam ja nakon svog drugog rekla ja bih ovako mogla roditi još 100 puta 😉. Heh, vidjet ćemo kako će biti 😂.
Ja sam nakon prvog bila odmah pokretna ali me zatezao šav. Najlakše sjedit mi bilo na turski ali brzo prođe. A drugi put iz rodilišta ravno u šetnju s kikachima.
Babske priče ne slušam i ne vjerujem u propuh 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Mene isto zanima ovo za ruke iznad glave 😂😂😂
Prvi put cujem 😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
I ja sam dobila taj savjet za ruke iznad glave...kad poraste zastoja, nitko ne zna hahahha
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Za ruke je neka shema s tlakom. Kao i s naglim dizanjem sto ipak drzi vodu. S obzirom da jos uvijek vjezbam skoro svaki dan s utezima, ne fermam.
Prekrizene noge uzrokuju prosirene vene i oticanje, navodno. Razmisljanje o tome da ne smijem prekrizit noge mi uzrokuje vise nervoze i stresa od svega toga skupa, tako da zasad zivim s tim. Krizam noge bez pardona.
Turski ne smijes jer ces previse rasirit kukove (a onda je valjda rizik da beba ispadne van ili neka slicna nebuloza)
Rasirenih ne smijes jer opet siris kukove.
Stara me spota kad necu stavit jastuk iza ledja.
Vec sam joj jednom rekla da idem lec na Mirogoj, mozda me udome tamo.
27.6. 💙
Da ne ispadne krivo, naglo dizanje ima veze s padom tlaka. Dizanje ruku nema
27.6. 💙
Ajde ako je koja voljna probat ali koja zna spol 😂😂 Skinite burmu (da, mora biti vjenčani prsten!), zavežite ga na konac i objesite ga točno iznad trbuha. Najbolje bi bilo kad bi legli, a netko bi vam priskočio u pomoć s testom. Promatrajte u kojem se smjeru prsten miče. Ukoliko ide naprijed-nazad, mali dječak je u trbuhu, a ako se vrti u krug, djevojcica . Ja sam sa lancicem i prstenom probala a sad cu probat s koncem :) ajde ako se kojoj da bas javite, mogu probat inone koje ne znaju ja sam probala dok nisam znala 😁😁
Jesam,sogorica mi je,ali na koncu iznad ruke isto ima..to su one u banci znale jedna drugoj i svakoj pogodilo spol i broj djece,a sad tko zna
Sortiraj odgovore
Najstariji