Jutro! Ja vec radim strudlu, za slatko popodne 😉 Muz pije drugu kavu ja ga jutros istjerala iz kreveta u pola 8 😀 mi se naspavsle jebiga 🤣 ja imam prirodno siroke bokove tako da postoji opasnost od ispadanja bebe hagahahaha to je sve sto cu reci.
Lipa vam nedelja lipe moje 💋💋💋
jutroooooo ili dan
mi dugo spavali tek maloprije doruckovali...kontamo u neki dir u prirodu a kasnije cu onda nesto skuhati...
honey mozda postoji neki cep koji mozes drzati u cucici do termina da ti ne ispadne negdje usput beba
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Mislim da sam definitivno u problemu, beba nisko a ja isto imam široke bokove i turski sjed mi pod normalno, jadan moj sinko, samo će frknuti van😂😂
Hej trudničice...danas smo izgleda sve lijene tipkati...kako vaše mrvice u bušicama Meni je neki dan danas za jesti, spavati, gledati tv, opet jesti...i baš razmišljam o hambiju😂😂
vecer
ena ja sam apsolutno uvijrk za hambi ja grickam upravo musle janto jedem bez mlijeka onako na suho
a lutala sam cijeli dan bili u prirodi pekli raznjice kasnije se okupala bili mi mama i tsta i evo me
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
vecer
ena ja sam apsolutno uvijrk za hambija grickam upravo musle janto jedem bez mlijeka onako na suho
a lutala sam cijeli dan bili u prirodi pekli raznjice kasnije se okupala bili mi mama i tsta i evo me
Super ispunjen dan, tako i treba😊...hambi smo riješili, ispekla pljeskavicu, stavila u kraj kruha, majonezu i krastavčiće😂😂,mislim da bi vaga na idućem pregledu mogla skočiti,apetit mi je ko nikad😱
jutroooooo ili dan
mi dugo spavali tek maloprije doruckovali…kontamo u neki dir u prirodu a kasnije cu onda nesto skuhati…
honey mozda postoji neki cep koji mozes drzati u cucici do termina da ti ne ispadne negdje usput beba
Hahahha cucica 😂😂
I ja danas setala, kavica, uzivancija. Sad gledam film na novoj. Mali se rita fino i dobro nam je 💪
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Hej trudničice…danas smo izgleda sve lijene tipkati…kako vaše mrvice u bušicama Meni je neki dan danas za jesti, spavati, gledati tv, opet jesti…i baš razmišljam o hambiju😂😂
Ooo da. Gladna i samo gledam što bih 😂.
Mrva dobro malo stišće mjehur malo lupa lijevo gore malo desno dolje. Ali da jedan podosta pospan dan .
Odjavljujem se do sutra ujutro. Laku noć!
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji