Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    28. Siječanj 2018. 11:04

Jutro! Ja vec radim strudlu, za slatko popodne 😉 Muz pije drugu kavu ja ga jutros istjerala iz kreveta u pola 8 😀 mi se naspavsle jebiga 🤣 ja imam prirodno siroke bokove tako da postoji opasnost od ispadanja bebe hagahahaha to je sve sto cu reci. 
    Lipa vam nedelja lipe moje 💋💋💋

franovamamita
    28. Siječanj 2018. 11:37

jutroooooo ili dan 
    mi dugo spavali tek maloprije doruckovali...kontamo u neki dir u prirodu a kasnije cu onda nesto skuhati...
    honey mozda postoji neki cep koji mozes drzati u cucici do termina da ti ne ispadne negdje usput beba 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

28. Siječanj 2018. 12:22

Mislim da sam definitivno u problemu, beba nisko a ja isto imam široke bokove i turski sjed mi pod normalno, jadan moj sinko, samo će frknuti van😂😂

• marina30
    28. Siječanj 2018. 13:32

Ena31 ...to je pozitivno...prije ces rodit...

28. Siječanj 2018. 20:20

Hej trudničice...danas smo izgleda sve lijene tipkati...kako vaše mrvice u bušicama  Meni je neki dan danas za jesti, spavati, gledati tv, opet jesti...i baš razmišljam o hambiju😂😂

franovamamita
    28. Siječanj 2018. 21:25

vecer
    ena ja sam apsolutno uvijrk za hambi ja grickam upravo musle janto jedem bez mlijeka onako na suho 
    a lutala sam cijeli dan bili u prirodi pekli raznjice kasnije se okupala bili mi mama i tsta i evo me 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

28. Siječanj 2018. 21:29

franovamamita

vecer
    ena ja sam apsolutno uvijrk za hambija grickam upravo musle janto jedem bez mlijeka onako na suho
    a lutala sam cijeli dan bili u prirodi pekli raznjice kasnije se okupala bili mi mama i tsta i evo me

Super ispunjen dan, tako i treba😊...hambi smo riješili, ispekla pljeskavicu, stavila u kraj kruha, majonezu i krastavčiće😂😂,mislim da bi vaga na idućem pregledu mogla skočiti,apetit mi je ko nikad😱

Tea👶
    28. Siječanj 2018. 22:19

franovamamita

jutroooooo ili dan
    mi dugo spavali tek maloprije doruckovali…kontamo u neki dir u prirodu a kasnije cu onda nesto skuhati…
    honey mozda postoji neki cep koji mozes drzati u cucici do termina da ti ne ispadne negdje usput beba

Hahahha cucica 😂😂
    I ja danas setala, kavica, uzivancija. Sad gledam film na novoj. Mali se rita fino i dobro nam je 💪

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

ivymicek
    28. Siječanj 2018. 23:13

Ena31

Hej trudničice…danas smo izgleda sve lijene tipkati…kako vaše mrvice u bušicama Meni je neki dan danas za jesti, spavati, gledati tv, opet jesti…i baš razmišljam o hambiju😂😂

Ooo da. Gladna i samo gledam što bih 😂. 
    Mrva dobro malo stišće mjehur malo lupa lijevo gore malo desno dolje. Ali da jedan podosta pospan dan .
    Odjavljujem se do sutra ujutro. Laku noć!

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

franovamamita
    28. Siječanj 2018. 23:40

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.