Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    29. Siječanj 2018. 13:41

Evo Honey, nema straha hahaha Dobar dan cure, evo ja od jutra u poslu, nisam se do maloprije javila ni na proljetnim tako da ne bude ljubomore  Wanttobemom budući da mi je treća tema Tko planira i radi na bebi, znam te i čestitam, samo hrabro dalje bit će sve ok. Mi se seksamo normalno, više je muž napet nego ja, što je logično jer on jadan ne kuži koliko smije itd. Ja sam se tako najela sad da neznam uopće kako ću radit uh.. tj. najela se ja pije sat i pol ali još nisam došla sebi  Kaj mi vi radite kućanice?

29. Siječanj 2018. 13:43

Evo moje Honey! 😘
    Nema se sto bojat,  nisam ja opasna,  nek se mi druzimo na svim frontovima 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

baarbaraa29
    29. Siječanj 2018. 13:53

bejb23

Wanttobemom dobrodoslaaaa. Zelim ti urednu trudnocu :)
    Sto se tice seksa nisam imala zabranu dok me nije pocelo stezati dole. Rekla mi je da bolje ne kad mi je tako i nadam se da cu na iducem pregledu imati blagoslov 😂 Bolje se osjecam, evo par dana i nisam imala tih problema nadam se da ce tako i ostati.. U trudnoci mi se zelja cak i povecala pa smo tu negdje sa zeljama 😂
    Iduci pregled nam je 15.2. I jeeedva cekam 🤗

Barbara kako tata? Nisam te dugo pitala 😊

Evo moje Brinilice! 😊 Dobro je. Neki dan su mu rekli da se moze preselit u bolnicu koliko ce jos bit pa su i mama i on oplakali, ali proci ce. Bitno da je stabilno. Ceka jos termin amputacije, dr.je strpljiv..pa bolje da je duze u bolnici i bude dobro nego da su ga frknili kuci pa da bude problema!
    Kako tvoja situacija? Se smirilo? 😙🤗

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Tea👶
    29. Siječanj 2018. 14:23

Olaa žene!! Ručak skuham, spenza obavljena, kuća naizgled čista 😂💪
    Pijem kavu jer sam jutarnju preskočila.

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

29. Siječanj 2018. 14:39

TeaC bas je slatko!
    Ja jos uvijek nis nisam kupila! Ustvari jesam,  tetra pelene. Niti kud smijem,  a vise manje i sve imam od prvog sina. Tako da samo moram zapravo nadokupit neke sitnice i to je to.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• marina30
    29. Siječanj 2018. 15:25

Nadam se da cu i ja brzo doci sebi....

• marina30
    29. Siječanj 2018. 15:26

Iduci tj.pregled...kojem se veslim...samo da kaze da su bebice u najboljem redu...

franovamamita
    29. Siječanj 2018. 15:28

evo me od zubara pa tek sad kuham ajme gladna sam uh brine me sto kad sam cijeli dan u pokretu ne registriram pokrete pa se uplasim...sad kad sjednem za stol valjsace reagirati na hranu 
    nego sex i dalje hm osjetite li zatezanje i grcenje maternice nakon orgazma?
    tea bas je lijepo 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mya
    29. Siječanj 2018. 15:33

Sve ste danas napaljene,a veljaca nije ni pocela.. bit ce veceras podrhtavanja sa svih strana hrvatske

Tea👶
    29. Siječanj 2018. 15:36

Ma preslatko je ovako majusno...meni je sex normalan, mozes cak i mrcu bolji jer me nakon barem godinu dana nis ne boli...zbog endometrija sam znala proplakati nakon sexa ili cak prekinut na pola jer je bol bila nepodnošljiva u određenim pozama 🙄 užas 
    Tako da sam sad super fleksibilna i nis me ne boli 😥😂

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI