Evo moje Honey! 😘
Nema se sto bojat, nisam ja opasna, nek se mi druzimo na svim frontovima 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Wanttobemom dobrodoslaaaa. Zelim ti urednu trudnocu :)
Sto se tice seksa nisam imala zabranu dok me nije pocelo stezati dole. Rekla mi je da bolje ne kad mi je tako i nadam se da cu na iducem pregledu imati blagoslov 😂 Bolje se osjecam, evo par dana i nisam imala tih problema nadam se da ce tako i ostati.. U trudnoci mi se zelja cak i povecala pa smo tu negdje sa zeljama 😂
Iduci pregled nam je 15.2. I jeeedva cekam 🤗
Barbara kako tata? Nisam te dugo pitala 😊
Evo moje Brinilice! 😊 Dobro je. Neki dan su mu rekli da se moze preselit u bolnicu koliko ce jos bit pa su i mama i on oplakali, ali proci ce. Bitno da je stabilno. Ceka jos termin amputacije, dr.je strpljiv..pa bolje da je duze u bolnici i bude dobro nego da su ga frknili kuci pa da bude problema!
Kako tvoja situacija? Se smirilo? 😙🤗
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Olaa žene!! Ručak skuham, spenza obavljena, kuća naizgled čista 😂💪
Pijem kavu jer sam jutarnju preskočila.
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
TeaC bas je slatko!
Ja jos uvijek nis nisam kupila! Ustvari jesam, tetra pelene. Niti kud smijem, a vise manje i sve imam od prvog sina. Tako da samo moram zapravo nadokupit neke sitnice i to je to.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Iduci tj.pregled...kojem se veslim...samo da kaze da su bebice u najboljem redu...
evo me od zubara pa tek sad kuham ajme gladna sam uh brine me sto kad sam cijeli dan u pokretu ne registriram pokrete pa se uplasim...sad kad sjednem za stol valjsace reagirati na hranu
nego sex i dalje hm osjetite li zatezanje i grcenje maternice nakon orgazma?
tea bas je lijepo
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sve ste danas napaljene,a veljaca nije ni pocela.. bit ce veceras podrhtavanja sa svih strana hrvatske
Ma preslatko je ovako majusno...meni je sex normalan, mozes cak i mrcu bolji jer me nakon barem godinu dana nis ne boli...zbog endometrija sam znala proplakati nakon sexa ili cak prekinut na pola jer je bol bila nepodnošljiva u određenim pozama 🙄 užas
Tako da sam sad super fleksibilna i nis me ne boli 😥😂
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Sortiraj odgovore
Najstariji