Jutro cure!
Evo ja se probudila. Danas mi se mali vratio u vrtic, muzek na poslu, pa sam nastavila po starom, spavanje do kasno.
Samo da znate da me Honey odmah otkucala da proljetnice varam s ljetnicama 😂😂😂😂
Ja ne znam tocno kad imam pregled, jer se ne narucujem, nego samo dodjem, pa onda kad vidim da sam pri kraju s terapijom odem.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pozdrav drage buduće mame 😀
Neke od vas me vjerojatno već znaju tu sa foruma 😊
Nakon dvije loše završene trudnoće ponovno sam trudna 🤗 bockam se fragminom zbog trombofilije. Hvala Bogu ovaj put je sve u redu. Ulazim u 9 tjedan. Srce junački kuca. I beba prati tjedne po razvoju Samo neka tako dobro i ostane. Sve je u Njegovim rukama.
Od simptoma imam jako bolne i natečene grudi. Mučnine obavezno ujutro pa se smanjuju pred kraj dana. S tim najviše vodim borbu trenutno
Pretpostavljam da ovdje pripadam po terminu 🙂 kako sam sama računala termin je kraj 8 mj ili početak 9.Još mi dr nije točno definirala.
Ono što me zanima. Jako me strah imati odnose nakon 2 spontana, da li vi imate normalno odnose kao i prije trudnoće? Puse svim mamama 😘😘
daaaaan cure
bas ste me nasmijale happy al ne bih ti bilo zdravo da pojedes to sto sam ja nevjerujem nakon toga u veliko kakanje
salu na stranu nadam se da ti je brzo prosao zeludac...
a ja sam vam cesto tako vani jednostsvno obozavam to i kako hvala bogu nisam na strogom cuvanju koristim priliku😊
Proud koliko je to kasno ? ajde reci da netko spava duze od mene da me nije sram
nova trudnicice dobro nam dosla probaj se opustiti i ja sam proslu trudnocu morala prekinuti u 17tt i poznat mi je dtrah oko svega ali po malo se opustam...sto se tice sexa kad sam bila najnapaljenija bili mi zabranjeni sad smijem po malo al bome nisam 100% opustena
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
😂😂😂 Držim fige da prođe što prije… To ti je stres od biranja sanitarija. 😊
Kad gledaš wc školjke cijeli dan negdje mora zapeti.
Wantstobemom, dobrodošla i čestitam!
Ja se seksam kao i prije, ali meni ti je ovo prva trudnoća. Možda da najbolje pitaš ginekologa, iako mislim da ne bi trebalo biti problema. Ako ćeš se ti osjećati bolje dok ne prođu rizični tjedni, nemoj forsirati seks, jer ti vjerojatno neće biti ni ugodno.
27.6. 💙
Ja imam pregled iduci tjedan 7.2.
i ja isto
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Franovamamita, zavisi do 10, 11, 12, nije tak bas dugo jel da? 😂😂😂😂
Wanttobemom, dobrodosla! Opusti se, znam da je tesko, ali to je najbolje za tebe i bebicu. Osobno nisam mjerodavna za seks, jer je meni strogo zabranjen od samog pocetka. U prvoj trudnoci nisam imala problema kao sada, pa sam se normalno seksala. Sad sam vec zaboravila kak se to radi 😂😂😂
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Proud onda ni mojih 10,11 ne zvuci strasno...al kad idem po noci na pipi 3,4 puta pa moram produziti spavanje a sto se tice sexa to ti je kao voznja biciklom nemozes zaboraviti vidjet ces samo ce ti malo zahrđati lanac
Dobrodošle cure.Ja se nesmijem keksati, nisam već mjesecima i bome već fali pa se nadam da će mi sad 9.2.na pregledu reći da se posteljica podigla i da nema apstinencije više.. Iako ga jjj sad kad mi je i trbuh velik, mislim da niš od tog...pišem s moba i tipkovnica mi prolupala pa šizim
Proud onda ni mojih 10,11 ne zvuci strasno…al kad idem po noci na pipi 3,4 puta pa moram produziti spavanjea sto se tice sexa to ti je kao voznja biciklom nemozes zaboraviti vidjet ces samo ce ti malo zahrđati lanac
Nadam se! Muz mi je rekao da je vec ponovno djevac postao 😂😂😂😂😂
Pa reko tak ce ti od prilike i bit kad opet budemo mogli, slampavo ko prvi put 😂😂😂😂😂
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Wonttobemom dobrodošla! Bit će sve to ok. S nama skroz do kraja i vrijeme brže prođe.
Što se tiče seksa ja smijem a i želim. Ništa me ne smeta ni ne boli. Dok god je tako i dok god smijem budem 😊.
Proudmomy nebuš niš zaboravila. Taman kad dok skine zabranu naoknadi ćeš sve propušteno 😉.
A Honey je očito frka što te cinkala kada je nema 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji