Happy ti.si definitivno izvodac radova,tebe zovem kad zatreba😁 ja molim boga za prirodnim putem da me taj tlak ne zezne..danas sam se ubila od posla,sad presetali cijeli grad i imam osjećaj da mi je desni jajnik ko globus,pa kaj to je
Ma kakav izvodjac
Recimo da sam ja histerik na gradilistu i kad mi spominju rusenje zidova i stavljanje knaufa samo krenem urlat da sam trudna i da ne mogu ja sad rusit zidove. Ma stan ima savrsen tlocrt, tko ga je dizajnirao treba dobiti Nobela jer u zivotu nisam bila u tako dobro rasporedjenom stanu s puno svjetla. Cak ni u puno vecim stanovima.
Ali puno baba = kilava djeca pa se ja pojavim da znaju da imaju rokove i trudnicu.
27.6. 💙
Evo i nas sa 19+2,da ivy ne mora zicat😁
E to volim 😂😂😂! Samo da znaš divan ti je taj tvoj okrugli trbuščić. Mislim da su one kile rasporedene po mjesecima trudnoće otišle ravno u njega 😍 divno.
Btw. ProudMomy ni tvoj nije više mali i vidi se kako raste iz tjedna u tjedan. P.s. mislim da su proljetnice malo ljubomorne 😉 (sem naše Honey).
Happy jel napokon vidimo i tvoj trbuščić amaterski ili ne svejedno je tu 😁!!!
Al si me nasmijala 😂😂😂 više ni ne znaš što to se sviđa (ja sam mjesec dana birala pločice čisto da znaš i više nisam zadovoljna izborom 😂).
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jao plocice...
Mm i ja smo se toliko prepirali oko niih da bi shvatili da se podne u kupaoni nece skoro ni vidjet
27.6. 💙
Ja sam htjela sada decka i nadala se da je decko i sve injos uvijek sam 90% sigurna da je decko :D makar doktor kaze da je cura 😂😂 imamo problema oko imena ..muz bi Petra , Lucija ..prva cura nam je Sara ..mislili smo Mia ali kolegica je trudna i makar misli da je decko meni je nekako glupo dat to ime koja ona tolko zeli a mozda ce imat jos kad curicu 😁😁 mozda sam luda ? Ostala sam trudna sa 65kg , imala sam na zadnjem pregledu 17.1 69 , visoka sam 167 , osijecam se ogromnooo 😬 prva trudnoca 77kg rodila sa 98 u 35 tjednu 🤨
Samo polako. Kile odu kako god a ime će već biti izabrano. Za curku imamo barem 3 imena a kako čekamo dečka za sada niti jedno 😂.
Tea i ja bih stolčić 😉. A plan poroda nisam nosila niti sa planirala. Uglavnom se sve što se događalo na porodu dogovaralo samnom iako sam bila spremna (nakon sati trudova) na bilo što da pomogne u što bržem i bezbolnijem dolasku na svijet.
Moj savjet svim prvim rodiljama je ako meš.što dulje ostat doma najsigurnije mjesto bez doktorskih intervencija 😁. Sve će to ići po planu vidjeti ćeš.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ivy slazem se, sto duze ostati doma, da ti nista ni ne stignu dat. 😂
Mene su s prvim zaje, dosla na kontrolu i ostala u radjaoni, tak da sam od prvog truda bila u bolnici, e s ovim drugim nece. Idem ja kuci, pa se vratim. 😁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Lako vama koje vec znate sta vas ceka😁 to nesto sta znam i dobila savjete cu iskoristiti,dobro je sta se ne plasim,prag tolerancije na bol visok,znjoru imam pa kako bude,van mora
Lako vama koje vec znate sta vas ceka😁 to nesto sta znam i dobila savjete cu iskoristiti,dobro je sta se ne plasim,prag tolerancije na bol visok,znjoru imam pa kako bude,van mora
Znas kaj cu ti rec, lakse mi bilo prvi put, jer sam isla ko tele, da izvines. Pripremis se ti kao na bol i sve to skupa, al jbg nemas pojma kaj te ceka realno i ides prazne glave. E ovaj put, ne idem mutava 😂😂😂😂
Uh necu razmisljat o tome, samo da sto duze izdrzimo 2u1, to mi je trenutno jedina preokupacija.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jama slazem se hahah...ni mene nije strah, a savjete pazim od koga ih primam...🤷
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Sortiraj odgovore
Najstariji