Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Siječanj 2018. 18:38

J@m@

Ne znam jos..beba skupila noge i ne odvaja,nadam se za 10-ak dana vidjeti,intuicija je od samog početka za decka

Ja sam s prvim isto imala filing od pocetka da je decko i bas sam si htjela decka. Tak da,  mozda treba vjerovati intuiciji. 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tea👶
    27. Siječanj 2018. 18:45

Jamaaaa 😍😍😍😍
    Saznala sam da imamo stolčić u Dubrovniku i da ga ne traže žene baš 🎆🎇🎉🎉
    Baš sam sretna! 😂
    Sinoć sam bila u kinu i odjednom mi je došla misao "ja necu moc rodit, ja necu moc hodati poslije" 
    Da oprostite, zasrala sam se u trenutku, ono...ima li undo 😂 
    Danas je bolje, ne bojim se, ali sam citala iskustva porodaja na stolcicu i sigurna sam da zelim to  i nista vise 😎
    Vi koje ste rodile, jeste li pisale plan porodaja?

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Confused
    27. Siječanj 2018. 18:50

TeaC

Jamaaaa 😍😍😍😍
    Baš sam sretna! 😂
    Sinoć sam bila u kinu i odjednom mi je došla misao "ja necu moc rodit, ja necu moc hodati poslije"
    Da oprostite, zasrala sam se u trenutku, ono…ima li undo 😂
    Danas je bolje, ne bojim se, ali sam citala iskustva porodaja na stolcicu i sigurna sam da zelim to i nista vise 😎

Nikad,ni ne bi,jer se to uopce ne uvazava...Cast iznimkama.

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

bojana27
    27. Siječanj 2018. 19:08

Ja sam htjela sada decka i nadala se da je decko i sve injos uvijek sam 90% sigurna da je decko :D makar doktor kaze da je cura 😂😂 imamo problema oko imena ..muz bi Petra , Lucija ..prva cura nam je Sara ..mislili smo Mia ali kolegica je trudna i makar misli da je decko meni je nekako glupo dat to ime koja ona tolko zeli a mozda ce imat jos kad curicu 😁😁 mozda sam luda ? Ostala sam trudna sa 65kg , imala sam na zadnjem pregledu 17.1 69 , visoka sam 167 , osijecam se ogromnooo 😬 prva trudnoca 77kg rodila sa 98 u 35 tjednu 🤨

Tea👶
    27. Siječanj 2018. 19:22

Confused

TeaC

Jamaaaa 😍😍😍😍
    Baš sam sretna! 😂
    Da oprostite, zasrala sam se u trenutku, ono…ima li undo 😂
    Danas je bolje, ne bojim se, ali sam citala iskustva porodaja na stolcicu i sigurna sam da zelim to i nista vise 😎

Nikad,ni ne bi,jer se to uopce ne uvazava…Cast iznimkama.

Stvarno? Ja citala na rodinim pričama s porodaja kako su neki uvazili bez problema, a neki na silu, pogotovo old school doktori...mislim to je valjani dokument u rodilištu...ja bi napravila kaos da mi npr daju drip bez dopuštenja, a cula sam da im je to obicaj raditi...a dobro... budemo vidjeli 😂😂

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

27. Siječanj 2018. 19:25

Ja nisam pisala plan poroda prvi put,  necu ni sada. 
    Tko voli nek izvoli. Al meni u tim trenutcima nije bilo ni na kraj pameti mahat tamo nekim svojim papirom. 😂😂 da su mi nudili otrova ne bi li prije bilo gotovo i to bi uzela 😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

27. Siječanj 2018. 19:27

Istina,  nista mi nisu ni dali ni radili bez da su me obavijestili ili pitali. 

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

HappySeal
    27. Siječanj 2018. 19:29

Plan poroda... a ne znam. Racunam na carski i nadam se da nece biti potrebe za daljnjim planiranjem.

Umrla sam danas - demolirali pola kupaone, ja kupovala vodokotlice, gledala wc skoljke i tus kabine i vise nemam pojma sta zelim.

27.6. 💙

Tea👶
    27. Siječanj 2018. 19:34

ProudMomy

Ja nisam pisala plan poroda prvi put, necu ni sada.
    Tko voli nek izvoli. Al meni u tim trenutcima nije bilo ni na kraj pameti mahat tamo nekim svojim papirom. 😂😂 da su mi nudili otrova ne bi li prije bilo gotovo i to bi uzela 😂

Ma ne mislim ni ja mahati tamo ko kakva princeza hahah
    To se daje s dokumentacijom pri ulasku u rodilište...samo ne zelim da me se pozuruje i ograničava...one su tamo za nas, bez obzira koliko im je težak posao i natrpan u vecini bolnica, moraju ti omogućiti ugodan i ajmo reci dostojanstven porod....mislim gledaj iskustva u Petrovoj...ima dobrih, ali prevladavaju losa i toliko su losa da je sramotno za cijelo rodilište sto si je to dozvolilo.

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Tea👶
    27. Siječanj 2018. 19:36

HappySeal

Plan poroda… a ne znam. Racunam na carski i nadam se da nece biti potrebe za daljnjim planiranjem.

Umrla sam danas - demolirali pola kupaone, ja kupovala vodokotlice, gledala wc skoljke i tus kabine i vise nemam pojma sta zelim.
    Ja jos imam amaterski trbuh. Znao je biti veci od klope

😍

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.