Ne znam jos..beba skupila noge i ne odvaja,nadam se za 10-ak dana vidjeti,intuicija je od samog početka za decka
Ja sam s prvim isto imala filing od pocetka da je decko i bas sam si htjela decka. Tak da, mozda treba vjerovati intuiciji. 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jamaaaa 😍😍😍😍
Saznala sam da imamo stolčić u Dubrovniku i da ga ne traže žene baš 🎆🎇🎉🎉
Baš sam sretna! 😂
Sinoć sam bila u kinu i odjednom mi je došla misao "ja necu moc rodit, ja necu moc hodati poslije"
Da oprostite, zasrala sam se u trenutku, ono...ima li undo 😂
Danas je bolje, ne bojim se, ali sam citala iskustva porodaja na stolcicu i sigurna sam da zelim to i nista vise 😎
Vi koje ste rodile, jeste li pisale plan porodaja?
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Jamaaaa 😍😍😍😍
Baš sam sretna! 😂
Sinoć sam bila u kinu i odjednom mi je došla misao "ja necu moc rodit, ja necu moc hodati poslije"
Da oprostite, zasrala sam se u trenutku, ono…ima li undo 😂
Danas je bolje, ne bojim se, ali sam citala iskustva porodaja na stolcicu i sigurna sam da zelim to i nista vise 😎
Nikad,ni ne bi,jer se to uopce ne uvazava...Cast iznimkama.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Ja sam htjela sada decka i nadala se da je decko i sve injos uvijek sam 90% sigurna da je decko :D makar doktor kaze da je cura 😂😂 imamo problema oko imena ..muz bi Petra , Lucija ..prva cura nam je Sara ..mislili smo Mia ali kolegica je trudna i makar misli da je decko meni je nekako glupo dat to ime koja ona tolko zeli a mozda ce imat jos kad curicu 😁😁 mozda sam luda ? Ostala sam trudna sa 65kg , imala sam na zadnjem pregledu 17.1 69 , visoka sam 167 , osijecam se ogromnooo 😬 prva trudnoca 77kg rodila sa 98 u 35 tjednu 🤨
Jamaaaa 😍😍😍😍
Baš sam sretna! 😂
Da oprostite, zasrala sam se u trenutku, ono…ima li undo 😂
Nikad,ni ne bi,jer se to uopce ne uvazava…Cast iznimkama.
Stvarno? Ja citala na rodinim pričama s porodaja kako su neki uvazili bez problema, a neki na silu, pogotovo old school doktori...mislim to je valjani dokument u rodilištu...ja bi napravila kaos da mi npr daju drip bez dopuštenja, a cula sam da im je to obicaj raditi...a dobro... budemo vidjeli 😂😂
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Ja nisam pisala plan poroda prvi put, necu ni sada.
Tko voli nek izvoli. Al meni u tim trenutcima nije bilo ni na kraj pameti mahat tamo nekim svojim papirom. 😂😂 da su mi nudili otrova ne bi li prije bilo gotovo i to bi uzela 😂
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Istina, nista mi nisu ni dali ni radili bez da su me obavijestili ili pitali.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Plan poroda... a ne znam. Racunam na carski i nadam se da nece biti potrebe za daljnjim planiranjem.
Umrla sam danas - demolirali pola kupaone, ja kupovala vodokotlice, gledala wc skoljke i tus kabine i vise nemam pojma sta zelim.
27.6. 💙
Ja nisam pisala plan poroda prvi put, necu ni sada.
Tko voli nek izvoli. Al meni u tim trenutcima nije bilo ni na kraj pameti mahat tamo nekim svojim papirom. 😂😂 da su mi nudili otrova ne bi li prije bilo gotovo i to bi uzela 😂
Ma ne mislim ni ja mahati tamo ko kakva princeza hahah
To se daje s dokumentacijom pri ulasku u rodilište...samo ne zelim da me se pozuruje i ograničava...one su tamo za nas, bez obzira koliko im je težak posao i natrpan u vecini bolnica, moraju ti omogućiti ugodan i ajmo reci dostojanstven porod....mislim gledaj iskustva u Petrovoj...ima dobrih, ali prevladavaju losa i toliko su losa da je sramotno za cijelo rodilište sto si je to dozvolilo.
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Plan poroda… a ne znam. Racunam na carski i nadam se da nece biti potrebe za daljnjim planiranjem.
Umrla sam danas - demolirali pola kupaone, ja kupovala vodokotlice, gledala wc skoljke i tus kabine i vise nemam pojma sta zelim.
Ja jos imam amaterski trbuh. Znao je biti veci od klope
😍
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Sortiraj odgovore
Najstariji