Da meni je moj ginic super , ja sam samo procitala da pise za taj anomaly scan sa malom ni nisam radila to , isto sam isla na 4d vise radi slicica i cd-a :) a posto nisam blizu onda mi je super sad se prikrpat pa malo vidjet :) inace ginic mi je stvarno precizan i sve pomno prati i mislim da ce bit sve ok s te strane , na kraju krajeva moram rec da je svaki ginic dobar dok je sve ok , najrazvikaniji doktor kod nas u zupaniji nije na 4 d vidio il nije rekao ne znam da beba nema prste na rukama i nogama , a moj ginic kolegici mojoj brojao prstice i sve na 2 d ..tako da ima svega
Neznam, ja velim da je meni to rađeno u sklopu redovnog pregleda i da nisam platila ništa više nego što inače platim. Kome se da nek ide kome se neda nek ne ide. Ništa se ne mora
Da meni je moj ginic super , ja sam samo procitala da pise za taj anomaly scan sa malom ni nisam radila to , isto sam isla na 4d vise radi slicica i cd-a :) a posto nisam blizu onda mi je super sad se prikrpat pa malo vidjet :) inace ginic mi je stvarno precizan i sve pomno prati i mislim da ce bit sve ok s te strane , na kraju krajeva moram rec da je svaki ginic dobar dok je sve ok , najrazvikaniji doktor kod nas u zupaniji nije na 4 d vidio il nije rekao ne znam da beba nema prste na rukama i nogama , a moj ginic kolegici mojoj brojao prstice i sve na 2 d ..tako da ima svega
I moja dokica meni super, sve detaljno radi, mjeri svaki put i broji mu prstiće, priča s njim, smije se, pregled mi traje od 30do45minuta...
dan cureee
danas rucak kasni jer sam bila u grsdu pa sam opet skicnila u lidl i kupila sebi haljinu a bebacu trenerkice..
nove cure dobro nam dosle
ja na nikakve dodatne preglede ne idem jer znam gdje su trvdili da je sve savrseno pa nije bilo a isto tako da je beba bolesna pa se rodila zdrava...bojim se i plasim toga...
juzina mi smeta kao i obicno mogla bih malo spavati nesto mi oci teske,kontala sam jos u setnju neku al nekako me steze mozda sam se danas vec preforsirala pa bolje mi4...
tea slatka busica
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Mi obavili pregled, hvala Bogu sve u redu. Jako smo narasli od proslog puta. Mama je i dalje na mukama, i nadam se da ce uskoro prestati. Trenutno sam na cokolinu, sve ostalo i stapice i slance i bilo sta drugo odmah ide van. Izdrzat cemo valjda nekako. Moram ici na Vuk Vrhovac, niska mi je stitnjaca a secer visok. Iako dr kaze da je to vjerojatno od povracanja.
Hvala svima tu na podrsci 😘
All of God’s grace in one tiny face 💟
Mi obavili pregled, hvala Bogu sve u redu. Jako smo narasli od proslog puta. Mama je i dalje na mukama, i nadam se da ce uskoro prestati. Trenutno sam na cokolinu, sve ostalo i stapice i slance i bilo sta drugo odmah ide van. Izdrzat cemo valjda nekako. Moram ici na Vuk Vrhovac, niska mi je stitnjaca a secer visok. Iako dr kaze da je to vjerojatno od povracanja.
Drzi se draga! Papaj cokolina onda, proci ce i mucnine pa ces preci na normalnu hranu. Bitno da je s bebacem sve ok. 😘💖
💗Baby E💗
Super vijesti draga! Nije ni čudo da si tako slatka kad samo čokolino njupaš Bit će bolje, skupi još snage, proći će, još malo stisni, znaš za što je i znaš da se isplati <3 Probaj onda i griz, možda ostane unutra! Pusa!
Super da je s bebačem sve dobro, ma naravno da je😍😍😘😘, nadam se da će se i tebi ubrzo stanje popraviti, drži se😘
Odlično za pregled i odlično za malu mrvicu. Samo tako dalje. Žao mi je što te muče mučnine i povracanje ali držim fige da što prije prođe.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Vidim da ste se raspisale o anomaly scanu. Mislim da ga svi doktori uredno provode ali ga ne zovu anomaly scan. Nama je doktor zadnji put pregledao sve vitalne organe, srce, mozak i taman smo bili 20 tjedan a nismo ga nazvali anomaly scan 😊.
Ali ako doktor i ne naglasi uviijek se može pitati kakp napreduje razvoj bebe odnosno da li je sve na svome mjestu.
Ja nisam znala gdje mi je posteljicaa pa sam lijepo pitala. Tako da no sikiriki.
P.S. kupila sam jednu haljinu danas (u Reservedu na sniženju). Uzela sam broj veću i nadam se da će mi i kasnije biti ok. Nisam je puno platila (80kn) pa neće biti neka šteta.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji