Jel sebaš mora ići na anomaly?
Mislim, meni svaki put kaže jel sve ok i pobroji organe i jesu li u fazi u kojoj trebaju biti, a ima obični 2D uzv. Samo zbog slika mi se ne ide, a ni zbog filmića jer sumnjam da ću to baš gledati #nemajka
Vidim svi spominju privatne poliklinike i što ja znam, ali ja želim hodanje oko doktora srezati na minimum #hipiuduši
Napisala sam da se radi sa 2D ultrazvukom.
Ne mora se ići, sve je to tvoja odluka, ali anomaly scan se najčešće šalje u bolnicu ako soc. gin. nije opremljen sa dovoljno dobrim uzv. On se ne radi radi lijepih sličica jer ja imam većinu slika koje su samo organi gdje ja ništa ne kužim sad kad bi trebala ponoviti. Gleda i moj uvijek sve organe itd, ali ovo je još detaljnije. Najbolje da pitaš svog doktora. Ja sam išla na anomaly 5 tjedana nakon zadnjeg pregleda, tako da mi je to bio kao redovan pregled usput. Ja trudnoću vodim privatno jer je moj socijalni ginekolog horor. Jako loš doktor. Aliza neke pretrage odem kod njega po uputnice da ne plaćam beveze.
Meni su rekli da se radi sa 3D 😂😂
Cak su mi u bolnici rekli da s obzirom da je anomaly da onda naručuju na taj najbolji ultrazvuk. Ne znam kaj moze biti detaljnije od skoro sat vremena pregledavanja organa 😯

Da meni je moj ginic super , ja sam samo procitala da pise za taj anomaly scan sa malom ni nisam radila to , isto sam isla na 4d vise radi slicica i cd-a :) a posto nisam blizu onda mi je super sad se prikrpat pa malo vidjet :) inace ginic mi je stvarno precizan i sve pomno prati i mislim da ce bit sve ok s te strane , na kraju krajeva moram rec da je svaki ginic dobar dok je sve ok , najrazvikaniji doktor kod nas u zupaniji nije na 4 d vidio il nije rekao ne znam da beba nema prste na rukama i nogama , a moj ginic kolegici mojoj brojao prstice i sve na 2 d ..tako da ima svega

Neznam, ja velim da je meni to rađeno u sklopu redovnog pregleda i da nisam platila ništa više nego što inače platim. Kome se da nek ide kome se neda nek ne ide. Ništa se ne mora

Da meni je moj ginic super , ja sam samo procitala da pise za taj anomaly scan sa malom ni nisam radila to , isto sam isla na 4d vise radi slicica i cd-a :) a posto nisam blizu onda mi je super sad se prikrpat pa malo vidjet :) inace ginic mi je stvarno precizan i sve pomno prati i mislim da ce bit sve ok s te strane , na kraju krajeva moram rec da je svaki ginic dobar dok je sve ok , najrazvikaniji doktor kod nas u zupaniji nije na 4 d vidio il nije rekao ne znam da beba nema prste na rukama i nogama , a moj ginic kolegici mojoj brojao prstice i sve na 2 d ..tako da ima svega
I moja dokica meni super, sve detaljno radi, mjeri svaki put i broji mu prstiće, priča s njim, smije se, pregled mi traje od 30do45minuta...
dan cureee
danas rucak kasni jer sam bila u grsdu pa sam opet skicnila u lidl i kupila sebi haljinu a bebacu trenerkice..
nove cure dobro nam dosle
ja na nikakve dodatne preglede ne idem jer znam gdje su trvdili da je sve savrseno pa nije bilo a isto tako da je beba bolesna pa se rodila zdrava...bojim se i plasim toga...
juzina mi smeta kao i obicno mogla bih malo spavati nesto mi oci teske,kontala sam jos u setnju neku al nekako me steze mozda sam se danas vec preforsirala pa bolje mi4...
tea slatka busica

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Mi obavili pregled, hvala Bogu sve u redu. Jako smo narasli od proslog puta. Mama je i dalje na mukama, i nadam se da ce uskoro prestati. Trenutno sam na cokolinu, sve ostalo i stapice i slance i bilo sta drugo odmah ide van. Izdrzat cemo valjda nekako. Moram ici na Vuk Vrhovac, niska mi je stitnjaca a secer visok. Iako dr kaze da je to vjerojatno od povracanja.
Hvala svima tu na podrsci 😘

All of God’s grace in one tiny face 💟
Mi obavili pregled, hvala Bogu sve u redu. Jako smo narasli od proslog puta. Mama je i dalje na mukama, i nadam se da ce uskoro prestati. Trenutno sam na cokolinu, sve ostalo i stapice i slance i bilo sta drugo odmah ide van. Izdrzat cemo valjda nekako. Moram ici na Vuk Vrhovac, niska mi je stitnjaca a secer visok. Iako dr kaze da je to vjerojatno od povracanja.
Drzi se draga! Papaj cokolina onda, proci ce i mucnine pa ces preci na normalnu hranu. Bitno da je s bebacem sve ok. 😘💖

💗Baby E💗
Super vijesti draga! Nije ni čudo da si tako slatka kad samo čokolino njupaš Bit će bolje, skupi još snage, proći će, još malo stisni, znaš za što je i znaš da se isplati <3 Probaj onda i griz, možda ostane unutra! Pusa!

Super da je s bebačem sve dobro, ma naravno da je😍😍😘😘, nadam se da će se i tebi ubrzo stanje popraviti, drži se😘
Odlično za pregled i odlično za malu mrvicu. Samo tako dalje. Žao mi je što te muče mučnine i povracanje ali držim fige da što prije prođe.

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji