Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    25. Siječanj 2018. 17:55

Ivy juupiiii za haljinu 🎉🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊 
    Slazem se sa svim sto si napisala oko anomaly scana. 

franovamamita
    25. Siječanj 2018. 18:16

mina super za bebicu a proci ce i te dosadne mucnine,probaj bombone od đumbira ili caj mojoj kumi je pomoglo

ivy daj slikicu 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

franovamamita
    25. Siječanj 2018. 18:22

my life draga i ti si imala danas pregled? javi nam se

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

ivymicek
    25. Siječanj 2018. 20:18

Franovamamita sutra usliknem da vidite 😊

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

mamica1985
    25. Siječanj 2018. 20:19

Mina - bas mi je drago da je sve dobro 😘 drzim fige da mucnine prodju sto prije 😀

mina04
    25. Siječanj 2018. 20:59

Hvala vam drage moje 💛💛💛

All of God’s grace in one tiny face 💟

Mya
    25. Siječanj 2018. 21:18

mina04

Mi obavili pregled, hvala Bogu sve u redu. Jako smo narasli od proslog puta. Mama je i dalje na mukama, i nadam se da ce uskoro prestati. Trenutno sam na cokolinu, sve ostalo i stapice i slance i bilo sta drugo odmah ide van. Izdrzat cemo valjda nekako. Moram ici na Vuk Vrhovac, niska mi je stitnjaca a secer visok. Iako dr kaze da je to vjerojatno od povracanja.
    Hvala svima tu na podrsci 😘

Drago mi je da je bebica dobro i da ce tebi nestati te mučnine i sve se vratit u normalu..ivy i mene ta muka sa haljinama ceka,ali sve cu nekako za zadnji tren ostaviti da prilagodim trbuscicu

ivymicek
    25. Siječanj 2018. 22:10

TeaC

Evo me mamicee, kasnim s izvjestajem 😂
    19 tjedan je u tijeku, i dalje sam na +6 kg i nes grama…tak da jeeeej!
    Nove mamedobro nam dosle, neka vam trudnoca bude uredna 🤞
    Mame s poteskocamaoporavite nam se i cuvajte sebe, bebice su na sigurnom, samo smanjite tempo ♥️
    Ja zavrsila sa ciscenjem i sad sam sjela malo da mi se isprave leda, pa cu rucat i onda si priustit jedan dobar home spa! Cim pomislim na to i mali se proveseliti unutra 😂😂

Divan trbuščić... Bravo i za kile i za home spa. Ja obožavam vrući tuš na kraju dana 😊.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    25. Siječanj 2018. 22:12

J@m@

mina04

Mi obavili pregled, hvala Bogu sve u redu. Jako smo narasli od proslog puta. Mama je i dalje na mukama, i nadam se da ce uskoro prestati. Trenutno sam na cokolinu, sve ostalo i stapice i slance i bilo sta drugo odmah ide van. Izdrzat cemo valjda nekako. Moram ici na Vuk Vrhovac, niska mi je stitnjaca a secer visok. Iako dr kaze da je to vjerojatno od povracanja.
    Hvala svima tu na podrsci 😘

Drago mi je da je bebica dobro i da ce tebi nestati te mučnine i sve se vratit u normalu..ivy i mene ta muka sa haljinama ceka,ali sve cu nekako za zadnji tren ostaviti da prilagodim trbuscicu

Ma da to je tako i najbolje. Ja sam nestrpljiva a i nisam se nadala da ću nešto i nać 😂. Ali za tu cifru vrijedi i riskirati 😂.
    Laku noć trudničice!

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

mamica1985
    26. Siječanj 2018. 08:22

Evo da se javim - obavila pregled, malo cudo raste i razvija se kako treba, mama samo 1kg u plusu, radim do Uskrsa pa godisnji pa porodiljni.

Iiiiiiii... cekamo jos jednu CURU ❤❤❤ Starija seka odusevljena 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.