Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    25. Siječanj 2018. 17:51

Vidim da ste se raspisale o anomaly scanu. Mislim da ga svi doktori uredno provode ali ga ne zovu anomaly scan. Nama je doktor zadnji put pregledao sve vitalne organe, srce, mozak i taman smo bili 20 tjedan a nismo ga nazvali anomaly scan 😊.
    Ali ako doktor i ne naglasi uviijek se može pitati kakp napreduje razvoj bebe odnosno da li je sve na svome mjestu.
    Ja nisam znala gdje mi je posteljicaa pa sam lijepo pitala. Tako da no sikiriki.
    P.S. kupila sam jednu haljinu danas (u Reservedu na sniženju). Uzela sam broj veću i nadam se da će mi i kasnije biti ok. Nisam je puno platila (80kn) pa neće biti neka šteta.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Honey
    25. Siječanj 2018. 17:55

Ivy juupiiii za haljinu 🎉🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊 
    Slazem se sa svim sto si napisala oko anomaly scana. 

franovamamita
    25. Siječanj 2018. 18:16

mina super za bebicu a proci ce i te dosadne mucnine,probaj bombone od đumbira ili caj mojoj kumi je pomoglo

ivy daj slikicu 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

franovamamita
    25. Siječanj 2018. 18:22

my life draga i ti si imala danas pregled? javi nam se

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

ivymicek
    25. Siječanj 2018. 20:18

Franovamamita sutra usliknem da vidite 😊

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

mamica1985
    25. Siječanj 2018. 20:19

Mina - bas mi je drago da je sve dobro 😘 drzim fige da mucnine prodju sto prije 😀

mina04
    25. Siječanj 2018. 20:59

Hvala vam drage moje 💛💛💛

All of God’s grace in one tiny face 💟

Mya
    25. Siječanj 2018. 21:18

mina04

Mi obavili pregled, hvala Bogu sve u redu. Jako smo narasli od proslog puta. Mama je i dalje na mukama, i nadam se da ce uskoro prestati. Trenutno sam na cokolinu, sve ostalo i stapice i slance i bilo sta drugo odmah ide van. Izdrzat cemo valjda nekako. Moram ici na Vuk Vrhovac, niska mi je stitnjaca a secer visok. Iako dr kaze da je to vjerojatno od povracanja.
    Hvala svima tu na podrsci 😘

Drago mi je da je bebica dobro i da ce tebi nestati te mučnine i sve se vratit u normalu..ivy i mene ta muka sa haljinama ceka,ali sve cu nekako za zadnji tren ostaviti da prilagodim trbuscicu

ivymicek
    25. Siječanj 2018. 22:10

TeaC

Evo me mamicee, kasnim s izvjestajem 😂
    19 tjedan je u tijeku, i dalje sam na +6 kg i nes grama…tak da jeeeej!
    Nove mamedobro nam dosle, neka vam trudnoca bude uredna 🤞
    Mame s poteskocamaoporavite nam se i cuvajte sebe, bebice su na sigurnom, samo smanjite tempo ♥️
    Ja zavrsila sa ciscenjem i sad sam sjela malo da mi se isprave leda, pa cu rucat i onda si priustit jedan dobar home spa! Cim pomislim na to i mali se proveseliti unutra 😂😂

Divan trbuščić... Bravo i za kile i za home spa. Ja obožavam vrući tuš na kraju dana 😊.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    25. Siječanj 2018. 22:12

J@m@

mina04

Mi obavili pregled, hvala Bogu sve u redu. Jako smo narasli od proslog puta. Mama je i dalje na mukama, i nadam se da ce uskoro prestati. Trenutno sam na cokolinu, sve ostalo i stapice i slance i bilo sta drugo odmah ide van. Izdrzat cemo valjda nekako. Moram ici na Vuk Vrhovac, niska mi je stitnjaca a secer visok. Iako dr kaze da je to vjerojatno od povracanja.
    Hvala svima tu na podrsci 😘

Drago mi je da je bebica dobro i da ce tebi nestati te mučnine i sve se vratit u normalu..ivy i mene ta muka sa haljinama ceka,ali sve cu nekako za zadnji tren ostaviti da prilagodim trbuscicu

Ma da to je tako i najbolje. Ja sam nestrpljiva a i nisam se nadala da ću nešto i nać 😂. Ali za tu cifru vrijedi i riskirati 😂.
    Laku noć trudničice!

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI