Takve ko menstrualne bolove i mam i ja . Mene zbog njih nije pustila doma doktorica iako vise nisam krvarila. Dali mi normabel da mi se misici opuste.
Ja nisam nikako krvarila, gledam svaki put kad se brisem. A i ne boli me konstantno cijeli dan nego s vremena na vrijeme.
Ako mi se nastavi sutra, pravac doktor.
Jel mogu sama na svoju ruku uzet normabel?
Radije nemoj na svoju ruku pit tablete, bolje ako te brinu ti bolovi odeš doktoru sutra. Mene je isto bolilo ali sam mislila da je to normalno u tim tjednima jer nije bilo krvarenja, prestat će nekima prije nekima kasnije, meni je mislim između 15 i 18 tjedna negdje.
vecer curke
bejb ako su jaci bolovi bolje odi na pregled
mi dosli maloprije kuci isli do grada pokupila sam u dm-u onaj paketic i u pepcu kupila hlacice i dvije kapice nisam odoljela imate tanke po 3,5kn i po 8kn...a bas su slatke sutra vam uslikam..
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro curke moje..nije me bilo par dana jer me nešto hvata, tj sad me uhvatilo. 😢 Prehladila se. Curi na nos nenormalno, kašalj i jedva gutam. Danas ne ustajem iz kreveta..daj mi recite kako da se liječim? Čaj od kamilice i šipka,med i limun..vaše preporuke molim jer mi nije dobro a neću danas još dokt kad znam da mi ni ovako paracetamoli nisu pomogli kad me samo glava boljela..
💕💕💜💜👶😍
Jutro zenske:) vidim sve ritaju bebice , sve pospremate i vrijedne ste :) jedino ja ocito zabusavam😂😂 samo lezanje lezanje lezanje , kud me glava jako boli, tud bi samo samo spavala ..prvu trudnocu sam cijelu prespavala ali tad sam bila i sama sad imam curku koja je vec velika ajde pa nema previse posla ima razumjevanja za mamu❤️ Bebaca ja ne znam jel osijetim presmijesno al istinito 😆
Takve ko menstrualne bolove i mam i ja . Mene zbog njih nije pustila doma doktorica iako vise nisam krvarila. Dali mi normabel da mi se misici opuste.
Ja nisam nikako krvarila, gledam svaki put kad se brisem. A i ne boli me konstantno cijeli dan nego s vremena na vrijeme.
Ako mi se nastavi sutra, pravac doktor.
Jel mogu sama na svoju ruku uzet normabel?
Ni mene ne boli konstantno. 2-3 puta na dan me to primi i popusti sa pola sata , sat. I ko neka stezanja. Najbolje reci ginekologu za ta stezanja i ko menstrualne bolove i oni prepisu recept. Bas je puno zena koje znam i sad dok sam bila u bolnici koje piju normabel ali od 2 mg zbog tih tegoba. Bolje da dokt.prepise i kolicinu koju mozes piti. Ja pijem 3x1 i cini mi se da me glava od njih boli i ako legnem zaspim i onda mi gore. Pa cu pitati dok cu ici na kontrolu jer smijem smanjiti.
Jutro. Cure ja sam imala te menstrualne bolove prošli tjedan, ai točno znam jer sam pretjerala na poslu. Trebalo mi je dva-tri dana dobro odmora da me skroz prođe. Kad me tako uhvati navečer kad se opustim popijem magnezij. Ja ga inače ne pijem svaki dan nego po potrebi. Recimo kad me grči poslije seksa hahaha
Bejb ti si tek 14tt, meni je znalo rezati dolje u tim tjednima i pikati na jednoj strani da sam već luda bila. Također kad ležiš doma stavi jastuk ispod listova da su ti noge lagano u zraku. Ako imaš loš osjećaj odi doktoru da se umiriš. Samo pozitivno i ne ružno misliti, sve smo mi drugačije. Evo ja nisam niti jednom povratila u trudnoći, imala sam jako malo mučnina i hvala bogu sve ok, a neko bi bio u panici i smatrao to lošim. Za ljudsko tijelo ne postoji obrazac, svi smo različiti
Jutro curke moje..nije me bilo par dana jer me nešto hvata, tj sad me uhvatilo. 😢 Prehladila se. Curi na nos nenormalno, kašalj i jedva gutam. Danas ne ustajem iz kreveta..daj mi recite kako da se liječim? Čaj od kamilice i šipka,med i limun..vaše preporuke molim jer mi nije dobro a neću danas još dokt kad znam da mi ni ovako paracetamoli nisu pomogli kad me samo glava boljela..
E to sam i ja imala, trajalo mi je više od tjedan dana. Nažalost, nemamo baš puno izbora - čaj, limun, inhalacija, eventualno češnjak i paracetamol ako te baš jako boli glava ili dobiješ temperaturu. I naravno puno odmora.
Hvala vam cure 😘
Bila sam jutros u gin mada me danas ne boli. Jos. Sve je u redu. Zatvorena sam i vjv je od napora, stresa i sirenja bilo. Bebolino se rita. Hiperaktiva teska 😂 Nije se lijepo pokazala ali nismo ni vidjele nista izmedu noga tako da sam i vise nego sigurna da je cura hahaha Nadam se da me nece na iducem pregledu iznenaditi sirenjem noga i pisulincem 😂
Rekla mi je ako se ponovi da slobodno popijem normabel i da odmaram 🙄 To odmaranje ce mi najteze pasti ali za dobro svih cu se primiriti. ☺
Lakse mi je sad kad mi je dr sve rekla a ne da sam ostala doma nagadati sto bi moglo biti.
💗Baby E💗
Hvala vam cure 😘
Bila sam jutros u gin mada me danas ne boli. Jos. Sve je u redu. Zatvorena sam i vjv je od napora, stresa i sirenja bilo. Bebolino se rita. Hiperaktiva teska 😂 Nije se lijepo pokazala ali nismo ni vidjele nista izmedu noga tako da sam i vise nego sigurna da je cura hahaha Nadam se da me nece na iducem pregledu iznenaditi sirenjem noga i pisulincem 😂
Rekla mi je ako se ponovi da slobodno popijem normabel i da odmaram 🙄 To odmaranje ce mi najteze pasti ali za dobro svih cu se primiriti. ☺
Lakse mi je sad kad mi je dr sve rekla a ne da sam ostala doma nagadati sto bi moglo biti.
Odahnula si i beba je dobro🎉
Hvala vam cure 😘
Odahnula si i beba je dobro🎉
Malo reci odahnula. Bas se lakse dise sa 'dijagnozom' mada me malo strah.
💗Baby E💗
Sortiraj odgovore
Najstariji