Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Romana33
    21. Siječanj 2018. 12:01

Pozdrav cure.. ja jos uvjek trudna, hvala Bogu. Petak sam dosla doma.  Imam tableta da ne moram ni jesti drugo nista. U cet.imam kontrolu kod svoje gin. Lezim. Malo kuham jer svima falila kuhana jela . Imam pritisak dole na trenutke ali nije prestrasno. Jedino me glava boli skoro svaki dan. 

21. Siječanj 2018. 12:10

My life

Pozdrav cure.. ja jos uvjek trudna, hvala Bogu. Petak sam dosla doma. Imam tableta da ne moram ni jesti drugo nista. U cet.imam kontrolu kod svoje gin. Lezim. Malo kuham jer svima falila kuhana jela . Imam pritisak dole na trenutke ali nije prestrasno. Jedino me glava boli skoro svaki dan.

Hey My life, drago mi je da je s bebicom sve ok, odmaraj čim više, nemoj se naprezat i hvala Bogu bit ćete dobro ti imaleno zlato u trbuščiću😍😍😘😘. Žao mi je što te boli glava, probaj s paracetamolima i većim količinama vode kroz dan. 

Mya
    21. Siječanj 2018. 13:16

My life

Pozdrav cure.. ja jos uvjek trudna, hvala Bogu. Petak sam dosla doma. Imam tableta da ne moram ni jesti drugo nista. U cet.imam kontrolu kod svoje gin. Lezim. Malo kuham jer svima falila kuhana jela . Imam pritisak dole na trenutke ali nije prestrasno. Jedino me glava boli skoro svaki dan.

Evo te..lakse je sigurno cim ste doma stigli i sve znas kaj moras..za glavu puno vode i magnezij sumeci

Confused
    21. Siječanj 2018. 14:09

Evo samo da se pridruzim vama sta vas boli,mene vec par dana navecer kad legnem na promjenu polozaja zaboli,tj.presjece u donjem dijelu trbuha...Nekad lijeva,nekad desna strana.I koliko sam informirana radi se o rastezanju ligamenata i nista zabrinjavajuce,jedino ako bol ne popusta nikako onda se treba javit gin.

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Confused
    21. Siječanj 2018. 14:10

S rastom maternice, kružni ligamenti koji je podupiru moraju se rastegnuti. Ponekad ti rastegnuti ligamenti mogu uzrokovati oštru ili tupu bol u donjem dijelu trbuha, obično na jednoj ili drugoj strani. 

Vjerojatno je najprimjetnija kada iznenada promijenite položaj ili se ustanete sa stolca ili iz kreveta. Kao i s većinom nelagoda tijekom trudnoće, odmor obično pruža najveće olakšanje. Iako je bol kružnih ligamenata prilično česta, nazovite svog liječnika ako ste zabrinuti.

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

franovamamita
    21. Siječanj 2018. 15:40

my life drago mi je da si doma i vjerujem da ce biti sve ok 
    confused poznata mi je ta bol nekad zna i kad kihnem ajme meni kako presjece

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Ana_Marija_2019
    21. Siječanj 2018. 15:49

mare27

ma samo se bojim preranog otvaranja,e sad nigdje na googlu nisam našla da bi to moglo prouzročiti otvaranje.. al jbg ,bojim se ..a trudim se što više u ležeći položaj,nadam se da nije tako opasno ,29. mi je opet kontrola pa ćemo vidjeti

Nego jeste planirale ići na 4D ? Ja sam išla sa prvim djetetom u 22tt i ići ću sad ,al vjerojatno u 21tt jer se ne mogu dočekati da vidim bebicu,a i sad zadnji put ,se sramila pa nismo mogli vidjeti spol,pa sam nestrpljiva heheheh

Moja doktorica ima 4D tako da mi svaki put i gleda preko toga. Super je!

bejb23
    21. Siječanj 2018. 15:51

Ekipaa! 🤗
    Kako ste mi danas? Nadam se da uzivate u ovoj lijepoj nedjelji. 
    My life drago mi je da je sve u redu. Sto vise odmaraj i miruj i vjerujem da ce sve biti ok. 😘
    Ostale cure, nadam se da ce bol brzo proci. 😊
    Mene danas malo bolucka dole, kao neki menstrualni bolovi, recimo to tako. Pripisujem sve maternici i sirenju. Vidjet cu kako ce biti sutra pa mozda idem do dr. 

💗Baby E💗

Romana33
    21. Siječanj 2018. 17:56

Takve ko menstrualne bolove i mam i ja . Mene zbog njih nije pustila doma doktorica iako vise nisam krvarila. Dali mi normabel da mi se misici opuste. 

bejb23
    21. Siječanj 2018. 19:24

My life

Takve ko menstrualne bolove i mam i ja . Mene zbog njih nije pustila doma doktorica iako vise nisam krvarila. Dali mi normabel da mi se misici opuste.

Ja nisam nikako krvarila, gledam svaki put kad se brisem. A i ne boli me konstantno cijeli dan nego s vremena na vrijeme.
    Ako mi se nastavi sutra, pravac doktor. 
    Jel mogu sama na svoju ruku uzet normabel? 

💗Baby E💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.