Pozdrav cure.. ja jos uvjek trudna, hvala Bogu. Petak sam dosla doma. Imam tableta da ne moram ni jesti drugo nista. U cet.imam kontrolu kod svoje gin. Lezim. Malo kuham jer svima falila kuhana jela . Imam pritisak dole na trenutke ali nije prestrasno. Jedino me glava boli skoro svaki dan.
Pozdrav cure.. ja jos uvjek trudna, hvala Bogu. Petak sam dosla doma. Imam tableta da ne moram ni jesti drugo nista. U cet.imam kontrolu kod svoje gin. Lezim. Malo kuham jer svima falila kuhana jela . Imam pritisak dole na trenutke ali nije prestrasno. Jedino me glava boli skoro svaki dan.
Hey My life, drago mi je da je s bebicom sve ok, odmaraj čim više, nemoj se naprezat i hvala Bogu bit ćete dobro ti imaleno zlato u trbuščiću😍😍😘😘. Žao mi je što te boli glava, probaj s paracetamolima i većim količinama vode kroz dan.
Evo te..lakse je sigurno cim ste doma stigli i sve znas kaj moras..za glavu puno vode i magnezij sumeci
Evo samo da se pridruzim vama sta vas boli,mene vec par dana navecer kad legnem na promjenu polozaja zaboli,tj.presjece u donjem dijelu trbuha...Nekad lijeva,nekad desna strana.I koliko sam informirana radi se o rastezanju ligamenata i nista zabrinjavajuce,jedino ako bol ne popusta nikako onda se treba javit gin.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
S rastom maternice, kružni ligamenti koji je podupiru moraju se rastegnuti. Ponekad ti rastegnuti ligamenti mogu uzrokovati oštru ili tupu bol u donjem dijelu trbuha, obično na jednoj ili drugoj strani.
Vjerojatno je najprimjetnija kada iznenada promijenite položaj ili se ustanete sa stolca ili iz kreveta. Kao i s većinom nelagoda tijekom trudnoće, odmor obično pruža najveće olakšanje. Iako je bol kružnih ligamenata prilično česta, nazovite svog liječnika ako ste zabrinuti.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
my life drago mi je da si doma i vjerujem da ce biti sve ok
confused poznata mi je ta bol nekad zna i kad kihnem ajme meni kako presjece
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
ma samo se bojim preranog otvaranja,e sad nigdje na googlu nisam našla da bi to moglo prouzročiti otvaranje.. al jbg ,bojim se ..a trudim se što više u ležeći položaj,nadam se da nije tako opasno ,29. mi je opet kontrola pa ćemo vidjeti
Nego jeste planirale ići na 4D ? Ja sam išla sa prvim djetetom u 22tt i ići ću sad ,al vjerojatno u 21tt jer se ne mogu dočekati da vidim bebicu,a i sad zadnji put ,se sramila pa nismo mogli vidjeti spol,pa sam nestrpljiva heheheh
Moja doktorica ima 4D tako da mi svaki put i gleda preko toga. Super je!
Ekipaa! 🤗
Kako ste mi danas? Nadam se da uzivate u ovoj lijepoj nedjelji.
My life drago mi je da je sve u redu. Sto vise odmaraj i miruj i vjerujem da ce sve biti ok. 😘
Ostale cure, nadam se da ce bol brzo proci. 😊
Mene danas malo bolucka dole, kao neki menstrualni bolovi, recimo to tako. Pripisujem sve maternici i sirenju. Vidjet cu kako ce biti sutra pa mozda idem do dr.
💗Baby E💗
Takve ko menstrualne bolove i mam i ja . Mene zbog njih nije pustila doma doktorica iako vise nisam krvarila. Dali mi normabel da mi se misici opuste.
Takve ko menstrualne bolove i mam i ja . Mene zbog njih nije pustila doma doktorica iako vise nisam krvarila. Dali mi normabel da mi se misici opuste.
Ja nisam nikako krvarila, gledam svaki put kad se brisem. A i ne boli me konstantno cijeli dan nego s vremena na vrijeme.
Ako mi se nastavi sutra, pravac doktor.
Jel mogu sama na svoju ruku uzet normabel?
💗Baby E💗
Sortiraj odgovore
Najstariji