Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    18. Siječanj 2018. 12:31

mateya1993

Bok cure! Evo ja sam danas obavila pregled. Sve je ok,srčeko kuca,beba raste jedino mi je šećer povišen 5.6 je. Idem 5.2 na OGTT test da se vidi kakav bude šećer.Nadam se da bude ok. Sljedeća kontrola mi je 15.2.
    Jel ima koja od vas povišeni šećer?

Meni je za ogtt rekao oko 25 tjedna trudnoće

• Kolačić
    18. Siječanj 2018. 12:32

Bok cure, danas sam ostala doma, osjećam podmuklu bol u trbuhu kad se krećem malo više, tipa sad sam išla do trgovine i osjetim da me boli dolje kod lijevog jajnika. A to osjećam cijelu trudnoću, samo je sad malo izraženije. Osjećam i bebu i nemam iscjedak osim onog regularnog tako da mislim da je sve okej. Zbilja mi se ne ide doktrici ili na hitnu jer ću pobrati neku bolest. Zvati ću privatnu danas da pitam ali čini mi se da je fkt od previše stresa, od ponedjeljka sam bila na poslu, umirala od stresa od 7 do 19 bez hrane, samo slatkiši i banane. Mislim da me to sve malo dotuklo. Fkt ne znam. 

mateya1993
    18. Siječanj 2018. 12:35

J@m@

mateya1993

Bok cure! Evo ja sam danas obavila pregled. Sve je ok,srčeko kuca,beba raste jedino mi je šećer povišen 5.6 je. Idem 5.2 na OGTT test da se vidi kakav bude šećer.Nadam se da bude ok. Sljedeća kontrola mi je 15.2.

A povišen ti je šećer? Mene je poslala sada jer mi je povišen šećer po krvnim nalazima.

💖 Nikol -12.08.2018💖

Mya
    18. Siječanj 2018. 12:36

mateya1993

J@m@

mateya1993

A povišen ti je šećer? Mene je poslala sada jer mi je povišen šećer po krvnim nalazima.

Nije,sve u norm.granicama..kolacic prati i nadam se da si se prefirsirala i stres napravio svoje

• Kolačić
    18. Siječanj 2018. 12:38

mateya1993

J@m@

mateya1993

Meni je bio 5.4 i nije mi ništa rekla. Rekla je samo da ćemo vidjeti kasnije. Pretpostavljam da će mi reći nešto na sljedećim pregledima. 

mamica1985
    18. Siječanj 2018. 12:42

Kolačić - to ti je čisti stres I preforsirala si se, sad fino odmaraj, neki lagani filmic I čajek I fokusiraj se na bebu I sebe.

mateya1993
    18. Siječanj 2018. 12:55

E da zaboravila sam spomenuti da mi je rekla da izbjegavam mačke i nesmijem jesti suhomesnato jer nisam prebolila nikakvu mačju bolest.  Malo sam ostala u šoku.  Dobro pa moji imaju kućnu mačku koja je samo unutra. Kaj ću ju baciti na dvorište dok dođem k svojima? XD

💖 Nikol -12.08.2018💖

mateya1993
    18. Siječanj 2018. 12:56

Kolačić

mateya1993

J@m@

mateya1993

Meni je bio 5.4 i nije mi ništa rekla. Rekla je samo da ćemo vidjeti kasnije. Pretpostavljam da će mi reći nešto na sljedećim pregledima.

Ma ne brinem se previše. Bit će to sve ok. :)

💖 Nikol -12.08.2018💖

ivymicek
    18. Siječanj 2018. 13:05

mateya1993

E da zaboravila sam spomenuti da mi je rekla da izbjegavam mačke i nesmijem jesti suhomesnato jer nisam prebolila nikakvu mačju bolest.Malo sam ostala u šoku. Dobro pa moji imaju kućnu mačku koja je samo unutra. Kaj ću ju baciti na dvorište dok dođem k svojima? XD

Ma mislim da je to zato što mačke prenose neku bolest (trudnički mozak ne radi i ne mogu se sjetit kak se zove) ali mislim da nije opasno biti pored mačke nego čistiti mačji pijesak odnosno čistiti ga.
    Sjetih se Toxoplasma 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• nikolina219
    18. Siječanj 2018. 13:12

Tako je , ja imam i psa i mačku, no mačka nam ima 7 god tako da je moj organizam otporan na to tj imun ali svejedno je muž preuzeo brigu oko pjesma i tih stvari :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.