A dobro nije samo za bocice unutra je i za pelene i sve a nisam sigurna oce cicat ili jest bocicu ne mogu to znat 😃😃
Honey, čestitke na curici!
kolačić, probaj odmarati malo pa vidi. Meni zna dole biti čudan osjećaj ako sam previše aktivna taj dan.
Mlady - koji je ovo model Bebetta?
Sretno curama koje su danas na pregledima!
Bebetto bresso
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Dali ima koja ?
Uz pojedina kolica dobiješ i torbu za pelene. Tako da nemoj žuriti s tim. Osobno, mislim da ću ja radije ruksak nositi. Navikla sam tijekom planinarenja. Ma ja bi sve na leđa. Šta će mi kolica
Ako sretnete luđakinju u zg koja izgleda ovako, ta sam (možda dodam nešto na glavu, malo se ježim kolica i manipuliranja njima)
27.6. 💙
Ahahha imamo kolica , nista ne moram kupovat osim te torbe i mozda robe ovisi o spolu , imamo sve od curice :))
Honey cestitam na princezi ❤
M.Lady kolica su prekrasna,koliko si ih platila?
Ja vam inace zadnja 3 dana ne jedem kruh i slatko i vaga pokazuje 1 kg manje.Bas sam happy 😁
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Moj muz je na dijeti tako da kod mene nema vise u kuci ni slatkisa , kruha , ni tjestenine niceg ..jedino nutele za malu a ona mi nije tolko privlacna 😂😂
Ja vam inace zadnja 3 dana ne jedem kruh i slatko i vaga pokazuje 1 kg manje.Bas sam happy 😁
U lesnine inace su 7000 kn a bila su na akciji 4800
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
U lesnine inace su 7000 kn a bila su na akciji 4800
Jesu li to ova kolica https://www.mulan.pl/bresso-2w1-limited-edition-bebetto-wozek-wielofunkcyjny-gleboko-spacerowy.html ?
Bok cure! Evo ja sam danas obavila pregled. Sve je ok,srčeko kuca,beba raste jedino mi je šećer povišen 5.6 je. Idem 5.2 na OGTT test da se vidi kakav bude šećer.Nadam se da bude ok. Sljedeća kontrola mi je 15.2.
Jel ima koja od vas povišeni šećer?
💖 Nikol -12.08.2018💖
Sortiraj odgovore
Najstariji