Bila na pregledu , sve je ok ..spol nisam saznala , doslovce mi je uzv drzao unutra 30 sekundi rekao srce kuca i to je to ..nisam uspjela bebu ni vidit kako se spada , nit sam slicicu dobila ..+4 kg je za sada ..slj put idem na valentinovo :))
Jutro mame 😊 Nadam se da ste dobro spavale 🤗
Cure s pregleda drago mi je da je sve ok.. honey čestitam na curici 💕
Kolačić kako si jutros?
Honey, cestitke na prinzecici, jesi imala i neki osjecaj da je curica ili je to samo bila zelja?
Kolacic, meni su ti svakodnevno ti bolovi kao menstrualni bilo da se krecem ili lezim. Kaze dr da je bitno da me ne otvaraju. Mozda si se preforsirala zadnjih dana?
14.06.2014. L ♥
Bojana bit će još pregleda pa će i više gledati, tko zna što je doktoru bilo. Malo ti se nazire trbuščić.
Kolačić kako si?
Dobro jutro trudničice!
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Dobro jutro trudničice😘, nadam se da ste se naspavale, ljepo sanjale i da ćemo imati miran dan bez boljki i poteškoća😀. Bojana drago mi je da je s bebicom sve ok😁😘, onda ćeš za Valentinovo saznati spol svoje mrvice😍😘. A to s takvim pregledom i doktorima mi je neshvatljivo, moja doktorica je skroz kontra, detaljno pregledava, mjeri, provjerava, nekad imam osjećaj da i predugo traje uzv al bolje tako,pokaže bebicu, priča s njim, smije se samnom, daje sličice... Cure s pregledima danas SRETNO😘, koje još niste da saznate spol😁😍😘
honey - čestitke na curici!!!
kolačić - samo polako, možda si u virozi nekoj, magnezij I odmaranje
Barbara - možeš me dodati na listu za termin - 20.07., a spol se nadamo saznati na idućem pregledu koji je 26.01. :)
pozdrav trudnice moj, lijep dan bez tegoba vam želim. mene muči nesanica I mislim da već par dana osjećam svoje malo u trbuhu, pogotovo kad sjedim mirno I pričam sa starijom curicom, baš full osjećam nekakve kao impulse I titranja :) mislim da reagira na stariju seku, već se vole :)
Honey, čestitke na curici!
kolačić, probaj odmarati malo pa vidi. Meni zna dole biti čudan osjećaj ako sam previše aktivna taj dan.
Mlady - koji je ovo model Bebetta?
Sretno curama koje su danas na pregledima!
27.6. 💙
Dobro jutro djevojcice 😆
Nadam se da ste vi sa bolovima i problemcicima jutros bolje!!
Mamice ides na listu 😊
Bojana bitno da je bebolino dobro! 💝
Danas cekamo nova izvjesca!
Honey nisam sigurna jesam s tobom o tome pricala ☺ ili nekim drugim, ali da napisem saznanja.
O venama je rijec i onim kompresijskim carapama.
Znaci otisla sam tu u Bauerfeind i kupila ih, ali mi je prodavacica rekla da mogu donjet preporuku od ginekologa i dobit ih dzabaleze. Sto nije mala stvar jer sam one do koljena platila 320kn mislim.
Obzirom da sam inace u De nisam to mogla, ali da znate ako tko ima problema ili misli preventivno reagirat ako ima takvih problema u obitelji.
Inace i ovdje zapravo tako funkcionira tako da cu ovdje uzet jos jedne besplatno.
Jedina razlika je sto mi tu u trg.nije nista preporucila, ja sam htjela te krace, a ovdje mi je gin.dala recept za one visoke, do bedara valjda, nisam ih jos podigla, i rekla da su te u trudnoci bolje.
Etogac! 😙😙
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Honey Čestitam na curki! 😊💕
Bojana ja bi mijenjala doktora. Meni moja uvijek sve objasni pokaže di je što kak se kreće beba.. Dobijem uvijek više slikica. I socijalna i privatna su super. Bitno da je beba ok. Mene bi bilo strah ne zbog sličica i pokazivanja već ak je tu tak površan da nije površan i kod drugih stvari.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Honey cestitke na curici,zelja se ostvarila..kolacic nadam se da si danas bolje..bojana ne znam koliko bi ja osobno izdrzala kod takvog doktora,bjezi dok je vrijeme..e da,dobro jutro cure😊
Sortiraj odgovore
Najstariji