Jutro 🌞 Kavica popijena i sad lagano spremanje za doktora! Treeeema 😯😐
Samo hrabro i biti će sve dobro😉
Meni je idući pregled tek 30.1. Imala sam malo veću pauzu od 6 tjedana zbog godišnjih i sve to. Jedva cekam!
27.6. 💙
Jutro curke!
Meni se nekako ne diže iz kreveta jer znam koliko posla me čeka po kući 🙈
Barbara sretno na pregledu!
Nama je sljedeći pregled 02.02. Treba to dočekati.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Jutro zenskice :) ja u totalnoj komi , sanjala svasta ..imam osjecaj da se beba ne razvija bas nekako me pere to ..sutra idem na pregled , trebali smo u cetvrtak ali nema doktora a sad dan simo tamo ..
Bojana, nemoj se bojati!
Pusti snove, i orijentiraj se na pozitivne stvari oko sebe. Normalno je da imaš strahove, ali nemoj da oni prevladaju.
27.6. 💙
Dobro jutro 😁😁, uf što sam sretna kako ovu trudnoću dobro iskorištavam, spavam ko beba, nitko me ne budi... J@m@ sretno na pregledu. Bojana snovi su normalni u t, ne brini, a crne misli nemoj ni pomišljat, samo pozitiva i sve bude ok😘. Ja noćas vjerojatno sanjala da su me primili trudovi u krevetu i da osjetim bebu kako ide van i kao e sad moram krenuti u bolnicu😂😂, al nije to bio strašan san😁
Dobro jutro 😁😁, uf što sam sretna kako ovu trudnoću dobro iskorištavam, spavam ko beba, nitko me ne budi… J@m@ sretno na pregledu. Bojana snovi su normalni u t, ne brini, a crne misli nemoj ni pomišljat, samo pozitiva i sve bude ok😘. Ja noćas vjerojatno sanjala da su me primili trudovi u krevetu i da osjetim bebu kako ide van i kao e sad moram krenuti u bolnicu😂😂, al nije to bio strašan san😁
Sory spavam još očito, Barbara sretno na pregledu😁😘
Ma znam al previse loseg mi se desilo i bas sam koma koma 🤮 sretnooo Barbara ☺️☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji