Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea👶
    15. Siječanj 2018. 16:03

Ej mame, i ja sam da ostanemo ovdje. Kasno smo se digli danas, juzina je 😂
    Za rucak smo papali curry piletinu i rizu, bas mi je pasalo...
    Ne znam koliko tko ima iskustva s ljetnim bebama, ja osobno nemam nikakvih jer u obitelji nemamo trenutno beba, ali znam po prijateljicama koje su bundale novorodencad da im je patronazna zabranila bundanje. Imaju termoregulaciju, ali im nije skroz razvijena jer nemaju dobru cirkulaciju, zato se carapice oblace bebama jos u bolnici. To nije toliko strasno u ljetno doba godine jer to sto je HappySeal rekla, vani bude 30-40°C, ovisno o lokaciji i nema sanse da je bebama hladno. Ja sam vidjela divne bodije, pa sam stala i rekla sama sebi da mi je nelogicno obuc bebu u istu stvar u koju bi ga obukla u zimsko doba 😂 mislim to je moje misljenje, ako grijesim nela me netko ispravi...sa 6 tjedana je bebici termoregulacija uravnotezena i ako vama dode da se skinete gole i bebici je sigurno tako. Nema mi gore nego vidjet bebe kojima su kose mokre od znojenja, a stoje u odjeci u onom jastuku debelom 10 cm 😨😨
    Uzas 😂
    Moj ce malac bit gol ja mislim cim prode tih mjesec i pol, kod nas zna bit  37 vec na kraju 6.mj

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

franovamamita
    15. Siječanj 2018. 16:15

ja imam zimsku bebu pa mi ovo ljetna skroz nepoznanica  a mislim da cemo brzo dobiti osjecaj kako ih obuci 
    teac i ja ne volim to i ne mogu presutiti kad vidim uvijek pitam jer ne misle da je bebi vruce  nisam svog nista posrbno bundala a i tom djetetu nikad nije hladno evo i sad ga bas gledam oooooopet se skinuo i sjedi za kompom u gacama 
    sto se tice tecaja planirali smo ali ne znam kako se uskladiti zbog muzevog posla a i nekak mi se sad neda ici 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

franovamamita
    15. Siječanj 2018. 16:18

e a imate na Wishu super stvari za bebu jeftino skinete aplikaciju i listajte ja cu bas sad nesto pogledati

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mya
    15. Siječanj 2018. 16:25

Ja znam po tim necacima da su tjedan do dva bili u tim dugih rukava,nogice golre,ali nema dekice i taman kad su pocele vrucine kratko i.nema ih potrebe oblacit drukcije nego mi sebe.ja cekam.taj tecaj da sve detaljno ispitam makar.sogorica kaze da njoj malu,bio je kraj 7.mj nisu dali van bez duzeg

Mya
    15. Siječanj 2018. 17:23

Secem vani i ja kuham,vruceeeee

Tinchyca
    15. Siječanj 2018. 19:59

Većina tih tečaja je u peroidu od 3 ili 4 a moj muz radi do 17 i dok se probije kroz grad vec je 18h. A htjeli bi da bude na porodu pa ne znam kak cemo to izvest. Mozda da uzme godisnji. Kako mislim rodit na sv. Duhu tamo bi onda i išla na tečaj. Super mi je jer upoznaš odjel vidiš rađaonu male bebice i sve.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

HappySeal
    15. Siječanj 2018. 20:02

Joooj, da. Planiram raditi dok mogu, a svi termini za trudnicke su mi za vrijeme radnog vremena.

27.6. 💙

Tinchyca
    15. Siječanj 2018. 20:05

Happy znaš da kao trudnica imaš pravo izostat jedan dan mjesečno sa posla. Probaj se dogovoriti na poslu da umjesto dana u komadu iskoristiš da otiđeš više dana ranije s posla.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

HappySeal
    15. Siječanj 2018. 20:17

A znam, al uvijek mi treba i za preglede i sve i vec je dogovoreno da izlazim kad trebam pa nije bed, ali MM bi isto htio ici a sanse da po najvecoj guzvi dodje za pola sata na nasu lokaciju tecaja je nikakva... nazalost :( 

27.6. 💙

Mya
    15. Siječanj 2018. 20:26

Ne znam otkud ste,ali pogledajte za te tecajeve tko ih sve drzi u gradu..kod nas je u bolnici i kod neka zenske gdje su vjezbe i plesovi,privatni satovi,sad ne znam koliko je to isto kao u bolnici.nama je od pon.-petka od 17.30-19

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.