tinchyca cestitke!!!!!
muskici definitivno vode ali neka ih! princevi nasi!
ena dekica je premedena!! i kompletic! ma ja cu svoje ako bude i zensko oblacit u tu boju. hihihi! obozavam te tirkizne, zelene nijanse!
mi smo danas nasli hebamme iliti babicu iliti patronaznu pa krajem mjeseca imamo dejt s njom da vidim kak to uopce funkcionira!
e a vidite ova cudesa
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
tinchyca cestitke!!!!!
muskici definitivno vodeali neka ih! princevi nasi!
ena dekica je premedena!! i kompletic! ma ja cu svoje ako bude i zensko oblacit u tu boju. hihihi! obozavam te tirkizne, zelene nijanse!
mi smo danas nasli hebamme iliti babicu iliti patronaznupa krajem mjeseca imamo dejt s njom da vidim kak to uopce funkcionira!
e a vidite ova cudesa
Slatko😍😍
A moj dragi nebude prisutan pa nejdemo na tečaj... Nekako ja ne želim da bude tamo... A mislim da ni o nije za tu opciju...
Mi cemo u Vinogradsku, tamo muz moze i bez tecaja bit prisutan 🤗
Tako bi i trebalo biti☺ ne sta izmisljaju
Ja nisam htjela muzu iznositi svoje želje i mišljenje čisto da mu ne nametnem pa da ide samo zbog mene. Ali je on sam izrazio želju da bude na porođaju da želi biti dio toga kad beba dođe na svijet i da ne vjeruje doktorima nakon svega kaj smo prošli i želi biti uz mene da se osjećam sigurnije. Tak da kad je to rekao i ja sam rekla da bi to htjela. 😊
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Nisam ni ja ista o tome dok nije sam rekao da zeli biti na porodu,tada mu je mjesto uz mene i da budem sigurnija.danas uzela jos nesto i sad mirujem neko vrijeme
Moj isto zeli biti prisutan, a meni je svejedno. Nekad mi se cini da ce bit super ako je samnom, a nekad da cu ga zadavit onim kablovima sta budu zakaceni za mene. Vidjet cemo.
27.6. 💙
Moj isto zeli biti prisutan, a meni je svejedno. Nekad mi se cini da ce bit super ako je samnom, a nekad da cu ga zadavit onim kablovima sta budu zakaceni za mene. Vidjet cemo.
😁😁😁😁😁 ti si nasa kraljica
Sortiraj odgovore
Najstariji