Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa29
    15. Siječanj 2018. 20:38

tinchyca cestitke!!!!! 
    muskici definitivno vode  ali neka ih! princevi nasi!
    ena dekica je premedena!! i kompletic! ma ja cu svoje ako bude i zensko oblacit u tu boju. hihihi! obozavam te tirkizne, zelene nijanse!
    mi smo danas nasli hebamme iliti babicu iliti patronaznu  pa krajem mjeseca imamo dejt s njom da vidim kak to uopce funkcionira!
    e a vidite ova cudesa 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

15. Siječanj 2018. 20:43

baarbaraa29

tinchyca cestitke!!!!!
    muskici definitivno vodeali neka ih! princevi nasi!
    ena dekica je premedena!! i kompletic! ma ja cu svoje ako bude i zensko oblacit u tu boju. hihihi! obozavam te tirkizne, zelene nijanse!
    mi smo danas nasli hebamme iliti babicu iliti patronaznupa krajem mjeseca imamo dejt s njom da vidim kak to uopce funkcionira!
    e a vidite ova cudesa

Slatko😍😍

Honey
    15. Siječanj 2018. 20:43

Mi cemo u Vinogradsku, tamo muz moze i bez tecaja bit prisutan 🤗

15. Siječanj 2018. 20:47

A moj dragi nebude prisutan pa nejdemo na tečaj... Nekako ja ne želim da bude tamo... A mislim da ni o  nije za tu opciju... 

Mya
    15. Siječanj 2018. 20:50

Honey

Mi cemo u Vinogradsku, tamo muz moze i bez tecaja bit prisutan 🤗

Tako bi i trebalo biti☺ ne sta izmisljaju

Tinchyca
    15. Siječanj 2018. 20:53

Ja nisam htjela muzu iznositi svoje želje i mišljenje čisto da mu ne nametnem pa da ide samo zbog mene. Ali je on sam izrazio želju da bude na porođaju da želi biti dio toga kad beba dođe na svijet i da ne vjeruje doktorima nakon svega kaj smo prošli i želi biti uz mene da se osjećam sigurnije. Tak da kad je to rekao i ja sam rekla da bi to htjela. 😊 

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Mya
    15. Siječanj 2018. 20:58

Nisam ni ja ista o tome dok nije sam rekao da zeli biti na porodu,tada mu je mjesto uz mene i da budem sigurnija.danas uzela jos nesto i sad mirujem neko vrijeme

HappySeal
    15. Siječanj 2018. 21:00

Moj isto zeli biti prisutan, a meni je svejedno. Nekad mi se cini da ce bit super ako je samnom, a nekad da cu ga zadavit onim kablovima sta budu zakaceni za mene. Vidjet cemo. 

27.6. 💙

15. Siječanj 2018. 21:02

J@m@ slatko, sve mi je to medeno 😍. 

Mya
    15. Siječanj 2018. 21:04

HappySeal

Moj isto zeli biti prisutan, a meni je svejedno. Nekad mi se cini da ce bit super ako je samnom, a nekad da cu ga zadavit onim kablovima sta budu zakaceni za mene. Vidjet cemo.

😁😁😁😁😁 ti si nasa kraljica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.