Čestitam Tinchy! Polako popunjavamo i rezervnu momčad mi s dečkima
Ena divni su! Ja sam malom isto uzela par komada u Pepcu, ali kuma mi je rekla da kvaliteta nije baš neka. U svojoj ludoj glavi pak računam da ionako nije da su bebe preaktivne, uglavnom, jedu, kake i spavaju, a rastu kao gljive pa ni ne treba trajati do 2020.
Moji klinci imaju Pepco trenirke i majice i stvarno ne mogu reći da je to nešto lošija kvaliteta (omjer cijene i kvalitete je bitan). Bitno da je mekano i udobno a tak i onak neće to predugo nositi.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Pa da, a mekana je dekica jako... I taj kompletić ću mu vjerojatno stići obući jednom, dvaput tako da ni ne očekujem da traje godinama😁, rekla sam m da ćemo te stvarčice koje bude bebo ionako brzo preraso kupovati u pepcu, neću mu kupit bodi ili majčicu u s. Oliveru za neznam koje pare i obuć možda jednom u to.. Kako me vesele te sitnice, nsjradije bi satima razgledavala po dućanu😁
ena bas je lijepo vidjela sam to u pepcu i jos reko ajde drugi puta cu
nisam ni ja odoljela moj dragi si narucivao robu sa sport directa i nisam odoljela vidjela onako usput pa ubacila u kosaricu danas je stiglo
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Tinchyca, cestitam na malom pricu i bas mi je drago da je nalaz uredan
Hvala cure na lijepim zeljama, ja sam danas opet malo prokrvarila, nisam uopce vise pametna, boli i dalje...Jedva cekam sutra doci kod svoje gin.
14.06.2014. L ♥
Pozdrav. Meni je opet jučer bilo muka cijelo popodne i naravno povraćala sam. Danas slabo jedem,ništa mi baš ne paše, a taman sam se ponadala da se smirilo.
U četvrtak idem na pregled. Jedva čekam!
Tinchyca-čestitam na dečku :D
Ena31- ove stvari iz Pepca su prelatke,također planiram tamo kupiti neke stvarčice za bebu
💖 Nikol -12.08.2018💖
Tinchyca cestitam na decku 😘
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Ovo ulje iz hippa za trudnice tako fino miriše i odlično se razmazuje, sad znam koje ću kupiti protiv strija, ima odlične recenzije.
Idem do sandučića da vidim je li i meni stiglo.
Preslatki su ovi mornarski sa SD! A mogu i na oba spola bez problema.
27.6. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji