Hej cure 😘
Nisam se stigla jucer javiti, a i danas cuvam necaka dok ekipa skija jer smo nas dvoje van forme 😁
Palo je 2 metra snijega, bas je zimska idila i bas mi je zao sto ne skijam ove godine ali bebice su vaznije, necu se igrati ❤️
Tinchyca cestitam na decku 💙 Svaka cast za intuiciju 😍
Luki mislimo na vas 😘😘😘
Vidim da se dogovarate oko wa, ja bi radije tu ostala jer lakse pohvatam tko je sto pisao i kome moram odgovoriti nego da mi wa izlista 100 neprocitanih poruka. Pogubim se, iz iskustva 😂 Ja bi rado da se ne razilazimo ali ako hocete i drazi vam je wa, kuzim i to 😊
17.7. 💝💝
Ah, ja sam u prijavi stavila samo svoje prezime, a na portafonu je od MM-a. Baš me zanima hoće li stići ili će netko od susjeda imati dugoprstiće.
27.6. 💙
Hvala curke!
Luki5 drzim fige da bude sve ok. Bitno da nije obilnije. Ako te strah odi odma na hitnu nemoj čekat sutra. Saljem ti pozitivne vibre 😘
Joj preslatka mi je ta oblekica 😍 nase budu ljetne bebe pa moramo kupovat u skladu sa tim. Isto mislim da ću mu dok će biti ovako mali kupovati tu jeftiniju oblekicu lidl i to. Pamuk je pamuk pogotovo ak par puta obuče. Ja sam nasla slatke majčice. Sad kad ke dečkić naručujem ove plave 😍😂
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Meni se čini da su naše ljetne bebe puno kompliciranije od zimskih. Zimsku zabundaš pa skidaš ako treba. Ljetne moraš obući jer nemaju termoregulaciju, a vani je +30 pa si misli.
27.6. 💙
Meni se čini da su naše ljetne bebe puno kompliciranije od zimskih. Zimsku zabundaš pa skidaš ako treba. Ljetne moraš obući jer nemaju termoregulaciju, a vani je +30 pa si misli.
A neznam, al baš smo pričali mm i ja jučer da smo sretni kaj će biti ljetna beba, kao bit će lakše zbog vremenskih uvjeta, pošto živimo na selu i zimi je teško doći do nas(adresa mi je tamo gdje je Bog reko laku noć, kokoši se pasu pod ručnom a vuk i lisica poštu raznose😂😂😂😂)
Kakav opis! Ali i meni je palo na pamet da zapravo - ok, neću ga odmah obući u kratko, ali mogu kombinirati duge bodije s hlačicama ili nešto pa polako prelaziti na sve kraće ako mu bude pasalo. Ako ne... e onda ne znam
27.6. 💙
Ej cure. Evo ja nikako iskopat se iz polsa. a još dok sam sve pročitala! Stvarčice su preslatke, i ja jedva čekam u srijedu saznati spol ako beba da pa da nešto i kupim napokon. Tinchyca čestitke na urednom nalazu nifty i na pišonji
Barbara drago mi je da je tata bolje i da ima elana
Ja ostajem tu, i ovo jedva stignem, a vi ako odete nemojte zaboravit javit se tu i tamo!
Meni je posteljica naprijed i čitala sam zapravo da onda mogu ležati na leđima...hm, baš ću pitati doktora sad u sridu.
Kakav opis! Ali i meni jepalo napamet da zapravo - ok, neću ga odmah obući u kratko, ali mogu kombinirati duge bodije s hlačicama ili nešto pa polako prelaziti na sve kraće ako mu bude pasalo. Ako ne… e onda ne znam
Nama su svi za početak rekli duze,tanje i pamuk,dok god im je ta termoreg.nikakva,po zimi ih bar obuces,i meni se cini lakse,a po ljeti cu imat sto pitanja,toplo,hladno
Jeste razmisljale o trudnickom tecaju?
Ne znam koliko ranije se treba javiti, kad se popunjavaju grupe? Ne bi htjela to u zadnji tren jer ce ionako biti prevruce a i vec sredinom ili krajem 6. mj mogu roditi (mogu i prije ali negiram i nadam se da necu).
Ako se ne varam, odrzavaju ih i domovi zdravlja i bolnice?
Nemam jos ideju ni gdje ni sta ni kako, ali htjela bi to na proljece odslusati.
17.7. 💝💝
Kod nas su svaki mjesec u bolnici,do sada bili..pratim i na sljedeci idemo,do sad mi se cinilo rano..ne bi da to nije uvjet,bar u nasoj bolnici za njega da bude na porodu
Sortiraj odgovore
Najstariji