Ima li koja od vas problema sa tahikardijom u trudnoći?
Dosad nisam nikad imala tahikardiju, ali svako malo me uhvati otkad sam trudna..
Ja sam imala tahikardiju sinusnu aritmiju i prije trudnoce. Kak sam ostala trudna prestala sam pit tablete i sad mi se tu i tamo javi ali imam tehniku gdje legnem i zaustavljam dah na par sekundi pa dosta brzo prestane.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Pivu ne volim, vina popijem casu tu i tamo 😁
Barbara svaka cast sestri, bome dize natalitet 😆
Jessy mogla bi se zaokruziti brzo 😍
17.7. 💝💝
Bok cure, kako ste danas? :D Evo da se javim, netko je pitao čemu skrivanje trudnoće, iskreno ja sam možda pomalo praznovjerna i ne volim da mi svatko gleda u trbuh, možda je do toga. A i ne bih htjela da me se na poslu tretira drugačije, tipa šefu sam rekla kad sam bila 6 tjedana trudna i do sad je već par puta zaboravio da sam trudna jer se ništa ne vidi, a ne bih htjela da me drugačije tretira, ne znam, to sam samo ja. Možda malo uvrnuto, ali eto. Volim biti samostalna.
.
Jedno pitanje Je li moguće da mi curi neka tekućina iz sisa kad ih malo stisnem? Primjetila sam već par dana neke bijele mrvice na bradavicama i to očistim, ali sad sam išla stisnuti bubuljicu na sisi jer me nervira i kako sam stisnula sisu, izašla mi je neka prozirno bijela tekućina, malo je ljepljiva. Onda sam išla stisnuti drugu sisu i isto tako izlazi, ne previše, možda par kapi ali izađe. Ful sam se prepala, ne znam kaj je to.
Evo ja sam sinoc malo piva popila jer mi je bas sjelo poslije pizze, inace ne pijem cesto alkohol ali kad me uhvati zelja popijem malo i eto 😊
Trbuscici su vam preslatki. I vi ste preslatke. I ja jeeedva cekam da moja busa vise ne bude sramezljiva nego da se pokaze 😂😂😂😂
💗Baby E💗
Kolacic to je vjerojatno kolostrum, normalno je da curi i prije poroda, samo ne znam moze li vec u tvojim tjednima. Koliko znam, obicno pocne par tjedana pred porod a mozda moze i sad vec. Znat ce iskusnije trudnice 😁
Mi se pakiramo za skijanje, i svake godine to lici na iskrcavanje na Normandiju kad dodemo tamo i krenemo vaditi sve iz auta. Sad mi je stalno u glavi na sta ce tek liciti kad budemo isli s dvoje djece 😂😂😍
17.7. 💝💝
Jessy i mene bole prepone i to vec zadnja tri četiri dana..nemam pojma oce to prestat ili sad to tak do kraja bude 🙈 Al bas nelagodno dok hodam
Cure trbusi su vam 👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼🤰🏼🤰🏼🤰🏼🤰🏼
Ja se odrekla alkohola u potpunosti. Kolko god malo da popijem osjećala bih grižnju savjesti a taj uzitak nije vrijedan toga.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Jessyi mene bole prepone i to vec zadnja tri četiri dana..nemam pojma oce to prestat ili sad to tak do kraja bude 🙈 Al bas nelagodno dok hodam
Cure trbusi su vam 👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼🤰🏼🤰🏼🤰🏼🤰🏼
E daaaaa i mene prepone rasturaju, ginekologica je rekla da je to normalno i da pokušavam hodati u kraćim intervalima. xD
Kolacic to je vjerojatno kolostrum, normalno je da curi i prije poroda, samo ne znam moze li vec u tvojim tjednima. Koliko znam, obicno pocne par tjedana pred porod a mozda moze i sad vec. Znat ce iskusnije trudnice 😁
Mi se pakiramo za skijanje, i svake godine to lici na iskrcavanje na Normandiju kad dodemo tamo i krenemo vaditi sve iz auta. Sad mi je stalno u glavi na sta ce tek liciti kad budemo isli s dvoje djece 😂😂😍
Iako ne volim guglati ovakve stvari, moram vidjeti kaj se događa, osjećaj mi je bio jednak onome kad sam s 11 god dobila mengu. Ono wft hahahah nisam ovo očekivala
Sortiraj odgovore
Najstariji