Žene, šta ono smijemo piti za glavu?
Sve na bazi paracetamola. Lupocet, lekadol itd.
Hej cure. Malo sam bila u zatišju jer sam imala neki privatni stres pa nisam nekog raspoloženja.
Franova predivna ti, buša i čestitam na dečku. Fran će dobiti bracu za igru
Tea trbuh ti baš lijepo napreduje. Moj nešto stao u zadnja dva tjedna, nadam se da je sve ok, već sam jaaako nestrpljiva za pregled.
Mylife jako mi je žao ali dobro da su te smjestili. Sad je prisilno mirovanje, nadam se da će pomoći.
Mi ćemo kupiti sve novo osim dijela robice. Prvo nam je dijete, možemo si priuštiti, a imat ćemo još dvoje ako bog da, pa zašto ne. Kupili komodu i ormar, kad složim slikam. Ako sam pogriješila jebiga, znat ću reći drugim mamama
Ivy draga evo me , nadam se da ste sve bez glavobolja.
Nove curke dobrodošle!!!
Mi ni za "velike" nemamo pravu sobu svako još spava u svom kindaču 😂. Mislimo to rješiti sljedeće godine.
Uh porod, nije me strah, ali znam da ne mogu birati položaj barem ne još. Iako, na Sv. Duhu bi trebala biti, ili je u tijeku preobrazba rađaonica. Sada bi ih trebalo biti više s time da bi imali i bazen i stolčić.
Koliko me pamćenje služi (a ne služi me baš) mislim da Bračak i Varaždin imaju stolčeke.
Iako, na drugom porodu nisam ni stigla razmišljati o položaju koliko smo to brzo rješili 😂
Ja ći na Bračaku rodit 😁
I ja bih ali nemaju dostupnu epiduralnu svo vrijeme. Odlične su im rađaone imaju i tv u rađaoni a daju i hopsanje na pilates lopti .
Meni je to najbliže a i na preglede pojedine me šalje tamo.. Da čula sam da su ok
Hej cure. Malo sam bila u zatišju jer sam imala neki privatni stres pa nisam nekog raspoloženja.
Franova predivna ti, buša i čestitam na dečku. Fran će dobiti bracu za igruTea trbuh ti baš lijepo napreduje. Moj nešto stao u zadnja dva tjedna, nadam se da je sve ok, već sam jaaako nestrpljiva za pregled.
Mylife jako mi je žao ali dobro da su te smjestili. Sad je prisilno mirovanje, nadam se da će pomoći.
Mi ćemo kupiti sve novo osim dijelarobice. Prvo nam je dijete, možemo si priuštiti, a imat ćemo još dvoje ako bog da, pa zašto ne. Kupili komodu i ormar, kad složim slikam. Ako sam pogriješilajebiga, znat ćureći drugim mamama
Ivy draga evo me, nadam se da ste sve bez glavobolja.
Nove curke dobrodošle!!!
Nadam se da nije ništa strašno 😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ne stizem citati koliko pisete! 😂
My life zao mi je zbog stresa, drzi se i nadam se da ce beba ostati dobro 😘
Franova cestitam na deckicu! 💙
Ginger dobrodosla!
Tipkam vise navecer, u strci sam danas 🙈😘
17.7. 💝💝
Ja evo skoro cijelo dopodne svrljam za kolica po internetu, i nasla sam jedna predivna. sive su boje, pa mi je to neutralno bezobzira hoce biti curicaa ili deckic, sa sivom ne mogu fulat. 3u1 su kolica.
da li vam se svidaju
Za ta ili stokke sam ja odlucila i bas ta neutralna dok nisam ona nasla
mozes ponovno stavit slikicu, mislim da sam ih vidjela ali nisam sigurna. ja sam ova kolica nasla u baby centru
Sortiraj odgovore
Najstariji