Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Siječanj 2018. 12:13

Da li je kojoj od vas ginekolog snimio na usb ultrazvuk?

Prvi spoj: 18.07.2018. 💖

ivymicek
    10. Siječanj 2018. 12:17

Mi ni za "velike" nemamo pravu sobu svako još spava u svom kindaču 😂. Mislimo to rješiti sljedeće godine.
    Uh porod, nije me strah, ali znam da ne mogu birati položaj barem ne još. Iako, na Sv. Duhu bi trebala biti, ili je u tijeku preobrazba rađaonica. Sada bi ih trebalo biti više s time da bi imali i bazen i stolčić.
    Koliko me pamćenje služi (a ne služi me baš) mislim da Bračak i Varaždin imaju stolčeke.
     Iako, na drugom porodu nisam ni stigla razmišljati o položaju koliko smo to brzo rješili 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    10. Siječanj 2018. 12:17

Eto me bezobrazne,  dobro došle nove trudničice i franovamamita čestitke na dečkiću!

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    10. Siječanj 2018. 12:21

Honey gdje si nestala?

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    10. Siječanj 2018. 12:24

MinnieMouse

Da li je kojoj od vas ginekolog snimio na usb ultrazvuk?

Kada smo išli na 4d dobili smo dvd ali na usb nikada nije

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

10. Siječanj 2018. 12:28

ivymicek

Mi ni za "velike" nemamo pravu sobu svako još spava u svom kindaču 😂. Mislimo to rješiti sljedeće godine.
    Uh porod, nije me strah, ali znam da ne mogu birati položaj barem ne još. Iako, na Sv. Duhu bi trebala biti, ili je u tijeku preobrazba rađaonica. Sada bi ih trebalo biti više s time da bi imali i bazen i stolčić.
    Koliko me pamćenje služi (a ne služi me baš) mislim da Bračak i Varaždin imaju stolčeke.
    Iako, na drugom porodu nisam ni stigla razmišljati o položaju koliko smo to brzo rješili 😂

Ja ći na Bračaku rodit 😁

HappySeal
    10. Siječanj 2018. 12:34

Žene, šta ono smijemo piti za glavu? 

27.6. 💙

Mya
    10. Siječanj 2018. 12:37

MinnieMouse

Generalno kroz razgovor sa mamama nisam uvidjela da itko ima kompletnu sobicu prije nego bebač malo odraste. Baš to što je HappySeal rekla, većinom se te igračke rasprostiru kroz dnevni boravak i bebač je non stop s mamom/tatom/obitelji i sumnjam da bi ga netko ostavio na igranju u drugoj sobi gdje ga mama nema u vidu. Tako da i u nas neće biti uređenja dječje sobice prije nego malo odraste.

Iskreno mi smo na gornjem katu i fali mi prostorija jedna,posto mi se sad ne da selit ili probijat ja cu krevet nsms u sobu,a posto nam je hodnik ogroman,sirok kao soba njega cu uredit sa komodom i prostorom za igru pa nakon trece godine razmjestaj..kod nas znam da mi stol ne gine,osim sta cu trazit loptu i skakukat ako sve krene svojim tokom

Mya
    10. Siječanj 2018. 12:38

Smijes lekadol,lupocet

ivymicek
    10. Siječanj 2018. 12:43

Ena31

ivymicek

Ja ći na Bračaku rodit 😁

I ja bih ali nemaju dostupnu epiduralnu svo vrijeme. Odlične su im rađaone imaju i tv u rađaoni a daju i hopsanje na pilates lopti .

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.