Da li je kojoj od vas ginekolog snimio na usb ultrazvuk?
Prvi spoj: 18.07.2018. 💖
Mi ni za "velike" nemamo pravu sobu svako još spava u svom kindaču 😂. Mislimo to rješiti sljedeće godine.
Uh porod, nije me strah, ali znam da ne mogu birati položaj barem ne još. Iako, na Sv. Duhu bi trebala biti, ili je u tijeku preobrazba rađaonica. Sada bi ih trebalo biti više s time da bi imali i bazen i stolčić.
Koliko me pamćenje služi (a ne služi me baš) mislim da Bračak i Varaždin imaju stolčeke.
Iako, na drugom porodu nisam ni stigla razmišljati o položaju koliko smo to brzo rješili 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Eto me bezobrazne, dobro došle nove trudničice i franovamamita čestitke na dečkiću!
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Honey gdje si nestala?
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Da li je kojoj od vas ginekolog snimio na usb ultrazvuk?
Kada smo išli na 4d dobili smo dvd ali na usb nikada nije
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Mi ni za "velike" nemamo pravu sobu svako još spava u svom kindaču 😂. Mislimo to rješiti sljedeće godine.
Uh porod, nije me strah, ali znam da ne mogu birati položaj barem ne još. Iako, na Sv. Duhu bi trebala biti, ili je u tijeku preobrazba rađaonica. Sada bi ih trebalo biti više s time da bi imali i bazen i stolčić.
Koliko me pamćenje služi (a ne služi me baš) mislim da Bračak i Varaždin imaju stolčeke.
Iako, na drugom porodu nisam ni stigla razmišljati o položaju koliko smo to brzo rješili 😂
Ja ći na Bračaku rodit 😁
Generalno kroz razgovor sa mamama nisam uvidjela da itko ima kompletnu sobicu prije nego bebač malo odraste. Baš to što je HappySeal rekla, većinom se te igračke rasprostiru kroz dnevni boravak i bebač je non stop s mamom/tatom/obitelji i sumnjam da bi ga netko ostavio na igranju u drugoj sobi gdje ga mama nema u vidu. Tako da i u nas neće biti uređenja dječje sobice prije nego malo odraste.
Iskreno mi smo na gornjem katu i fali mi prostorija jedna,posto mi se sad ne da selit ili probijat ja cu krevet nsms u sobu,a posto nam je hodnik ogroman,sirok kao soba njega cu uredit sa komodom i prostorom za igru pa nakon trece godine razmjestaj..kod nas znam da mi stol ne gine,osim sta cu trazit loptu i skakukat ako sve krene svojim tokom
Ja ći na Bračaku rodit 😁
I ja bih ali nemaju dostupnu epiduralnu svo vrijeme. Odlične su im rađaone imaju i tv u rađaoni a daju i hopsanje na pilates lopti .
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji