Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Siječanj 2018. 11:34

Jooj draga, nekako mi pobjegla tvoja poruka da ju nevidim. Super za bebicu da je sve ok, čestitam na malom princu, evo još malo i nogometnu momčad ćemo skupiti😁😁😍😍😘😘

10. Siječanj 2018. 11:35

Ena31

Franovamamita..  draga, nekako mi pobjegla tvoja poruka da ju nevidim. Super za bebicu da je sve ok, čestitam na malom princu, evo još malo i nogometnu momčad ćemo skupiti😁😁😍😍😘😘

10. Siječanj 2018. 11:37

TeaC

J@m@

Ne znam kako je vama,ali ja gledam ujutro trbuh,nije vise da ga nema pa preko dana iskoci,kao napuhanost,od jutra sam kao loptica

Meni jos uvijek bude ujutro manji nego navecer, kad smo vec kod toga
    Da ne preskocimo tibicu 😂

Draga slatka tibica😍😍😘

mateya1993
    10. Siječanj 2018. 11:41

Bok cure. Evo mene napokon danas. Od jutra samo jurim. Prvo u grad, pa sam počistila stan. Sad sam stavila kuhat ručak i evo me ovdje uz kavicu   Komodicu za bebu mi je svekrva obečala kupiti jer je kupila i šogorici pa želi svima jednako. Kolica stalno gledam na internetu ali su cijene boli glava i njih planiram  kupiti 3u1 ali rabljena jer mi je to previše novaca. Kinderbet ima šogorica samo bi trebali kupiti madrac i posteljinu ali prvo moramo pogledat u kakvom je stanju. Odjeću ne kupujem dok ne saznam spol ali također ima šogorica dosta toga pa ću vidjet što će mi još trebati. Dječju sobu mislim samo prefarbat i kupiti garderobni ormar za odjeću, imam i komodu koja je trenutno neiskorištena pa će mi poslužiti za dječje stvari. Razgovarala sam sa svojim i malo mi je bezveze odmah kupovati kompletnu dječju sobu a dijete će ionako prve 2 godine biti u kinderbetu s nama u sobi. Nisam pametna oko toga. Hoćete li vi kompletno sobu urediti( kupiti krevet,ormar,radni stol) ili samo djelomično? 

💖 Nikol -12.08.2018💖

Mya
    10. Siječanj 2018. 11:48

Mi draga ne,samo kinderbet nama u sobu,kasnije kad ga preraste sobu planirat

bojana27
    10. Siječanj 2018. 11:49

Bome je i meni citva vjecnost nikako da dodje drugi tjedan 😂 al kratim vrijeme slusanjem srceka bebe 😍

bojana27
    10. Siječanj 2018. 11:51

Mi cemo za curku dobit sobu od mog brata mladeg a sada curka ima krevet pa ce odmah bit 2 kreveta u sobi , i planiramo sa godinu dana bebaca odmah prebacit k maloj u sobu :)

mateya1993
    10. Siječanj 2018. 11:54

Pametno, najbolje kad poraste da se onda uredi kompletno. Hvala vam 

💖 Nikol -12.08.2018💖

HappySeal
    10. Siječanj 2018. 12:00

Svome ću sobu urediti kako spada kad krene u školu - ne zezam se, to je plan 

U početku mu ionako trebaju 

1. krevetić
    2. komodica
    3. mjesto za igranje tipa puzzle

Ono što ja vidim, je da se te puzzle uglavnom prostiru po dnevnoj sobi, pa se uopće ne zavaravam da će meni biti drugačije. S vremenom ću dodavati neke jednostavne i jeftine police i sl, a prije škole, kad krenu stolovi i knjige će dobiti normalnu sobu. 

Štajaznam. Slatko je to sve, ali za koju godinu ti baby ormari postanu premali, a kreveti prekratki. Ako će dijete biti na mene i MM onda ove priče s kinderbetima koji se produljuju možemo zaboraviti jer sam ja s 10 godina bila 164, a on s 13 preko 175. Tako da odmah kupujem fini teen krevet kad do toga dođe. 

27.6. 💙

10. Siječanj 2018. 12:07

Generalno kroz razgovor sa mamama nisam uvidjela da itko ima kompletnu sobicu prije nego bebač malo odraste. Baš to što je HappySeal rekla, većinom se te igračke rasprostiru kroz dnevni boravak i bebač je non stop s mamom/tatom/obitelji i sumnjam da bi ga netko ostavio na igranju u drugoj sobi gdje ga mama nema u vidu. Tako da i u nas neće biti uređenja dječje sobice prije nego malo odraste.

Prvi spoj: 18.07.2018. 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.