Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bojana27
    10. Siječanj 2018. 10:32

Cestitaaam Gingerbelly :) dobrodosla i dobro jutro svima :) mene muci spavanje ..i evo 7 daaan opet bez stoliceee 🤮🤮 jaje nemam od malene ona ima 4 godine ali smo ga zeznuli malo , nasla sam novo za 400 kn u magic baby takvu imam sjedalicu nania i za malenu , kinderbetic imamo njen ..jedino me muci straaah za porood 😩😩

bojana27
    10. Siječanj 2018. 10:41

ide koja 18.01 na kontrolu 😬😬

bojana27
    10. Siječanj 2018. 10:42

Ja nikako to ispod za tjedne stavit 😩

bojana27
    10. Siječanj 2018. 10:44

odustajem 😡

bojana27
    10. Siječanj 2018. 10:46

Ahahah ispricavaaam se 😂😂 hormoni rade evo uspiijelaaa 😬😁

Tea👶
    10. Siječanj 2018. 10:49

😂😂😂😂😂
    Dobrodosla Gingerbelly!
    Raste trbuh da, laganim tempom 😍
    Moze li se kod nas rodit na stolici? Ili u bilo kojem polozaju osim lezecem, ne zelim lezeci, totalno je neprirodni, ne znam zas forsiraju to.

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

franovamamita
    10. Siječanj 2018. 10:53

dan cure
    samo da se javim da je sve ok s bebom bas sam sretna i da dodajte na listu jos jednog pišu 😁💙
    ginger dobrodosla
    my life drzim fige da bude sve ok samo miruj i probaj se opustiti  

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

10. Siječanj 2018. 10:54

Gingerbelly

Pozz ekipi ljetnih bebica!Nama je termin 1.07. , vrelo, vrelo ljeto baš!I eto…sad smo u 15. tjednu, mučnine prošle, energija se dobrim dijelom vratila, i sad krećemo dalje…Treća beba po redu u našoj obitelji (meni je 33 godine), a imamo već 4-godišnje i 6,5 - godišnje dijete doma…Radujem se tipkanju sa vama. U grupi je ipak lakše…toplije :-)

Čestitam i dobrodošla😀... Lijepi su to već tjedni.. Meni vrijeme kao da stoji od pregleda do pregleda jer mi je dugo čekati.. Al o da shvatim kao eeejj pa već je prošlo mjesec dana😂😂😁

franovamamita
    10. Siječanj 2018. 10:56

TeaC

😂😂😂😂😂
    Dobrodosla Gingerbelly!
    Raste trbuh da, laganim tempom 😍
    Moze li se kod nas rodit na stolici? Ili u bilo kojem polozaju osim lezecem, ne zelim lezeci, totalno je neprirodni, ne znam zas forsiraju to.

ja sam odlucila da necu lezati to je najgori polozaj jos ti suzi zdjelicu i ja zelim stolcic ima da ga daju,ma imaju ga 90% bolnica al neda im se zezati 😈

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

bojana27
    10. Siječanj 2018. 10:57

Ja moram na carski , samo da ne bude opet hitan 😬

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.