Cestitaaam Gingerbelly :) dobrodosla i dobro jutro svima :) mene muci spavanje ..i evo 7 daaan opet bez stoliceee 🤮🤮 jaje nemam od malene ona ima 4 godine ali smo ga zeznuli malo , nasla sam novo za 400 kn u magic baby takvu imam sjedalicu nania i za malenu , kinderbetic imamo njen ..jedino me muci straaah za porood 😩😩
😂😂😂😂😂
Dobrodosla Gingerbelly!
Raste trbuh da, laganim tempom 😍
Moze li se kod nas rodit na stolici? Ili u bilo kojem polozaju osim lezecem, ne zelim lezeci, totalno je neprirodni, ne znam zas forsiraju to.
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
dan cure
samo da se javim da je sve ok s bebom bas sam sretna i da dodajte na listu jos jednog pišu 😁💙
ginger dobrodosla
my life drzim fige da bude sve ok samo miruj i probaj se opustiti
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Pozz ekipi ljetnih bebica!Nama je termin 1.07. , vrelo, vrelo ljeto baš!I eto…sad smo u 15. tjednu, mučnine prošle, energija se dobrim dijelom vratila, i sad krećemo dalje…Treća beba po redu u našoj obitelji (meni je 33 godine), a imamo već 4-godišnje i 6,5 - godišnje dijete doma…Radujem se tipkanju sa vama. U grupi je ipak lakše…toplije :-)
Čestitam i dobrodošla😀... Lijepi su to već tjedni.. Meni vrijeme kao da stoji od pregleda do pregleda jer mi je dugo čekati.. Al o da shvatim kao eeejj pa već je prošlo mjesec dana😂😂😁
😂😂😂😂😂
Dobrodosla Gingerbelly!
Raste trbuh da, laganim tempom 😍
Moze li se kod nas rodit na stolici? Ili u bilo kojem polozaju osim lezecem, ne zelim lezeci, totalno je neprirodni, ne znam zas forsiraju to.
ja sam odlucila da necu lezati to je najgori polozaj jos ti suzi zdjelicu i ja zelim stolcic ima da ga daju,ma imaju ga 90% bolnica al neda im se zezati 😈
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji